Totaalrenovatie

De voordelen van een totaalrenovatie:

De Belg slaat steeds meer aan het renoveren. En terecht, want na de renovatie geniet u van:
  • Een energiezuinige woning
  • Verschillende premies
En de betrouwbare aannemer die alles in goede banen leidt? Die vindt u door gratis en vrijblijvend offertes te vergelijken!
Offertes aanvragen

Ik zoek een aannemer voor mijn renovatieproject

 
* 1. In welk type gebouw gaat u renoveren?
 
 
* 2. Welke ruimtes wenst u te renoveren?
 
 
* 3. Welk type werken moet de aannemer uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Totaalrenovatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Totaalrenovatie voor tweede verblijf (Blankenberge)
Wij hebben een tweede verblijf in Blankenberge. Wij zouden de keuken, badkamer, vloeren en elektriciteit willen laten vernieuwen, een totaalrenovatie dus. Het gaat om het 3e en 4e verdiep.
Wij zijn enkel beschikbaar in het weekend voor een vrijblijvende offerte.
Renovatie van een oude woning in Londerzeel
We zijn momenteel een oude woning aan het renoveren. Ze is al deels afgebroken. We hebben nu nieuwe funderingen nodig, een plafond en ook klein stuk bijbouw (minimaal ruwbouw), vooral glas.
Huis renoveren te sint Niklaas
vloer beneden volledig uitbreken en vernieuwen met isolatie, vloerverwarming en nieuwe vloer (tegels of gepolierde beton), nieuwe ramen (overal, boven en beneden), gevel isoleren en crepie tegen, dak vernieuwen (niet zeker of de constructie ok is al dan niet), badkamer volledig, keuken (ikea keuken kan geleverd en geplaatst worden, dus enkel uitbreken), garage afbreken, nieuw terras aanleggen (enkel tegels), boven in de slaapkamers fermacell tegen de bestaande bepleisterde muren + parket leggen. Let wel: dakleien zijn vermoedelijk asbest alsook de platen onder het dak zijn waarschijnlijk asbestcement. rond de leidingen, zichtbaar op zolder, zit vermoedelijk eveneens asbestisolatie. Op het eerste zicht lijkt onderaan de woning langs de buitenzijde ook de zwarte rand op asbesthoudende bitumen. Buiten de bitumen buiten, is alles in zeer goede staat en kan bijgevolg verwijderd worden door de methode eenvoudige handeling met extra maatregelen zoals fixeren. Plan van de woning aanwezig. Echter woning dateert van 1963, dus het plan ook! Wel digitaal ingescand.
Offerte Renovatie van appartement in Anwterpen
Ik ben eigenaar van een appartement en wil mijn appartement renoveren: vloerverwarming plaatsen, keuken vernieuwen, open haard plaatsen, extra toilet toevoegen en het dakterras inrichten.
Aanvraag Totaal renovatie (aannemers) te Lede
Graag had ik een offerte gehad voor totaalrenovatie, de volgende werken : 2 binnenmuren ( die geen dragende constructie hebben ) moeten uitgebroken worden en in 1 van de 2 moet er een poutrel komen . De muurlengte bedraagt +- 3.22. In de muur waar de poutrel moet komen is er momenteel ook een schouw aanwezig die tot onder het dak moet afgebroken worden.
Een betrouwbare aannemer uit de buurt?