Tijdsregistratie

Vergelijk gratis offertes voor een prikklok of badge-lezer

Op zoek naar een systeem voor tijdsregistratie? Een prikklok of badge-lezer:
  • Creëert duidelijkheid
  • Maakt flexibiliteit mogelijk
  • Helpt bij loonadministratie
En de beste prijs voor een prikklok? Die vindt u door prijzen te vergelijken!
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een prikklok of badge-lezer vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen stelt u te werk?
 
 
* 2. Welk soort prikklok of badge-lezer wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Tijdsregistratie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of tijdsregistratie voor een horecazaak in Leuven
Ik ben op zoek naar een prikklok voor één voltijdse medewerker en mogelijk ook studenten. Ik sta open voor alle opties maar het zou wel een permanente oplossing moeten bieden.
Prikklok systeem voor een bedrijf in Maaseik
Ik had graag een offerte ontvangen voor een prikklok systeem. Ons bedrijf telt 17 medewerkers en momenteel gebeurt er nog geen tijdsregistratie.
Prikklok voor een bedrijf in Tessenderlo
Dit is voor zowel beveiliging als tijdsregistratie. Dit is een gebouw waarvan we eigenaar zijn. In totaal zouden dit zijn voor 4-5 mensen. Dit is voor een permanent oplossing.
Badge lezer voor een bedrijf in Brussel
Dit is voor een kleiner vereniging waar een tiental mensen van gebruik zal maken. Vooral bedoeld voor tijdsregistratie. Permanente oplossing.
Prikklok voor een bedrijf in Tremelo
Wij hebben 4 werknemers verspreid over 2 winkels. zij zouden vanaf volgende maand met flexibele werkuren gaan werken. dus enkel registratie van de uren. geen toegang of andere beveiliging. Dit is een permanente oplossing.
Prikklok voor een bedrijf in Evergem
We zijn eigenaar van het gebouw. We zoeken een offerte voor een prikklok voor tijdsregistratie. 3 mensen dagelijks op kantoor. Opties van analoog of op wifi staan open.
Prikklok voor een bedrijf in Anderlecht
Graag een offerte voor de kostprijs van een traditiopnele prikklok. Zowel voor toegang als tijdsregistratie.
badgelezer voor een bedrijf in putte
Dit is voor een tijdelijke werf die enkele maanden actief zal zijn. Graag had ik hiervoor een offerte verkregen voor een systeem voor zowel tijdsregistratie als toegangscontrole. Liefst met toegangsbadges, dit is voor zowel personeel als gebruik door derde.
Toegangscotrole voor een kinderdagverblijf in Deurne
Wij zijn een medisch pedagogisch kinderdagverblijf en zoeken een toegangsbeveiliging voor zowel de ouders als medewerkers. Per dag mag u rekenen op een 80 tot 100mensen. We wensen vooral een systeem met mogelijkheid tot uitbreiding. Later willen we hier eventueel een tijdsregistratie of dergelijke aan koppelen.
prikklok voor een bedrijf in Eeklo
Er zullen twee mensen dagelijks gebruik maken van dit systeem. In de eerste zaak gaat het enkel over tijdsregistratie. Andere opties, toegangscontrole, rapportering, ... mogen apart in de offerte voorgesteld worden.
Prikklok voor een bedrijf in Ophasselt
Ik zoek een simpele manier van tijdsregistratie om de uurroosters te beheren. Ik heb 4 mensen in dienst. Deze prikklok zal begin volgend jaar geplaatst worden.
Tijdregistratie voor een bedrijf in Brugge
Momenteel doen we aan registratie via een systeem van bouwsof voor de werven. Het grote probleem hiervan is dat de uren manueel veranderd kunnen worden. Ik wens daarom een systeem te zoeken waarbij het mogelijk is registratie te verkrijgen, dus een timesheet waarop staat wie wanneer is toegekomen, maar niet dat de uren veranderd konden worden. Ook wens ik de mogelijkheid te onderzoeken om dit te koppelen aan toegangscontrole binnen bedrijf.
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie voor schoonmaakbedrijven die met dienstencheques werken.
Tijdsregistratiesysteem
Graag een gedetailleerde prijsopgave alsook wat inlichtingen omtrent het aankopen en installeren van een tijdsregistratiesysteem, graag een gewone registratiesysteem waarbij het mogelijk is om de uren te zien en te berekenen. Alvast bedankt.
Tijdsregistratie/prikklok
Graag had ik inlichtingen wensen te ontvangen alsook een richtprijs omtrent het gebruiken van een prikklok of tijdsregistratie, aangezien wij volop ons bedrijf aan het reorganiseren zijn zou een nieuwe prikklok of tijdsregistratiesysteem in de toekomst welkom zijn. Alvast bedankt.
Offerte systeem tijdsregistratie ter vervanging verouderd huidig systeem
Wij hebben nu een heel oud systeem van Protime, upgrades zijn superduur, dus ik ontvang graag het aanbod van andere leveranciers. Graag contact, informatie en een prijsindicatie.
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen voor het aankopen alsook installeren van een tijdsregistratiesysteem, kunnen jullie mij daarbij helpen. Alvast bedankt.
Offerte tijdsregistratie
Graag had ik inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent tijdsregistratie voor kleine groepen. Alvast bedankt.
Prikklok
Graag had ik wat meer uitleg gekregen omtrent de prikklok (werking, prijs, e.d.). dit voor gemiddeld 7 werknemers (voltijds). Met dank.
Offerte kostprijs tijdsregistratie systeem met glijdende werkuren
Wij hebben nood aan een tijdsregistratiesysteem omdat wij wensen over te schakelen naar glijdende uren. Daar wij over verschillende locaties beschikken zal het wellicht een webbased systeem moeten zijn.
Tijdsregistratie voor interieurbedrijf te Kortrijk, zowel intern als mobiel
Uurregistratie van de binnen + buitendienst Opgesplitst per project.
Gecombineerd track & trace en tijdsregistratie systeem gezocht voro bedrijf te Antwerpen
Ik ontvang graag uw aanbod voor 6 mobiele tijdsregistratiesystemen voor montage in de voertuigen, met mogelijkheid voor digitale inlezing en individuele registratie met project & jobcodes.
Bedrijf te Antwerpen zoekt combinatie-systeem track en trace / tijdsregistratie
Ik ontvang graag uw aanbod voor 6 mobiele tijdsregistratiesystemen voor montage in de voertuigen, met mogelijkheid voor digitale inlezing en individuele registratie met project & jobcodes.
Interesse in samenwerking op vlak van tijdsregistratie
Ik werk zelf in de technische sector, en zou graag tijdsregistratie-toepassingen kunnen aanbieden en vertegenwoordigen, is er een mogelijkheid tot samenwerking? Alvast bedankt om dit met me te bespreken.
Leverancier ERP-pakketten zoekt partner voor integratie tijdsregistratie, samenwerkingsvoorstel
Wij ontwikkelen ERP Paketten voor onze klanten waar ook tijdsregistratie in geïntegreerd dient te worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een geschikte partner om mee samen te werken. Gelieve mij voor meer informatie te contacteren.

Een prikklok of badge-lezer plaatsen?

Wilt u de uren van uw werknemer snel en gemakkelijk bijhouden met een prikklok of badge-lezer? Dit zijn de voordelen van een prikklok met badgesysteem:

Makkelijk te beheren
Met een prikklok volg je gemakkelijk de gepresteerde uren van uw werknemers op, dat kan online.
Duidelijkheid over gepresteerde uren
Op het einde van de maand is er geen discussie, het is snel duidelijk wanneer een werknemer niet aan zijn of haar uren komt.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende priklok-systemen en vergelijk de details.
Gratis offertes vergelijken
Op zoek naar een prikklok of badge-lezer?