Ventilatie

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ventilatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem voor lokaal te Houthalen-Lillo
We zoeken een ventilatiesysteem voor een lokaal uit de jaren 50. Het is wel gerenoveerd geweest 10 jaar geleden. Maar er is veel condens.
Schimmel en vocht in woning van mijn ouders
De woning van mijn ouders heeft een vochtprobleem. Op meerdere plaatsen is er schimmel en vocht te zien. Misschien is het een condens- of ventilatieprobleem, maar ik ben niet zeker. Hun huis staat in Heverlee en werd gebouwd in de jaren 1970.
Vochtbestrijding Maaseik | Vochtprobleem in slaapkamer
Ik heb last van vochtproblemen aan het raam van onze slaapkamer. Ik vermoed dat het gaat om een ventilatieprobleem. De woning is gebouwd in 2000.
Ventilatieprobleem van huurhuis in Holsbeek oplossen
Het gaat om een vrijstaande woning die we huren. De ventilatie is een probleem en daarom willen we het aanpakken. De huisbaas zal bij de afspraak aanwezig zijn.
Ventilatiesysteem voor appartementsgebouw in Hoboken
Ik zoek een ventilatiesysteem voor 4 appartementen. Ik ben de eigenaar van dit appartement (bouwjaar 1968). Na het plaatsen van nieuwe ramen zijn vooral beneden condensatieproblemen ontstaan.
Vochtbestrijding voor een appartement in Borgerhout
We hebben een vochtprobleem in een appartement op de derde verdieping. We hebben reeds een expert laten langskomen die een probleem heeft opgemerkt met ventilatie. We zoeken nu iemand om dit op te lossen. Het probleem is vooral merkbaar op een buitenmuur met aan de ander kant een terras. Het gebouw werd twee jaar geleden gerenoveerd.
Ventilatiesysteem voor een vrijstaande woning in Belsele
We zoeken een ventilatiesysteem voor onze vrijstaande woning, gebouwd in 2002. Momenteel zien we vooral vochtvlekken aan de vloer van de woonkamer.
Ventilatiesysteem voor een rijhuis in Oostmalle
In ons rijhuis is er condens en schimmel te zien op een slecht geïsoleerde muur in de inkomhal. We hebben verwarming laten plaatsen en hebben de tussenmuur verwijderd, maar zitten nog steeds met hetzelfde probleem op bovenste verdieping.
Ventilatiesysteem voor een woning in Tollenbeek
Ik zoek een ventilatiesysteem voor een woning van 1970. Het dak is reeds geïsoleerd, maar voor de rest is er niets veranderd aan de originele woning. We hebben soms condensatieproblemen, soms over de hele woning. Ik ben pas bereikbaar na 6 februari.
Ventilatiesysteem type D voor renovatie te Zelzate
Ik wens een ventilatiesysteem voor in ons huis. Het werd in 1970 gebouwd en we zijn het volledig aan het renoveren. We zouden een ventilatiesysteem nodig hebben dat zo goed als de woning ventileert. Liefst een systeem type D dus.
Ventilatiesysteem tegen condensatie en schimmel in keuken
Volgende week wordt onze woning van aardgas voorzien. Daardoor hebben we kasten weggehaald in de keuken. Achter deze kast hebben we een grote zwarte schimmelplek ontdekt. Er is ook altijd condens op onze ramen.
Ventilatie tegen vochtvlekken | Beveren-Waas
We hadden graag offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. Vooraan de woning zitten we namelijk met een ventilatieprobleem. Zo zijn er vochtvlekken op de muur.
Ventilatiesysteem type D voor volledige renovatie (Meise)
Ik wil een ventilatiesysteem voor in mijn huis. Een systeem van type D is volgens mij het best. Het huis is in 2000 gebouwd, maar wordt volledig gerenoveerd.
Ventilatiesysteem in oude woning
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem om ventilatieproblemen te voorkomen. Ik woon namelijk in een oud huis van de jaren 1920. Enkel het dak werd al geïsoleerd. Het zou vooral voor in de badkamer zijn.
Vochtbestrijding in de muren te Oud-Turnhout
Ik heb vocht in de muren van ons huis (1ste verdiep). Plekken bovenaan de muur ook schimmel op, geen lek dat we weten, bouwjaar +50 jaar.
Vochtbestrijding voor een woning in Wijnegem
Dit is voor een rijwoning van mijn zoon. Problemen op de eerste verdieping. Vooral naar het plafond toe en 1/3de hoog. Problemen al enkele maanden aanwezig na het steken van nieuwe ramen. waarschijnlijk een ventilatieprobleem.
Vochtplekken onderaan de muur - Nieuw ventilatiesysteem nodig
Enkele jaren geleden hebben we een ventilatiesysteem laten plaatsen, maar dit heeft nooit naar behoren gewerkt. Momenteel hebben we vooral vochtplekken onderaan de muur. Opstijgend vocht is het volgens mij niet.
Vochtbestrijding voor een woning in Dilsen Stokkem
Beste wij hebben heel veel vocht in huis en zouden graag advies vragen. De grootste problemen zijn rond de vensters in de living en op de gang en boven rond de vensters. Vooral condensatie en schimmelprobleem. Gebouw van 2006.
Vochtprobleem na renovatie
Vochtprobleem na renovatie van mijn woning: Er is vocht in de muren van mijn huis(2de verdiep).
Woning onlangs ruwe renovatie gehad. vocht binnen aan de muur onder het de dak van de gevel. Bezetting valt binnen er af, geen lek.
Bouwjaar 1940.
Vochtbestrijding te Berchem
Ik wil een offerte voor vochtbestrijding. Ik heb last van vochtproblemen in de muren. Dit is een appartement op het tweede verdieping, dus waarschijnlijk gaat het om een ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding in de kelder te Herk-de-Stad
Wij hebben een woning om te renoveren. Het probleem is dat er water in de kelder(volwaardig) is. Volgens mij afkomstig van zowel de grond als via de vloer, woning volledig onderkelderd. Geen lek normaal, bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding voor een woning in Herentals
Dit is voor een hoekwoning waar een horecazaak. Dit is voor het appartement. Problemen vooral aan de ramen en de onderkant. Deze problemen zijn bijna een jaar aanwezig. Dit is een oude woning die reeds gerenoveerd is, gebouw van de jaren 90. Geen actief ventilatiesysteem momenteel. Gelieve mij voor een afspraak te contacteren voor 11u.
Vochtbestrijding voor een woning in Koersel
We hebben een badkamer onder een velux. Omdat deze niet openkan in de winter hebben we een probleem met ventilatie en schimmel. Dit is een vrijstaande woning van 2001. Geïsoleerd volgens de huidige normen .
Vochtbestrijding in de kelder te Lanaken
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn woning. Vochtige keldervloer door condens denk ik, geen lekken, huis van jaren 50.
Ventilatiesysteem voor een pand te Ekeren
Voor mijn appartement wil ik een ventilatie systeem. Bouwjaar begin 1970, vooral nodig op badkamer/toilet. Liefst offerte via email.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders