Terrasoverkapping

De voordelen van een veranda

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.
Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Welk materiaal verkiest u?
 
 
* 3. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Terrasoverkapping: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Terrasoverkapping voor een woning | Lierde
Dit is voor een terrasoverkapping voor aan het huis in aluminium. De oppervlakte is 6m x 3m. Het huis is van 2014.
Terrasoverkapping voor aan een pand in Dilbeek
Heb vanachter in mijn kleine tuin een betonplaat waar ooit een tuinhuis op stond van, 3 op 4 meter. Ik zou hier een overkapping of 'huisje' willen dat ook opengaat. Het materiaal is nog open. Ik ontvang graag enkele voorstellen.
Terrasoverkapping voor een woning in Lokeren
Graag had ik een oriëntatie-offerte ontvangen voor een terrasoverkapping. Deze kan perfect aangebouwd worden tegen de woning. Afmeting van de pergola zou om en bij de 8x4 meter moeten (extra paal in het midden is geen probleem). Graag een offerte met opale plexiplaten en ook eens met lamellen. Alles graag in aluminium (antraciet kleur).We weten nog niet in welke prijsklasse we dit moeten indelen en of het zelfs nog maar budgettair haalbaar is voor ons. Indien dit binnen ons budget past dan zouden we dit in de loop van 2020 laten uitvoeren. Onze woning is een vrij strakke woning, de terrasoverkapping is dit dus bij voorkeur ook. Het huis werd gebouwd in 2014.
Houten terrasoverkapping installeren in Zemst
Wij zouden een houten overkapping willen laten plaatsen tegen een reeds bestaande aluminium pergola op een bestaand terras. Dit betreft een woning van 1994.
Afsluitbare terrasoverkapping in Menen
Offertes gezocht voor een terrasoverkapping met lammellendak, afsluitbaar en met led verlichting. Graag prijsoffertes voor hout en aluminium.
Terrasoverkapping voor in aluminium te Ternat
Voor aan mijn huis zoek ik een terrasoverkapping. Opp. 32 m², in aluminium. Het huis is van 1997. Kan dit jaar al geplaatst worden.
Terrasoverkapping voor een buitenkeuken | Alsemberg
Ik zoek een offerte voor de overkapping van een buitenkeuken. Ik schat zo'n 12 m². Materiaal staat open maar zeker geen hout.
Terrasoverkapping voor een woning in Izegem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een terrasoverkapping. Liefst in aluminium, 36 m². De woning is van 2014.
Schaduw in de zomer met terrasoverkapping
Aan mijn huis wil ik een terrasoverkapping. Het terras heeft een oppervlakte van 12m². Ik weet nog niet echt welk materiaal ik zou gebruiken, maar de overkapping moet er wel staan tegen de zomer.
Terrasoverkapping industriebouw in Blankenberge
Ik wens op de eerste verdiepinging van een industriebouw een terras te plaatsen van 13m op 3m. Ik wens dit te overkappen met een metalen of pvc- constructie met glas of met een polycarbonaten dak.
Terrasoverkapping te Halle
Ik wens een offerte voor terrasoverkapping. Wij hebben geen idee van de oppervlakte dit hangt van de prijs af. De breedte is sowieso 5 tot 6 meter.
Terrasoverkapping te Kapellen
Wij hebben op dit moment een overkapping, maar er komt regen binnen. Wij zouden hierdoor een terrasoverkapping willen. Het is niet al te groot.
Terrasoverkapping in pvc of aluminium (Putte)
Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping waar een zijkant kan afgesloten worden. De overkapping zou in pvc of aluminium moeten gemaakt worden. Het is voor een woning van begin jaren 2000.
Terrasoverkapping aluminium of pvc
Graag wil ik een overkapping van 1,5m op 8m aan de woning in aluminium of PVC. Het zou voor in het voorjaar van 2018 zijn.
Afdak boven groot terras laten plaatsen
Terrasoverkapping voor een recent aangekochte woning. Dit is voor een redelijk groot terras. graag een afspraak vanaf januari om dit ter plaatsen te bekijken.
Veranda en terrasoverkapping in pvc
Ik zoek een offerte voor zowel een veranda als terrasoverkapping. Dit is voor een terras achteraan de woning. Ik schat zo'n 25m². Liefst in pvc werken.
Terrasoverkapping voor een woning in Liedekerke.
Dit is voor een terrasoverkapping die zal dienen als een overkapping voor de bbq en enkele meubelen. Gebouw aan een uitbreiding van het terras. Werken voor zo vroeg mogelijk.
Terrasoverkapping voor een woning in Aalst
Aanvraag voor Terrasoverkapping dat zal dienen als een afdak. Liefst in polycarbonaat platen. 4.60 x1.5m. Werken voor tegen zomer af.
Terrasoverkapping voor een woning in Edegem
Aanvraag voor Terrasoverkapping . halfopen woning waar we achteraan een afdak hebben. We zouden wensen te laten kijken of we dit oude systeem van ijzer met glazen platen kunnen renoveren of vernieuwen. Martiaal staat open. Huidige overkapping is er van de jaren 80.
Terrasoverkapping voor een appartement in Heestert
Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping dat ik zal gebruiken als een afdak. Oppervlakte van +- 40m². Liefst te werken in pvc. De woning is van 1956.
Terrasoverkapping voor een woning in wondelgem
Dit is voor een Terrasoverkapping . Ik schat 16-18m². Martiaal staat open. Woning van de jaren 70. Werken voor het voorjaar.
Terrasoverkapping hout of PVC Geraardsbergen
Voor aan mijn huis wil ik een andere overkapping. Opp. 24m², nu een houten offerte mag in PVC, bouwjaar 1975. Kan in voorjaar 2018.
Pergola voor een woning in Dilbeek
Ik zoek een offerte voor een pergola aangebouwd aan de woning. Dit zal dienen als een terrasoverkapping en zonnewering.
Terrasoverkapping voor in de regio De Klinge
Ik wil een pergola/terrasoverkapping voor aan mijn huis. Opp. 3m30 x 4m, in alu, termijn is te bespreken.
Veranda voor een woning in Genk
Momenteel hebben we reeds een veranda maar we wensen hier een terrasoverkapping van zo'n 10m² te plaatsen. Matriaal staat open.
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs