Trap bekleden

Waarom een trappenbouwer inschakelen?

Onze trappenbouwers staan voor u klaar. Met hun jarenlange ervaring bieden zij u professioneel en persoonlijk advies. Zo vindt u een trap:
  • Naar uw stijl en smaak
  • Op maat van uw budget
Vraag hier meer info en vergelijk gratis offertes van onze trappenbouwers.
Offertes aanvragen

Ik wil een nieuwe trap plaatsen

 
* 1. Wat wenst u te laten realiseren?
 
 
* 2. Welk type trap wenst u (of heeft u)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u van start te gaan?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Trap bekleden: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Trap bekleden voor een woning in Brugge
Graag offertes voor het bekleden van een nieuw geplaatste betonnen trap van 16 treden en de leuningen evenals doen aansluiten bij de onderstaande bestaande trap. Graag zo snel mogelijk contact.
Trap bekleden met hout (Kontich)
Ik wens een bestaande trap bekleed met tapijt opnieuw te bekleden. Ik wens hier nu nieuw hout op te plaatsen i.p.v. het tapijt. Het gaat om een gebouw van 1966.
Trap bekleden in industriële stijl (Overmeren)
Wij hebben in onze nieuwbouwwoning twee trappen, één met een tussenbordes van 85 op 85 cm en één met onderaan en bovenaan een kwartdraai. Beide zijn gegoten in ruw beton. We zijn nog op zoek naar een bekleding die past binnen de industriële stijl die we in onze woning willen doortrekken. Liefst hadden we onze trappen afgewerkt in gepolierd beton, maar we kunnen niet terugvinden of dit wel kan met een reeds gegoten trap. Een andere mogelijkheid is een afwerking met hout dat we kunnen verven of een laminaat in betonlook.
Houten trap bekleden (Menen)
We hebben een rechte houten trap met 15 treden en halverwege een platform. Nu wensen we de trap opnieuw te beklede met een nieuwe houtlaag.
Trap van appartementsgebouw vernieuwen in Destelbergen
De gemeenschappelijke trap in een appartement met 2 verdiepingen moet gerenoveerd worden. Hij bevat 2 delen van elk 14 trappen en twee overlopen. Het zijn draaitrappen. De huidige bekleding moet eraf gehaald worden en vervangen worden door iets nieuws. Dit is besproken op de algemene vergadering met alle eigenaars en iedereen is akkoord dat de trap dit jaar vernieuwd moet worden.
Traprenovatie voor in de regio Brugge
Voor mijn in huis wil ik: de rechte trap(beuken) met 13 treden + trapleuning vernieuwen en nieuwe bekleding, bouwjaar huis 1956.
Trap bekleden voor een woning in Gentbrugge
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : gesloten trap - eerste deel 13 treden + bordes + tweede deel 5 treden + bordes. bordessen uit te kleden (totaal +/- 5m²). Ook wangen uitkleden. leuning : inox te voorzien. (+/13m) Momenteel trap bekleed met gelijmd tapijt . Ik wens dit weg te halen en trap opnieuw met hout te bekleden. Woning van de jaren 50.
Trap bekleden voor een woning in Putte
Bekleding voor een betonnen trap, 15 treden - Trede 4 tot en met 8 Draaien. Plannen van grondplan kunnen indien gewenst doorgestuurd worden. Liefst bekleden met hout; Nieuwbouwwoning .
Trap bekleden voor een woning in Aarschot
Het betreft een rechte trap die langs beide kanten omgeven is door muren (enkel aan 1 kant niet op het einde beneden). Trap dient herpast te worden, maar heeft om en bij de 13 à 14 treden. Momenteel een betonnen trap die we moeten bekleden. Onze enige wens is eigenlijk een donkere kleur, liefst zwart. Welke materialen zijn hierbij mogelijk?
Trap bekleden voor een woning in Knesselare
16 treden, een bestaande trap te overkleden met hout + nieuwe leuning, 1 kwartdraai, staat tegen een muur. Dit is een stenen trap. Gebouw van 1980
Trap bekleden voor een woning in Leven
Wij zouden onze houten trap van gelijkvloers naar eerste verdiep graag met tapijt laten bekleden. Het gaat om ongeveer 15 treden met een draai boven aan de trap. Ook de kleine gang in het verlengde van de trap graag tapijt.
Een trap op maat van uw budget en smaak?