Vaste betaalterminal

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vaste betaalterminal: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal bij huisarts te Sint-Andries
Ik ontvang graag huur -en aankoopoffertes voor een vaste betaalterminal. Ik ben huisarts en wil mijn patiënten met hun bankkaart laten betalen.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal | Schoonheidssalon te Heestert
Ik had graag enkele offertes ontvangen voor een vaste betaalterminal. Ik heb een schoonheidssalon, maar mijn klanten kunnen nog niet met de kaart betalen. Het toestel moet enkel bankkaarten aanvaarden.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal bij huisarts | Wingene
Ik ben op zoek naar een vaste betaalterminal voor in de praktijk. Het toestel moet enkel bankkaarten aanvaarden. Ik ben huisarts en nu moeten alle patiënten nog contant betalen.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor tandartspraktijk | Offertes vergelijken
Graag aankoopoffertes voor een betaalterminal (mag vast of mobiel zijn), enkel voor bankkaarten. Wij hebben nu een toestel van Atos Worldline (type Xenta) en wensen prijzen te vergelijken. Dit is voor een tandartspraktijk.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor een fietsatelier in Zandvliet
Ik zoek een betaalterminal voor mijn atelier waar ik fietsen herstel. Er is zowel internet als een telefoonlijn. Gelieve mij te contacteren na 17u.
Betaalterminal
Vlaams Brabant
Betaalterminal voor traiteurszaak te Rillaar
Graag huur- en aankoopoffertes voor een vaste en een mobiele betaalterminal, enkel voor bankkaarten. Wij hebben nu een toestel van CCV en wensen prijzen te vergelijken.
Betaalterminal
Limburg
Vaste betaalterminal voor horeca te Alken
Graag huur- en aankoopoffertes voor een vaste betaalterminal voor onze horecazaak. We zijn nu bij Fortis. Enkel voor bankkaarten. Een vaste en draadloze lijn zijn voorzien.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor firtuur
Graag huur -en aankoopofferets voor een vaste terminal, geen terminal momenteel, is voor onze frituur, enkel bankkaarten graag.
Betaalterminal
Antwerpen
Betaalterminal voor hotel en taverne in Merksem
Momenteel hebben we een betaalterminal van Wordline, maar door problemen zoeken we nu een nieuwe leverancier. We zoeken een vaste terminal voor in een hotel en taverne, die zowel bankkaarten als kredietkaarten aanvaardt.
Betaalterminal
Oost-Vlaanderen
Vaste of mobiele betaalterminal voor een voedingszaak te Dendermonde
Ik zou offertes willen vergelijken van een mobiele terminal om mee te nemen op de baan of een vaste betaalterminal op wifi in de zaak zelf. Ik heb een handelszaak in voedingssupplementen.
Betaalterminal
West-Vlaanderen
Betaalterminal voor een bakkerij - Anzegem
We zoeken een offerte voor een betaalterminal voor onze bakkerij. Liefst een vaste terminal die je kan aansluiten op de telefoonlijn of op het internet. We hebben al een betaalterminal, maar willen graag met de prijzen van andere leveranciers vergelijken.
Betaalterminal
Antwerpen
Vaste betaalterminal voor kapsalon
Voor mijn kapsalon zoek ik een vaste betaalterminal. Er is een aansluiting voorzien aan de kassa voor zo'n terminal indien nodig is er ook wifi aanwezig. Wat zijn de mogelijkheden?
Betaalterminal
Limburg
Betaalterminal voor een bedrijf in Houthalen
Dit is voor een prijsvergelijking met mijn huidige leveranciers. Momenteel ben ik actief met kbc en atos Worldline. Ik gebruik nu een gewone vaste betaalterminal aangesloten op de telefoonlijn. We gebruiken ook enkel bankkaarten. Graag wil ik zowel de huur als de aankoopofferte bekijken.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak