Track trace systeem

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Track trace systeem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace systeem voor een bedrijf in Jabbeke
Nu hebben we een trace en track systeem in drie wagens. Vijf wagens in totaal in eigen beheer. Nu gebruiken we routevission maar door problemen zoeken we nu een nieuwe leverancier.
Track & Trace systeem voor een bedrijf in Wuustwezel
We zoeken een Track & Trace systeem voor drie bestelwagens en een gewone personenwagen. Dit is vooral ritregistratie voor de administratie en opvolging van het personeel. Alle wagens in eigen beheer.
Voertuiglokalisatie voor een openbare installing in Sint-Lambrechts-Woluwe
Dit is voor een totaal van 49 personenwagens. Ik wens deze wagens uit te rusten met een systeem dat een zekere mate van controle bied naar de buitendienst. Dit betekend kunnen zien waar de wagens reden, waar gestopt enz... Uiteraard ook graag een offerte voor ritregistratie en rapportering; U kunt mij bereiken op dit nummer tijdens de kantooruren. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oudenaarde
We wensen een offerte voor 4 bestelwagens, later uitbreiding naar 6. We wensen vooral onze buitendienst op te volgen, de techniekers te tracen en dan in te spelen op hun positie. Afspraak ter plaatse is altijd mogelijk na telefonisch contact. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Vilvoorde
In totaal hebben we een kleine 50 voertuigen. Ik doe deze aanvraag naar aanleiding van een gelijkaardig track & trace systeem dat we hebben ingevoerd voor onze vestigingen in Frankrijk. Deze worden voornamelijk gebruikt voor geolokalisatie voor onze voertuigen op het terrein te volgen . Graag had ik contact en offertes ontvangen voor de Belgische leveranciers die zich hierin specialiseren.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we 8 bedrijfswagens die we met dergelijk systeem willen uitvoeren, later kan dit eventueel ook nog uit gebreid worden naar 10. Ik wens een systeem dat ons in staat stelt onze voertuigen op elk moment te lokaliseren om zon ons transport en rapportering te optimaliseren.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Ternat
Ik ben op zoek naar een volgsysteem voor de volgende voertuigen: een tractor, een kraan , een vrachtwagen en een personenwagen. Deze systemen zullen dienen voor de beveiliging, opvolging van de buitendienst en plaatsing op de bouwwerf.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Gent
We zoeken een systeem dat ons in staat stelt om de rapportering na te kijken, de buitendienst beter op te volgen en voor een betere beveiliging voor onze wagens te zorgen. Momenteel heb ik een 17-tal wagens, binnen een periode van 2 jaar willen we dit aantal uitbreiden naar minstens 30. De offertes zullen voor gelegd worden en de uiteindelijke beslissing zal vallen begin 2013.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Grimbergen
Ik zou graag een veiligheidssysteem willen inbouwen in de bestelwagens. Zodat deze getraceerd kunnen worden indien ze verdwijnen.
Track en trace voor een bedrijf in Geraardsbergen.
Ik heb 1 bestelwagen waar ik graag een track en trace systeem op wens te plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte.
Voertuiglokalistatie systeem voor een beveligingsfirma in Brussel
Wij willen dit systeem invoeren om onze vertegenwoordigers op het terrein beter te kunnen opvolgen. Het zou zowel gaan over efficiënter beheer als controle over de rapportering. In het tottaal hebben we een 20-tal bedrijfswagens die met dit systeem mogen worden uitgerust.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag KM registratie voor 1 voertuig. Graag een vrijblijvende offerte. Vriendelijk bedankt.
Voertuiglokalisatie voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik heb 3 bestelbusjes en 1 gewone voertuig. Ik wil die kunnen laten opvolgen. Met real-time opvolgsysteem, ritregistratie. Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!
Anti-diefstal systeem voor 3 personenwagens, Antwerpen
Het gaat hier over 3 wagens, van mij en de kinderen. Ze zouden enkel moeten worden opgespoord in geval van verdwijning
Anti diefstal systeem voor personenwagen en camper , West-Vlaanderen
Het betreft een anti-diefstal systeem voor een personenwagen en een camper. Bedankt om eerst informatie op te sturen
Offerteaanvraag Track&Trace systeem voor tereinwagens.
Wij zijn een Golfclub en hebben een park met 140hectare waar tractors, grasmaaiers en buldozers staan. Wat zijn de mogelijkheden als Track&Trace voor 25 machines en wagens?
Prijsofferte voor track & trace systeem voor bvba te Antwerpen
Graag wat informatie alsook een gedetailleerde prijsofferte voor een track & trace systeem, dit voor ene personenwagen. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, ... Bedankt.
Tracking systeem voor bestelwagen, Antwerpen
Graag hadden wij even wat informatie gekregen alsook een offerte voor een tracking systeem. Wij hadden graag eens willen weten wat de mogelijkheden zijn, hoe dit werkt, wat de kostprijs is, .... Bedankt.
Track and trace company cars
We are interested of a system to track and trace fleet of company cars in Belgium mainly but also for abroad. The system will be revied by internet or mobile with keeping history and option of getting an excel files.
Volgsysteem werknemers huurwagens mobiel track en trace systeem
Voor onszelf niet, maar voor nieuwe werknemers willen we wel zo'n volgsysteem. We werken echter met huurwagens, en ik zou dan ook een mobiel track & trace systeem moeten hebben. In een eerste testfase zou ik er 2 à 3 willen, met indien geslaagd meteen uitbreiding.
Tracking systeem voor vrachtwagen
Graag had ik via e-mail informatie ontvangen omtrent track & trace. Mijn zus is zaakvoerder van een kmo en heeft een aantal vrachtwagens staan, ooit is een tracking systeem aan bod gekomen. Kunnen jullie mij de nodige inlichtingen en prijs versturen van modellen die voor het ogenblik beschikbaar zijn op op de markt. Bedankt.
Opvolging van plaatslokalisatie voertuigen, dienst na verkoop
Opvolging van plaatslocatie voertuigen dienst na verkoop. Start en rusttijden. Graag uw gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Voertuiglokalisatie systeem voor werfvoertuigen
Prijsofferte voor een voertuiglokalisatie systeem voor werfvoertuigen, aanhangwagens en bedrijfsvoertuigen. Bedankt.
Offerte + info over trackingsysteem
Graag een offerte + info over trackingsysteem, dit voor 1 à 4 bedrijfswagens. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie voor bedrijf in Middelkerke
Graag had ik geweten waar bevinden deze voertuigen zich, wanneer vertrekken ze op de werf, wanneer komen ze aan, hoe snel rijden ze, welke route volgen ze, e.d. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie