Tankkaarten

Waarom tankkaarten gebruiken?

Een tankkaart voor een zelfstandige, een KMO of een bedrijf is een groot voordeel. Met een tankkaart tankt u aan de laagste brandstofprijzen. Dat is leuk, maar het grote voordeel is dat alle kosten duidelijk worden weergegeven op één factuur. Geen gesukkel dus met bonnetjes en afschriften. Gewoon een duidelijk maandelijks overzicht per kaart.
Vergelijk tankkaarten via ons formulier, dit is volledig vrijblijvend en wij zoeken samen met u de beste tankkaart voor uw bedrijf.


Offertes aanvragen

Ik wil tankkaarten vergelijken

 
* 1. Hoeveel voertuigen heeft u in uw bedrijf (alle voertuigen samen)?
 
 
* 2. Wat is uw totaal maandelijks verbruik (alle voertuigen)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Tankkaarten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Aanvraag tankkaart voor bedrijf te Roeselare
Wij zoeken tankkaarten. Wij hebben 2 wagens en verplaatsen ons hoofdzakelijk binnen Europa. Wij leggen +/- 50000km/jaar af met beide voertuigen. Momenteel gebruiken wij nog geen tankkaarten.
Tankkaart voor bedrijf in Kortenberg
Wij zouden graag offertes voor tankkaarten ontvangen. Wij gebruiken nog geen tankkaart en verplaatsen ons enkel binnen België. Ons verbruik kennen we niet precies. We beschikken over 1 voertuig.
Tankkaart voor wagens kledingwinkel te Hasselt
Wij wensen offertes te ontvangen voor tankkaarten. Wij beschikken over 2 voertuigen. Momenteel maken wij nog geen gebruik van tankkaarten en wij verplaatsen ons hoofdzakeljk binnen België. Ons verbruik kennen wij niet.
Tankkaart voor bedrijf in Bierbeek
Wij zoeken offertes voor een tankkaart voor ons bedrijf. Wij beschikken over 2 voertuigen. Momenteel gebruiken wij een tankkaart van Total. Wij verplaatsen ons binnen België. Ons verbruik kennen we niet precies.
Aanvraag tankkaart te Kessel
Wij wensen offertes te ontvangen voor tankkaarten. Wij gebruiken nu een kaart van Pollet en wensen prijzen te vergelijken. Wij hebben 4 voertuigen en kennen ons verbruik niet precies. Wij verplaatsen ons binnen België.
Tankkaart voor een bedrijf in Westerlo
Momenteel beschikt ons bedrijf over twee voertuigen, een kleine bestelwagen en een personenwagen. Wij zijn voornamelijk in de provincie Antwerpen actief en dragen een voorkeur voor een multimerken tankkaart. Wij wensen offertes te ontvangen voor een tankkaart voor beide voertuigen.
Tankkaart voor bedrijf in Borgerhout
Wij zouden graag offertes voor tankkaarten ontvangen. We beschikken in ons bedrijf over 4 dieselwagens. Momenteel gebruiken we nog geen tankkaarten, dus graag advies over de verschillende mogelijkheden.
Tankkaart voor een zelfstandige in Duffel
Ik ben zelfstandig en wil een tankkaart voor mijn twee voertuigen. Mijn voorkeur gaat uit naar een multimerken tankkaart.
Prijsaanvraag tankkaarten in Nijlen
Graag ontvangen wij een offerte van verschillende leveranciers voor onze bedrijfswagens. Het betreft 6 personenwagens (diesel). Wij zijn dagdagelijks voornamelijk in de provincie Antwerpen actief. Momenteel beschikken we over tankkaarten van Lukoil.
Tankkaart voor een bedrijf in Lapscheure
2 voertuigen, een diesel en een benzine personenwagens. Vooral lokaal actief. Zelfstandig activiteit.
Aanvraag tankkaart te Bonheiden
Wij zoeken offerets voor tankkaarten, wij hebben 2 voertuigen (diesel), wij gebruiken nog geen kaarten, wij zijn binnen België actief, verbruik kennen wij niet precies.
Aanvraag tankkaart te Bilzen
Wij zoeken offertes voor tankkaarten, wij beschikken over 1 benzinevoertuig, wij gebruiken nog geen kaarten, wij verplaatsen ons binnen België, verbruik kennen wij niet precies.
Tankkaart voor Aannemer
Wij zoeken offertes voor tankkaarten, wij beschikken over 1 voertuig (diesel, maar moet ook hybride kunnen), wij gebruike al een tankkaart en wensen prijzen te vergelijken, actief binnen België, verbruik kennen wij niet precies.
Tankkaart voor in de regio Malle
Graag een offerte voor 9 tal wagens (diesel en benzine), nu bij Total. Ook sommige te Benelux, ook 8 wagens in NL maar op ander BTW nummer.
Tankkaart voor een bedrijf in Nieuwpoort
Dit is voor een eenmanszaak met een pick up voertuig. Op diesel. Dagdaagelijks vooral in West-Vlaanderen actief. Momenteel nog geen tankkaarten.
Tankkaarten voor een bedrijf in Zandhoven
Twee voertuigen, een vrachtwagen en personenwagen. Beide op diesel maar we hebben ook benzine nodig voor het bedrijf. In het verleden hebben we al gebruikt gemaakt van kaarten van shell en total.
Tankkaart voor een zelfstandige in Grimbergen
Dit is voor een een benzine personenwagen . Ik ben vooral in Vlaams Brabant actief. ikzelf ben zelfstandige in bijberoep. Ook heeft mijn zoon een zelfstandige onderneming in hoofdberoep in voorlopig nog hetzelfde adres. Hij heeft een diesel personenwagen.
Tankkaarten voor een bedrijf in Dessel
Dit is voor zes personenwagens , drie vrachtwagens en vier bestelwagens. Diesel en benzine gebruik. Dagdagelijks actief over heel belgië.
Tankkaart voor in de regio Antwerpen
Graag een offerte voor 2 wagens (diesel en benzine) aub, nu geen kaart.
Tankkaart voor een bedrijf in Evergem
We hebben momenteel 10 bestelwagens en 1 vrachtauto., alles op diesel. Momenteel hebben we een tankkaart van total en daarvoor van Gabriëls. We zouden nu graag meerder merken of eventueel een multi merken tankkaart. In de Benelux actief.
Tankkaart voor in de regio Kortrijk
Graag een offerte voor 5 dieselvoertuigen, nu bij Shell. Liefst offerte via email.
Tankkaart voor een bedrijf in Eke-Nazareth
Dit is voor een 8-tal voertuigen. Vier bestelwagens en vier personenwagens Alles op diesel. Momenteel hebben we een kleine lokaal tankstation als partner maar ik zoek nu dus een uitbreiding.
Tankkaart voor een bedrijf in Maasmechelen
4 diesel personenwagens. Voornamelijk in Limburg actief. momenteel hebben we reeds een tankkaart van total maar we wensen graag prijzen van andere leveranciers te vergelijken. Momenteel reeds een offerte van lukoil.
Tankkaart voor in de regio Gent
Voor 1-2 wagens (diesel en benzine) offerte aub, nu nog geen kaart in gebruik.
Tankkaarten voor een bedrijf in Mechelen
+- 250 wagens in het wagenpark. we werken met enkel diesel. Verplaatsing over heel België. Momenteel hebben we een tankkaart via de leasemaatschappij maar we wensen andere prijzen te vergelijken.

Ontdek alles wat u moet weten voor de beste tankkaart

Een tankkaart biedt verschillende voordelen voor zelfstandigen, kmo’s en voor grote bedrijven. Wilt u weten wat er voordelig is aan het gebruik van tankkaarten voor u en uw bedrijf? Lees u dan in via deze pagina over wat een tankkaart juist is, wat de voordelen ervan zijn, welke verschillende soorten tankkaarten er zijn en welke factoren de prijs bepalen, zodat u de juiste keuze kan maken.

Fiscaal en financieel voordeel
Geniet als werknemer van de fiscale voordelen die de tankkaart u biedt.

Vereenvoudigde administratie 
Ga voor een overzichtelijke en efficiënte administratie.

Meer controle en minder misbruik
Roep verdacht transacties en misbruik een halt toe.
Stop met zoeken, vind uw tankkaart