Subsidie zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Subsidie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek zonnepanelen voor op ons huis. Nu hellend pannendak en zuidgericht, 3 personen, bouwjaar 1952. Tijdstip is te zien, we doen een volledige renovatie.
Zonnepanelen voor in de regio Aarschot
We zoeken zonnepanelen voor op ons bedrijf(nieuwbouw-schrijnwerkerij). Plat EPDM dak, opp. +500m², bouw is af in juli 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Izegem
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning-praktijk. Licht hellend zinkdak en zuidwest gericht, 6 personen, bouwjaar 2000. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Erpe-Mere
Voor op ons huis willen we zonnepanelen. Hellend leiendak of plat dak, 10000 kwh (alles op elek.), opp. is te zien. Wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 3300 kwh, opp. 25m². Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Affligem
Voor op mijjn huis willen we zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 5 personen(6000 kwh), ik denk in 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Genk
Voor op mijn woning/zaak wens ik zonnepanelen. Nu hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht,, alles op elek. verwarming, termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Vilvoorde
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis. PLat roofingdak, opp. +90m², huis van 2001, 1 persoon. Termijn is nog open.
Zonnepanelen te Turnhout
Als eigenaar van een rijwoning van 1900 zoek ik zonnepanelen. Er is een nieuw dak aanwezig. We hebben een stroomverbruik van 2500 kilowatt met 2bewoners. Kan u ons bereiken voor een offerte uit te werken.
Zonnepanelen te Lokeren
Wij zoeken zonnepanelen voor een vrijstaande woning van 25 jaar oud. 3 a 4 personen in deze woning. Hellend dak is aanwezig. Wij betalen een kleine 150 € per maand aan stroom. Hier is geen gas aanwezig. Er zijn ook accumulatoren aanwezig.
Zonnepanelen te Stabroek
Als eigenaar van een 3 gevel van 1800 zoek ik zonnepanelen. Er is zowel een hellend dak als plat dak. 285€ aan stroom per maand. We wonen hier met 2 personen.
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Zonnepanelen voor een woning in Hever
Ik heb een halfopen bebouwing. Het dak zelf heeft ene bekleding in dakpannen en is langs een kant oost en langs een andere kant westwaarts gericht. Ik heb in de beide kanten twee dakramen zitten van 90 op 90 maar ik vermoed dat aan elke kant er wel 10m² beschikbaar is dus alles samengenomen meer dan 20m². Is het mogelijk om met deze informatie een offert te maken voor de instalatie van zonnepanelen . Anders kan u altijd een afspraak ter plaatse maken op dit nummer. Graag wens ik ook verdere informatie over de mogelijk te ontvangen subsidies.
Installeren van extra zonnepanelen
Wij hebben reeds zonnepanelen liggen van onze aannemer van sleutel op de deur. Maar deze vonden wij toch net iets te prijzig. Wij zijn op zoek naar betere condities. Wij vermoeden nog een 33-tal extra panelen te kunnen laten plaatsen.
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Graag een offerte voor de plaatsing van 4000kw aan rendabele zonnepanelen. Ik heb een tweedelig dak met gewone dakpannen en zuidwestelijke oriëntatie . De oppervlakte is zon 18x4 tot 5m. Graag naast deze offerte voor instalatie ook meer informatie over de subsidies, groene stroom certificaten en rendement van de panelen.
Zonnepanelen voor een woning in Gistel
Ik wens deze zonnepanelen te plaatsen op een bijgebouw aan mijn woning. Deze heeft ene dak oppervlakte van 55-60m2 en is bedekt met dakpanplaten. Graag had ik op dit dak voor 5000-6000kw zonnepanelen geïnstalleerd. Deze dak heeft een zuidelijke oriëntatie en een hellingsgraad van 20°. Het is een open bebouwing. Ik wens de panelen zeker voor de zomer te plaatsen. Welke subsidies kan ik hiervoor nog verkrijgen. eigenaar, tegen, de zomer, bijgebouw, 20°? ZUID? dakpanplaten, 55-60m2, 5000-6000kw,
Zonnepanelen voor een woning in Waasmunster
Ik wens deze panelen deze zomer te plaatsen. Het gaat hier om een dak in Epdm rubber met een oppervlakte van 13x11 m. Deze oppervlakte is volledig beschikbaar en ligt vrij hoog zodat ik geen last heb van schaduwplekken. Ik heb een warmtepomp en daarom schat ik ook een zeer hoog verbruik, van rond de 10.000kw. Graag had ik voor deze instalatie van verschillende leveranciers een prijsofferte verkregen zodat ik een vergelijking kan opmaken. Verder had ik ook wat informatie willen ontvangen over de subsidies en groene stroom certificaten. Indien een afspraak nodig is kunt u me altijd op dit nummer bereiken.
Zonnepanelen voor een woning in Moerbeke-Waas
Ik wil graag nakijken of het rendabel voor mij is om zonnepanelen te plaatsen. Ik verblijf namelijk enkel in de wintermaanden in België. Ik heb een huis met een hellend vlak gericht naar de zuidkant. Hier staan in het westen wel een rij bomen. Dit dak is tussen de 50-60m2, met een veluxenraam en dakpannen. Ik betaal momenteel, voor zowel mijn atelier en de woning zo'n 300€ per maand aan elektriciteit. Graag een bestek voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen.
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Gistel
Ik wens deze panelen te plassen 2013. We houden een landbouwbedrijf open maar zullen deze panelen ook gebruiken voor privégebruik. Het dak bestaat uit golfplaten en is ongeveer 40x20m groot, licht hellend naar het zuiden. Er zitten wel enkele doodschijnplaten in dus de beschikbare oppervlakte is misschien wat kleiner. Vorig jaar hadden we een verbruik van 10627 kw. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over de installatie , dank u.
Zonnepanelen voor een woning in Hamont-Achel
Ik ben momenteel bezig met een nieuwbouw die , onder voorbehoud, klaar moet zijn tegen eind januari. Hiervan is de achterkant naar het zuiden gericht , oppervlakte van ongeveer 40-60m2. In deze oppervlakte zit echter wel enkel verluchtingsgaten en afvoerbuizen voor de gas. Ook woon ik op een halfopen bebouwing waardoor het dak van mijn buurman wat schaduw legt op mijn woning. Graag had ik daarom even wat verder informatie en een prijsopgave gehad over de installatie, samen met wat informatie over de mogelijke subsidies. We zullen ook een aparte garage met plat dak plaatsen die een oppervlakte zal hebben van 48m2. Is het mogelijk deze hierop te plaatsen?
Zonnepanelen voor een woning in Oostnieuwkerke
Ik heb een 5 jaar oude woning waarvoor ik graag een offerte had ontvangen om hier zonnepanelen op te plaatsen. De kant met de beste zonneoriëntatie is het westelijk gedeelte van het dak . Dit heeft een oppervlakte van 8x12m en dakpannen. Hier zit wel een schouw in aan de zuidkant en een veluxraam. Ik zou op dit gedeelte graag het maximum aan mogelijke zonne-energie halen, gelieve dus een offerte voor rendabele panelen met subsidies op te maken.
Zonnepanelen voor een woning in Dilsen stokkem
Ik zal deze panelen in de eerste helft van volgend jaar willen plaatsen. Ik Heb een driehoekvorming plat dak met asfalt en kiezel bedekking van ongeveer 50-60m2 groot. Deze ruimte is volledig vrij en ik zou hier voor 5500kwh zonne-energie op willen verweken. Graag ook verdere informatie over de te ontvangen subsidies voor zonnepanelen.
Zonnepanelen voor een woning in Baal
Ik wen deze te plaatsen zodra de nieuwbouw afgewerkt is. We zullen een zadeldak hebben waarvan de achterkant volledig naar het zuidwesten gericht is. De oppervlakte is 9.5x6m met een hellingsgraad van 45°. Deze kant is volledig vrij en erop gebouwd om zonnepanelen te plaatsen. U mag een offerte opmaken voor minstens 6500kw.
Fotovoltaïsche panelen voor een woning in Stekene.
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Ik heb een zadeldak van 6m bij 3m. Die naar het Zuiden gericht is. De andere zijde van het dak heeft een schouw en een luchtkoker. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen voor een woning in Landen.
Graag een offerte van fotovoltaïsche zonnepanelen. Ik heb een schuin dak van iets meer dan 100m² waar ik de zonnepanelen op wens te plaatsen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.