Track and trace systeem

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Track and trace systeem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Track en trace voor een bedrijf in Zaventem
Ik heb een klant die 500 voertuigen bij me wenst te bestellen. De klant wenst 50 auto's daarvan op track en trace te zetten. Het gaat om Audi A1 en Audi A3 voertuigen. Graag een vrijblijvende offerte van track en trace. Alvast bedankt!
Voertuiglokalistie voor een bedrijf in Antwerpen
Ik heb 5 stuks in totaal, 2 bestelwagens en 3 bedrijfswagens. Ik zou vooral moeten weten wanneer alle wagens zijn op een bepaald tijdstip. Graag een snelle reactie dank u .
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We gebruiken een bestewagen die soms gebruikt wordt voor de vervoer van dure goederen. Daarom zouden we graag een volgsysteem instaleren om ons te vertellen waar de wagen naatoe rijdt, hoelang men onderweg is , waar men is gestopt enz...
Tracking systeem voor een tractor voor een gemeentebestuur, Oost-Vlaanderen
We zoeken een trackingssysteem voor een zware tractor. Deze zal tijdens de winter de strooiroutes verzorgen. Er kan maar een persoon in de cabine dus hebben we een systeem nodig dat ons kan vertellen waar de tractor is mocht er iets verkeerd gaan. We werken met een budget van 5500€.
Track & Trace systeem voor een vereniging in Vlaams Brabant
Op dit moment bestaat ons wagenpark uit 8 minibusjes en 1 personenwagen. Het is mogelijk dat in de nabije toekomst 1 minibus erbij komt dat ook met het systeem moet worden uitgerust. We zijn op zoek naar een systeem dat ons in staat stelt om de plaats van de busjes te weten, verder informatie aan de chauffeurs door te geven en te controleren waar ze reden en waar ze gestopt zijn. Bedankt voor een snelle reactie.
Track and trace company cars
We are interested of a system to track and trace fleet of company cars in Belgium mainly but also for abroad. The system will be revied by internet or mobile with keeping history and option of getting an excel files.
Track en trace systeem volgen voertuigen werknemers
Graag een offerteaanvraag voor een track & trace systeem dit voor een 10-tal bedrijfswagens, graafmachines, tracktoren e.d. Sommige wagens zijn al uitgerust met een tracking systeem dat werkt met een soort gsm-kaart. Graag een tracking systeem om ook meer controle te hebben op mijn werknemers, waar ze zitten en wat ze doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie systeem voor een 10-tal voertuigen
Voertuiglokalisatie systeem voor een 10-tal voertuigen.
Informatie over track en trace systeem
Graag meer informatie voor een Track & Trace systeem.
Track & trace voor max. 2 voertuigen
Graag uw vrijblijvende prijsinformatie voor een track en trace systeem voor maximaal 2 voertuigen.
Track and trace system voor 30 bedrijfswagens
Wij hadden graag prijsinformatie verkregen voor de aankoop van een track and trace system om 30 bedrijfswagens te volgen.
Aanvraag tracking system persoonlijk voertuig
Ik zou in mijn persoonlijk voertuig een gps tracker willen laten inbouwen. De bedoeling is enkel om in geval van diefstal, mijn voertuig gemakkelijk terug te kunnen vinden. Graag hiervoor een offerte (installatie + evt abonnement).
Tracking systeem voertuigen en eventueel tijdsregistratie
Ik had graag een prijsofferte ontvangen voor een tracking systeem voor 3 voertuigen met eventueel tijdsregistratie.
Volgen bestelwagens track&trace
Ik zoek een tracking systeem voor controle van de bestelwagens. Graag voorstel, informatie en offertes.
Eenvoudig betaalbaar track en trace systeem
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig en betaalbaar track en trace systeem.
Offerte track en trace volgen van voertuigen, tracking camionette vrachtwagen
We hebben in totaal zo'n 5 à 6 voertuigen maar niet alle voertuigen moeten gevolgd worden. Vooral de depannagewagen en de vrachtwagen, 2 voertuigen dus. Graag contact, meer informatie en kostprijs
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Op dit moment rijden een 100 tal van onze voertuigen al met een systeem van Transix. Ik ontvang graag voorstellen van andere leveranciers voor een 5 à 10 nieuwe voertuigen die nog niet voorzien zijn van een track & trace systeem.
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Ik heb al gehoord van een dergelijk systeem, ik ontvang graag meer informatie en een vrijblijvende offerte voor het volgen van onze 9 vrachtwagens.
Offerte track en trace volgen van voertuigen, tracking camionette vrachtwagen
Meer info en een offerte graag voor het tracken van 3 camionettes en 1 vrachtwagen.
Uitvoeren controle op bedrijfswagens
De juiste kilometerafstand van en naar de werven en de controle van bedrijfswagens na de werkuren. Aantal lichte vrachtwagens: 45. Bedankt.
Prijsvoorstel anti-diefstal systeem machines + containers
Graag had ik vrijblijvend informatie willen ontvangen omtrent een anti-diefstal systeem. Wij zijn gespecialiseerd in wegenbouw en grondwerken, hebben zo'n 5-tal machines. Graag had ik ook willen weten indien er een systeem bestaat om dus ook onze containers te beschermen wanneer we die bij de mensen neerleggen, 10 containers. Graag het prijskaartje, mogelijkheden, graag via e-mail aangezien ik het nu momenteel zeer druk heb. Bedankt.
Traceren koel opleggers
We beschikken over 25 koel opleggers deze zou ik willen uitrusten met een track en trace systeem - wat is de kostprijs hiervan. PS: wij beschikken al over dergelijk systeem in onze vrachtwagens, graag hadden we even een vergelijking willen doen. Bedankt.
Tracking systeem personenwagens
Graag info omtrent een track & trace systeem, vermoedelijk voor 1 à 2 personenwagens. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie patrouillewagens
Vrijblijvende informatie + gedetailleerde offerte voor de verschillende track & trace systemen die momenteel te vinden zijn op de markt, dit voor 2 patrouillewagens (bewakingsbedrijf). Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie privé-voertuigen
Graag een gedetailleerde offerte alsook gedetailleerde informatie omtrent het aanschaffen van een track & trace systeem, dit voor een 11-tal privé voertuigen. Alvast bedankt voor de samenwerking.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.