Ventilatie appartement

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ventilatie appartement: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Schimmel in de slaapkamer | ventilatiesysteem gezocht
Er is sprake van schimmelvorming in de slaapkamer. Het dak werd enkele jaren geleden geïsoleerd en de gevel werd behandeld. Dit is een appartement op de bovenste verdieping. Het gebouw is van de jaren 30, maar werd volledig gerenoveerd. Dit is een steeds terugkerend probleem.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ernstig schimmelprobleem in slaapkamers | Borsbeek
We hebben een ernstig schimmelprobleem in de slaapkamers van ons appartement. Daarom zoeken we een ventilatiesysteem om alle ruimtes te ventileren en het probleem definitief op te lossen.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een keuken in Welvegem
We zitten met een ventilatieprobleem in ons appartement. Het gaat om de bovenste verdieping. Het probleem situeert zich voornamelijk in de keuken. Het appartementsgebouw is 50 jaar oud.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Brasschaat
Dit is een appartement van 1920 dat ik gekocht heb. Op eerste verdieping. Rond de ramen zie ik zwarte aanslag. Isolatie geplaatst 5 jaar geleden.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?