Track and trace systeem

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken als bedrijf?

Heeft u personeel dat zich vaak op de baan begeeft? Dan is een voertuigvolgsysteem geen overbodige luxe. Dankzij realtime tracking brengt u de juiste werknemers niet alleen sneller ter plaatse, maar verlaagt u ook uw brandstofkosten en wordt uw boekhouding een stuk eenvoudiger.

Een voertuiglokalisatie-systeem kan elk type wagen volgen: bedrijfswagens, camionetten, vrachtwagens, ... Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. En dat heeft grote voordelen:

Vergelijk gratis offertes


4 redenen om voertuiglokalisatie te overwegen

1. Zet uw buitendienst efficiënter in. Via GPS-tracking kunt u uw wagepark live volgen. Zo bewaart u steeds het overzicht en kunt u de juiste werknemers sneller ter plaatse brengen.

2. Bespaar op brandstofkosten. De nauwkeurige ritregistratie levert u heldere rapportages op die het rijgedrag van uw personeel aantonen. Zo kunt u zien wie de grote verbruikers zijn en zuiniger rijgedrag stimuleren.

3. Vergemakkelijk uw boekhouding. Gebruiken uw werknemers hun bedrijfswagen ook voor privé-ritten? Moet u het exact aantal uren kunnen doorfactureren aan een klant? Met sluitende rapporten wordt dit heel wat eenvoudiger en vermijdt u discussies. U krijgt inzicht in de bezochte locaties, de routes, de tijden, de snelheden enz.

4. Voorkom diefstal. Omdat u altijd weet waar uw voertuigen zich bevinden, kunt u ook in geval van diefstal meteen de locatie achterhalen.


Interesse? Vul ons formulier in & ontvang gratis offertes!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Track and trace systeem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Track and trace company cars
We are interested of a system to track and trace fleet of company cars in Belgium mainly but also for abroad. The system will be revied by internet or mobile with keeping history and option of getting an excel files.
Track en trace systeem volgen voertuigen werknemers
Graag een offerteaanvraag voor een track & trace systeem dit voor een 10-tal bedrijfswagens, graafmachines, tracktoren e.d. Sommige wagens zijn al uitgerust met een tracking systeem dat werkt met een soort gsm-kaart. Graag een tracking systeem om ook meer controle te hebben op mijn werknemers, waar ze zitten en wat ze doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Track & trace voor max. 2 voertuigen
Graag uw vrijblijvende prijsinformatie voor een track en trace systeem voor maximaal 2 voertuigen.
Traceren koel opleggers
We beschikken over 25 koel opleggers deze zou ik willen uitrusten met een track en trace systeem - wat is de kostprijs hiervan. PS: wij beschikken al over dergelijk systeem in onze vrachtwagens, graag hadden we even een vergelijking willen doen. Bedankt.
Track en trace: trekkers en trailers
Voor 50 trailers en 17 trekkers zijn wij op zoek naar een track en trace systeem.
Inlichtingen voor het volgen van wagen met localisatie systeem
Graag ontvang ik wat inlichtingen omtrent het lokaliseren van wagens. Eventueel ook een prijsopgave om een beeld te hebben van wat dit kost. Met dank.
Informatie en offerte leveranciers track en trace installatie
De mogelijkheid om 1 tot 4 wagens te volgen op een scherm, en achteraf de route te bekijken/berekenen. We willen starten en testen op één of enkele voertuigen, en het plan is dit op 2 jaar tijd naar 30 voertuigen over te brengen. Ik krijg graag info en offertes, met de prijs van aanschaf en de abonnementsprijs, alsook hoe de toestellen aan hun spanning/voeding komen. Alvast bedankt
Vrijblijvende informatie track en trace systeem
Ik doe restauratie van kunstwerken, papier, boeken, leder en perkament. Ik had graag vrijblijvende informatie gehad over wat track en trace juist inhoudt. Dit voor 1 personenwagen.
Lokalisatie van bedrijfswagen, aankopen track en trace systeem
Ik wens informatie te ontvangen wat betreft de voertuiglokalisatie. Graag zou ik willen beginnen met 1 enkel camionette, daarna zijn er nog andere voertuigen bereidt om van dat systeem te genieten indien interessant.
Contact en offerte voor volgen van vertegenwoordiger met tracking systeem
Een track en trace systeem om een vertegenwoordiger te volgen. Graag informatie en offerte
Offerte track en trace systeem aankopen voor volgen groot aantal voertuigen personeel
Ik ontvang graag informatie en offertes van leveranciers voor een track en trace voertuiglokalisatie systeem. Er zijn een 40tal voertuigen te volgen. Er is al contact met een leverancier maar nog niets geimplementeerd, ik wens nog te vergelijken met info die ik via deze weg kan krijgen.
Interesse offerte voertuiglocalisatie voor traceren van wagens werknemers
Ik wens informatie en offertes te ontvangen voor het traceren en volgen van 2 voertuigen, namelijk wagens van werknemers. Contact via mail zou het makkelijkste zijn aangezien ik overdag vaak weg ben en niet bereikbaar ben dan. Alvast bedankt voor uw info
Voertuiglocalisatie systeem offerte voor tracking wagens personeel
Wij willen 3 vrachtwagens en 1 bestelwagen traceren. Graag informatie over uw systemen en prijsindicatie.
Offerte en informatie voertuiglocalisatiesysteem gezocht
Voor één van onze klanten zoeken wij een voertuiglocalisatiesysteem, dus graag een offerte gewenst voor het volgen van 6 voertuigen. Alvast bedankt
Informatie en prijsvoorstel voertuiglocalisatie systeem voor tracking vrachtwagens
Voor onze firma wens ik informatie en een prijsvoorstel voor 4 vrachtwagens te volgen.
Track en trace systeem om personeel op de baan te volgen
Wij hebben 6 personen op de baan die ik wens te volgen met een track en trace systeem. Graag uw voorstel
Traceersysteem tractoren en machines voor in geval van diefstal
Een collega van mij heeft via zo'n systeem zijn gestolen machines kunnen terugvinden. Ik overweeg dit ook te installeren. Dit zou dan zijn op een 15 tractoren en een stuk of 10 grote machines.
Informatie track en trace systemen en nieuwe opties en functies
Ik heb zelf in de branche gewerkt, en wij werken nu ook met dergelijke technologie in de ambulances. Het kan nooit kwaad informatie te ontvangen over nieuwigheden of nieuwere, betere, andere versies van track en trace systemen. Graag informatie en referenties via e-mail.
Track en trace systeem voor groot aantal vrachtwagens gezocht
Wij hebben een 30 tal vrachtwagens als transportbedrijf. Ik ontvang graag meer informatie van uw track en trace systemen.
Track en trace systeem groot aantal voertuigen taxibedrijf
Wij hebben een 40 tal voertuigen die ik wens te voorzien van een track en trace systeem. Ik leer graag uw aanbod kennen.
Tracking voertuigen personeel, controle verplaatsingen werknemers
Graag correspondentie via mail, offertes en informatie.
Track en trace systeem om activiteiten chauffeurs efficieenter te beheren
De activiteiten van chauffeurs beter beheren om tot en verhoging van de produktiviteit en rentabiliteit te komen. De voertuigen zijn vrachtwagens.
Controlesysteem voertuigen werkvolk gezocht, plus antidiefstal systeem directiewagen
Ik wil weten waar en wanneer mijn werkvolk aanwezig is met mijn voertuigen. Er zijn 4 werkvoertuigen en mijn eigen privé-voertuig zou ik erbij laten tracken voor in geval van diefstal. Bedankt voor uw voorstellen.
Track and trace systeem voor het volgen van voertuigen koerier / luchthaventransport
Ik wil een track and trace systeem voor het volgen van onze voertuigen, op dit moment zijn er dat 5, en heel binnenkort komt er een 6e bij. Ze dienen allemaal getraceerd te worden. Graag uw aanbod.

Een track and trace systeem gekoppeld aan mobiliteit, volgens CAO bouw.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie