Ventilatiesysteem appartement

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ventilatiesysteem appartement: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor appartementsblok in Antwerpen
Graag offertes voor een ventilatiesysteem. Wij verhuren een appartementsblok met 20 appartementen in Borgerhout, waarin de meeste appartementen een vochtprobleem hebben.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor appartementsgebouw te Deurne
Voor in een appartement dat ik verhuur is dit nodig. Daar is condens aanwezig en plekken op de muren. Bouwjaar +30 jaar zeker.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatieprobleem | Vocht en schimmel in living | Boom
Voor in mijn appartement op het 6de verdiep zoek ik een ventilatiesysteem. In de living is er namelijk vocht en schimmel op enkele plaatsen. Voorlopig kan ik enkel verluchting door de ramen open te zetten.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem | Schimmel in slaapkamers oplossen
We hebben een schimmelprobleem in ons appartement op de tweede verdieping, vlak onder het dak. De 2 slaapkamers zijn er het ergst aan toe. Ik zie niet veel in de living, maar ik merk wel dat er hier en daar wat stippeltjes schimmel komen. Ik moet er wel bij zeggen dat het dak niet geïsoleerd is, kan dit ook een probleem veroorzaken?
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem in appartementsgebouw in Kortrijk
Ik wil een ventilatiesysteem C plaatsen in een gebouw met 4 appartementen. Ik zou ook luchttoevoer nodig hebben in verschillende ruimtes.
Ventilatiesysteem
Brussel
Ventilatiesysteem voor een studio te Brussel
Graag had ik offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. Dit is voor een studio die ik verhuur die goed geïsoleerd is. De oppervlakte bedraagt 40 m². Liefst een stil toestel. Het bouwjaar is 2006.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een keuken in Welvegem
We zitten met een ventilatieprobleem in ons appartement. Het gaat om de bovenste verdieping. Het probleem situeert zich voornamelijk in de keuken. Het appartementsgebouw is 50 jaar oud.
Ventilatiesysteem
Brussel
Ventilatiesysteem voor een appartement in Laken
Voor 2 leegstaande appartementen die ik verhuur ben ik op zoek naar een ventilatiesysteem. Twee leegstaande appartement. Het zijn gebouwen van 1955. We merken dat er steeds terugkerende problemen zijn met schimmel en condensatie, vaak afhankelijk van de bewoners.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor appartement met ventilatieroosters
Ik woon in een appartement in een gebouw dat rond de 30 jaar oud is. Ik heb deze zomer nieuwe ramen laten steken met verluchtingsroosters. Sinds deze winter begint er schimmel boven de ramen te komen. Hoe kan ik dit oplossen zonder al te veel kosten er nog in te steken want het is de bedoeling dat het appartement binnenkort wordt verhuurd.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?