Subsidie zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Subsidie zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen op bijbouw of huis in Bever
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis-bijbouw.
Plat EPDM dak. We wonen hier met 3 personen, bouwjaar +15 jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek zonnepanelen voor op ons huis. Nu hellend pannendak en zuidgericht, 3 personen, bouwjaar 1952. Tijdstip is te zien, we doen een volledige renovatie.
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Martens-Lierde
Ik wil zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak maar orientatie niet gekend, 3 personen, woning van +10 jaar oud. Termijn is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Aarschot
We zoeken zonnepanelen voor op ons bedrijf(nieuwbouw-schrijnwerkerij). Plat EPDM dak, opp. +500m², bouw is af in juli 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Izegem
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning-praktijk. Licht hellend zinkdak en zuidwest gericht, 6 personen, bouwjaar 2000. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Beervelde
We willen zonnepanelen voor op ons huis of bijbouw. Hellend dak met soort van platen en deels zuidgericht, 3000-4000 kwh ergens, wanneer is maakt niet uit.
Zonnepanelen voor in de regio Hoboken
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Plat roofingdak, opp. 47m², 3100 kwh, misschien in voorjaar 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Hoogstraten
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak en deels zuidkant, 2 personen, huis van +10 jaar oud. Termijn is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Assenede
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Plat EPDM dak, opp. 40m² liefst oost-west opstelling, 7000 kwh ongeveer, bouwjaar rond 1960. Misschien begin 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Neerpelt
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak (met iso) en zuidoost gericht, 2 personen, opp. is te zien. Bouwjaar 1951 later renovatie, tijdstip is aan het budget.
Zonnepanelen voor in de regio Korbijk-Dijle
Voor op ons huis willen we zonnepanelen. Hellend zinkendak en deels zuidgericht, 5000 kwh ergens, bouwjaar huis +10 jaar. Kan spoedig gaan.
Zonnepanelen voor in de regio Roeselare
We willen zonnepanelen voor op ons bedrijf. Dak is niet zo stevig dus liefst op een stuk grond, 1280 megawatt, opp. +1000 zeker. Termijn is nog te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Denderhoutem
Graag wil ik zonnepanelen offertes voor mijn woning. Best op garage (plat roofingdak), opp. 40m², 2 personen, bouwjaar 1996. Wanneer is aan de prijs.
Zonnepanelen voor in de regio Kontich
We zoeken zonnepanelen voor op onze zaak/prive. Hellend pannendak en zuidgericht, redelijk hoog verbruik, gebouw van 1974. Opp. +40m², wanneer is aan de kostprijs.
Zonnepanelen voor in de regio Wezemaal
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Plat roofingdak, opp. +70m², 2 personen, huis van +10 jaar, wanneer is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Ronse
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis-garage. Hellend pannendak of ander dak kan ook, 2 personen, opp. +30m², ik denk voor in 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Erpe-Mere
Voor op ons huis willen we zonnepanelen. Hellend leiendak of plat dak, 10000 kwh (alles op elek.), opp. is te zien. Wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Melle
Voor op mijn huis of schuur wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4 personen, opp. +80m², tijdstip is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Gullegem
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) vooraan zuidgericht denk ik, 3-5 personen, opp. +30m². Misschien dit jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 3300 kwh, opp. 25m². Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Affligem
Voor op mijjn huis willen we zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 5 personen(6000 kwh), ik denk in 2018.
Zonnepanelen voor in de regio Niel
Voor op ons huis willen we zonnepanelen offertes Hellend pannendak of plat dak(+25m²) kan, 2 personen, wanneer is nog open.
Zonnepanelen te Blankenberge
Zonnepanelen gezocht voor een vrijstaande woning van 1992. Hellend dak aanwezig. Ik betaal een 225€ per maand aan gas. Hier is geen gas aanwezig. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen voor in de regio Izegem
Voor op mijn huis/zaak wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak of pannendak kan en zuidgericht ook, 5 personen, opp. +500m². Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen voor in de regio Eeklo
Voor op mijn woning of garage zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4000 kwh, opp. is te zien. Normaal dit jaar nog.

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen