Spuitkurk

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt. Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spuitkurk: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vrijstaande woning bekleden met crepi of spuitkurk (Merelbeke)
Onze gevels moeten bekleed worden. Het gaat om 4 bakstenen gevels (van elk ongeveer 30 m²). We denken aan spuitkurk of crepi, afhankelijk van de offertes die we ontvangen.
Gevelrenovatie met spuitkurk + isolatie | Chalet in Tielt-winge
Wij hebben reeds de helft van onze woning in sidings laten zetten en zouden graag de andere zijgevel en achtergevel in spuitkurk laten afwerken. Hier dient ook nog isolatie onder geplaatst te worden. Is het ook mogelijk om verschillende kleuren te vergelijken met de huidige sidings bij op een foto? Zo krijgen we een goed zicht met welke kleur we onze gevel wensen te bekleden. De woning is van 1969 en was vroeger een houten chalet.
Alvast vriendelijk bedankt voor uw informatie.
Spuitkurk op de gevel van een bungalow in Zolder
We hebben een soort bungalow, waarvan we de gevel willen opknappen. De buitengevel is ongeveer 60 m² en werd ooit geschilderd. Nu dachten we eraan om de gevel met spuitkurk te bekleden, maar we houden alle opties open. De spouwmuren werden reeds geïsoleerd.
Gevelrenovatie met spuitkurk te Opwijk
Ik heb een woning uit de jaren 70 en wil de gevel renoveren met spuitkurk. Wat zijn de mogelijkheden en hoeveel kost dit?
Gevelwerken: crepi of kurk | Zwijndrecht
We willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
Gevel isoleren en afwerken met spuitkurk of crepi
Wij wonen in Zelzate en zoeken een vakman om onze achterbouw met isolatieplaten (6 cm dik) te voorzien en af te werken met spuitkurk of crepi. Het is een soort tuinhuis/garage zonder isolatie. Ik schat de totale oppervlakte tussen de 50 à 100m².
Gevel behandelen tegen vocht + isoleren + afwerken met Thermowood en spuitkurk
Graag detail offerte voor volgende werken;
A) Achtergevel circa 18 m² exclusief ramen. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
B) Zijgevel en balkons circa 50 m² exclusief ramen en deuren. - Plaatsen isolatie met RECTICEL EUROWALL 7CM/RD3. - afwerken met spuitkurk
C) Uitstekende delen balkons circa 8 m² - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
D) Vervangen dakrand - afwerken met thermoWood Latten Z-profiel met voeg - MULTI 50-70-130 mm (1/3 van elk) – Horizontaal geplaatst
E) Behandelen vocht door kelderdichting MB2K - Vloer circa 16 m² - Muur circa 18,5 m².
Gevelisolatie voor een woning in Overijse
Ik wil mijn gevel laten isoleren en bekleden. Ik weet nog niet welk materiaal (crepi, spuitkurk,..) 4 gevel woning. woning van 1963.
gevelrenovatie voor een woning in Dendermonde
Dit is voor een gevel dat we wensen te bedekken met spuitkurk. Dit is voor de voorgevel en eventueel de achtergevel. Woning van de jaren 30 maar enkele muren zijn nieuw bijgebouwd. Tegen de achtergevel wat crepi.

Gevelwerken: Zo verfrist u de uitstraling van uw woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag