Standaardmaat

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Standaardmaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen en deuren te Kampenhout
Ik zoek een groot raam waar ook een deur in moet. 260 cm op een 250cm. Er moet een muur uitgebroken worden. Staallook of smeetijzer bij voorkeur. Het raam mag 2 maal voorzien worden van individuele ramen die open kunnen. Dus een 3 ramen en een deur. Kan u mij voorzien van een mooie offerte na plaatsbezoek.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Testelt
Ik zoek nieuwe ramen en deur voor aan de prive. 17 ramen en één voordeur, in PVC graag, ook oude verwijderen. Zo snel mogelijk liefst.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen vervangen voor een woning in Neerwinden
Graag afspraak voor ramen de vervangen voor onze woning. Achteraan hebben we een grote raam van 13m. Dan hebben we boven 4 ramen. Garagepoort wensen we ook te vervangen en eventueel de dakramen.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen en deuren voor een woning in Oostakker
Graag offertes van ramen en deuren. Het gaat over 1 achter deur in ons huis te Oostakker. En ons Appartement te Oostende wensen we 2 grote schuiframen, 2 deuren en 2 gewone ramen in PVC. Afspraak graag.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Ramen en deuren voor een woning in Herk de Stad
Graag ontvang ik offertes voor het vervangen van 21 ramen en 2 deuren. Ik weet nog niet of ik deze in PVC, aluminium of hout wil. Graag afspraak.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen en deuren voor een woning in Aarstelaar
Ik zou graag een afspraak willen nemen met een bedrijf die zowel ramen als deuren kan plaatsen. Ik zou graag 7 ramen en 2 deuren in PVC willen. Bedankt voor de reactie alvast.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Ramen en deuren voor een woning in Oostkamp
Ik wens graag een offerte voor 5 ramen en 1 deur. Er is een mogelijkheid dat hierbij nog ramen en deuren bij komen na een verbouwing. Deze hebben allemaal een standaardafmeting. Momenteel hebben deze allemaal een houten frame, maar we staan open voor andere mogelijkheden. Graag een offerte voor goed isolerend glas.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Vervanging ramen en deuren voor een woning in Kortrijk
Ik heb recent een nieuwe woning aangekocht en wens hierin de ramen en deuren te vervangen. Het gaat over 2 veluxramen, 1 groot raam op de beneden verdieping en 2 op de eerste verdiepingen. En tenslotte nog een voor en achterdeur. Graag een offerte voor zowel gewoon als super isolerend glas . Deze deuren en ramen hebben de standaardmaat.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen en deuren vervanging voor een particulier in Antwerpen
Het betreft een PATIO binnen een gelijkvloerse commerciële ruimte die aan 3 zijden in glas met 1 toegangsdeur voorzien is. De afmetingen van de patio : lengte 6.38m / breedte 2.00m. /hoogte ong 3.14 m Het betreft dus in totaal ongeveer 11 m alu-schrijnwerk met 1.1 super isolerende beglazing die we zouden willen plaatsen. Kan je ons daar een offerte voor maken ?
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Vervanging voordeur voor een particulier in Zottegem
Ik wens graag een offerte voor het vervangen van mijn voordeur. Deze is in hout en heeft de standaardmaat. Ik wens het te vervangen door een PVC of aluminium deur.
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Vervanging van ramen en deuren, woning in Meulebeke
Ik wens in totaal 2 Porte fenetres te laten vervangen, een vast raam van ongeveer 2m2 en een deur met standaardafmetingen. Graag een offerte voor super-isolerend glas.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Deuren vervangen voor een woning in Bree
Ik had graag een offerte ontvangen voor de vervanging van 8 binnendeuren. Allemaal in hout. Het gaat over designdeuren in standaardmaat, graag een prijsofferte voor verschillende soorten

Nieuwe ramen en deuren? Alles wat je moet weten om snel te besparen

Essentieel voor een woning zijn ramen, deuren en beglazing. Deze zijn van fundamenteel belang om inbraak en energieverspilling tegen te gaan. Bent u niet tevreden over uw huidige ramen en deuren of zijn deze toe aan renovatie? Lees dan zeker verder en neem uw tijd om de juiste keuze te maken. Enkele zaken waar u rekening mee kunt houden, zijn beveiliging, energie, onderhoud, esthetiek, premies en duurzaamheid.

Lagere energiekost en tal van premies
Investeer in hoogrendementsglas en bespaar tot 15%

Voorkom inbraak
Kies met aandacht uw ramen en deuren en verhinder dat men uw woning binnendringt.

Ruim assortiment
Hout, aluminium of PVC? Schuif-, draai- of kiepramen? Een hele waaier aan mogelijkheden staat voor u open.
Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit