Ventilatie

Waarom een ventilatiesysteem laten plaatsen?

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend). Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ventilatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding Maaseik | Vochtprobleem in slaapkamer
Ik heb last van vochtproblemen aan het raam van onze slaapkamer. Ik vermoed dat het gaat om een ventilatieprobleem. De woning is gebouwd in 2000.
Ventilatieprobleem van huurhuis in Holsbeek oplossen
Het gaat om een vrijstaande woning die we huren. De ventilatie is een probleem en daarom willen we het aanpakken. De huisbaas zal bij de afspraak aanwezig zijn.
Ventilatiesysteem voor een rijhuis in Oostmalle
In ons rijhuis is er condens en schimmel te zien op een slecht geïsoleerde muur in de inkomhal. We hebben verwarming laten plaatsen en hebben de tussenmuur verwijderd, maar zitten nog steeds met hetzelfde probleem op bovenste verdieping.
Ventilatiesysteem voor een woning in Tollenbeek
Ik zoek een ventilatiesysteem voor een woning van 1970. Het dak is reeds geïsoleerd, maar voor de rest is er niets veranderd aan de originele woning. We hebben soms condensatieproblemen, soms over de hele woning. Ik ben pas bereikbaar na 6 februari.
Vochtplekken onderaan de muur - Nieuw ventilatiesysteem nodig
Enkele jaren geleden hebben we een ventilatiesysteem laten plaatsen, maar dit heeft nooit naar behoren gewerkt. Momenteel hebben we vooral vochtplekken onderaan de muur. Opstijgend vocht is het volgens mij niet.
Ventilatiesysteem voor een pand te Ekeren
Voor mijn appartement wil ik een ventilatie systeem. Bouwjaar begin 1970, vooral nodig op badkamer/toilet. Liefst offerte via email.
Vochtbestrijding in de muren te Herselt
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Muffe geur in de inkom, ook schimmel is er, condens of ventilatieprobleem. Huis van begin 1900.
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Antwerpen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) en muur van mijn huis. Renovatie kelder - kelder met oppervlakte van +/- 25m² - onderverdeeld in 3 zones met 2 tussenmuren (3.5x2.5m / 3x1.5m / 2.5x3.5m) - was reeds gerenoveerd in 2007 (vorige eigenaar) - muren zijn bezet + geschilderd - vocht op muur kant straat - vocht op muur kant buur - vocht op binnenmuur (beide kanten staan vrij) - naar verluid zijn er in het verleden problemen geweest met de riolering/afwatering in de straat - tijdens de hevige regenval van de voorbije jaren heeft de kelder 3x blank gestaan (hoogte +/- 5cm, opstijgend uit afvoer) mijn eerste plan: -> verf afschuren / zandstralen -> muren behandelen -> muren betegelen tot +/- 1.2m hoogte. Geen lek dat ik zie, boven(GLV) probleem aan een achtermuur. Huis van rond 1900.
Vochtbestrijding in de muren te Genk
We hebben vocht in de muren van ons appartement dat ik verhuur (gelijkvloers). Lijkt condens/ventilatieprobleem, geen lekken, pand van 50 jaar oud.
Vochtbestrijding in de muren te Westerlo
Er is vocht in de muren van mijn huis/appartement (gelijkvloers). In de slaapkamer, schimmel daar, geen lek dat ik weet, huis van 2002. Misschien condensprobleem.
Vochtbestrijding in de muren te Edegem
We hebben vocht in de muren van ons huis. Oorzaak zoeken van schimmel in huis (nergens schimmel zichtbaar). Wat is de oppervlakte van de te impregneren gevel? (Bij benadering) : 100 m2. Vrijstaand huis van jaren 80.
Vochtbestrijding voor een woning in Machelen
We hebben een probleem op het gelijkvloers Dit is aan de onderkant. Deze problemen zijn al jaren merkbaar. Ook is er op de tweede verdieping een vermoedelijk ventilatieprobleem boven de ramen.
Ventilatiesysteem voor een pand te Vilvoorde
Graag een ventilatie systeem voor in mijn huis. Bouwjaar 2006, nodig op de slaapkamer en badkamer daar is condens en schimmel.
Vochtbestrijding in de muren te Roeselare
Er is vocht in de muren van ons huis (GLV en 1ste verdiep). Schimmel op de muren, huis van 1969, geen lek dat ik weet. Condens/ventilatieprobleem.
Ventilatiesysteem voor een woning in Beringen
Ik zoek een ventilatiesysteem in het kader van een renovatie van een gelijkvloerse woning met oppervlakte van 200m² en bouwjaar 1973. De woning is geïsoleerd volgens de normen van de jaren 70. Hoogrendementsglas , spouwmuurisolatie van glaswol en pur isolatie op zoldervloer. Vooral problemen met condensatie in de slaapkamers en de garage.
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Hobboeken
Ik zoek een oplossing voor een ventilatieprobleem in een woning dat ik verhuur. Dit is een gebouw dat recent is gebouwd. Door drogen van kleding zitten we nu met schimmelproblemen. Dit is voor een appartement op de bovenste verdieping.
vochtbestrijding voor een woning in Machelen
Dit is een woning dat ik verhuur. probleem al een jaar aanwezig. De huurster dacht eerst aan een lekkend dak maar een dakwerker heeft me al kunnen verzekeren dat dit een probleem is op twee slaapkamers door ofwel ventilatie of vocht in muren. Er zal een afspraak gemaakt moeten worden met de huursters ik zal het nummer doorgeven als u met mij contact opneemt.
Vochtbestrijding voor een woning in Anzegem
Dit is voor de woning van mijn ouders, maar ik woon hier. Problemen vooral aanwezig in de badkamer op het gelijjkvloers. Het dak is volledig droog en er zijn geen lekken. Mogelijk een ventilatie probleem. Deze ptoblemen zijn al enkele jaren aanwezig.
Vochtbestrijding voor een woning in Retie
We hebben problemen met ventilatie. Vooral op een kamer in de bovenverdieping op een kamer. Vooral in een hoek van de kamer hebben schimmelproblemen.
Vochtbestrijding voor een woning in Lummen
Dit is een woning dat ik verhuur. Dit is een duplex appartement met een problemen op het gelijkvloers. Er zijn grondige renovaties aan de woning gebeurd in 2004. Nu is er wel vastselling gezet van condensatie op de muren en na metingen is er te weinig circulatie. Orginele bouw van de jaren 30.
Vochtbestrijding voor een woning in Lille
We merken op het gelijkvloers schimmel tegen het plafond. Ik vermoed een ventilatie. Woning 45 jaar oud
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Truiden
Ik heb vocht in de muren van de woning dat ik verhuur(1ste verdiep). In de slaapkamer, schimmel op een buitenmuur, condens of ventilatie is het. Geen daklek, huis van 1984.
Vochtbestrijding in de muren te Kontich
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (1ste en 2de verdiep). In de slaapkamer, schimmel achter de kasten, geen lek dat ik zie, lijkt op condens/ventilatie te zijn. Huis van 1974.
Vochtbestrijding voor een woning in Mechelen
We hebben problemen met vooral schimmel in de kelder. Voornamelijk problemen aan de houten trap. Vooral een ventilatieprobleem. Deze problemen zijn zo'n 6 maanden geleden. Woning is van de jaren 50.
Vochtbestrijding voor een woning in Peer
Dit is een bungalowwoning. We zien vooral onderaan de muren in de hoek schimmel alsook aan de bovenhoek van de slaapkamer. Problemen nu al jaren aanwezig. Mogelijk een ventilatie probleem.
Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?