Thermowood

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt. Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Thermowood: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Gevel bekleden met hout in Wingene
We zouden graag de top van onze gevel laten bekleden in hout, liefst hardhout. Het is een landelijke woning, dus graag rustiek en horizontaal. Het gaat om een oppervlakte tussen 50 en 100 m².
Thermowood gevelbekleding voor een pand in Ekeren
We willen onze achtergevel opnieuw laten bekleden met hout (dus ook de huidige bekleding laten verwijderen). Thermowood lijkt me een goede optie. Het gaat over een pand van 1930 (rijwoning). De te bekleden oppervlakte is redelijk klein: de gelijkvloers bestaat voornamelijk uit een glazen schuifdeur. Op de eerste verdieping moet wel het gehele oppervlakte (met uitzondering van 2 ramen) bekleed worden.
Thermowood (verticale latten) op PUR isolatie
Ik wens een offerte te vragen voor 29m² gevelbekleding in thermowood. Het idee is om verticale latten van een 5-tal cm breed met voeg ertussen van 1cm te plaatsen. De houten latten zijn bevestigd op een houten regelwerk met daarachter zwarte onderdakfolie en PUR isolatie (dikte 14cm - naden en zijkanten getaped, λ = min. 0,022 W/mK). Onderaan wordt het hout afgewerkt met een aluminium plooiwerk, zodat het hout niet tot beneden komt.
Gevel behandelen tegen vocht + isoleren + afwerken met Thermowood en spuitkurk
Graag detail offerte voor volgende werken;
A) Achtergevel circa 18 m² exclusief ramen. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
B) Zijgevel en balkons circa 50 m² exclusief ramen en deuren. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met spuitkurk
C) Uitstekende delen balkons circa 8 m² - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
D) Vervangen dakrand - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
E) Behandelen vocht door kelderdichting MB2K - Vloer circa 16 m² - Muur circa 18,5 m².
Gevel bekleden met Thermowood
Wij willen graag een deel van de zijgevel laten bekleden met thermowood. Nu hangen er leistenen tegen. Wij hebben een halfopen woning en de te bekleden oppervlakte is ongeveer 30 à 40 m² groot.
Gevelrenovatie van aanbouw + volledig isoleren - regio Hemiksem
Wij zoeken iemand die de gevel van een aanbouw kan bekleden met Thermowood. Het is een bijgebouw achter de woning. De volledige buitengevel moet ook geïsoleerd worden. De woning zelf is reeds gerenoveerd.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag