Spouwmuurisolatie snelbouwsteen

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt. Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouwmuurisolatie snelbouwsteen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie offerte PUR met spouw 7cm te Aarschot
De muren zijn wit geschilderd; oppervlakte spouwmuren 125m², voorkeur PUR 7cm spouw zonder isolatie. Gebouw tussen 1920 & 1975. Geschilderde of bepleisterde gevel. De spouwmuur is nog niet (gedeeltelijk) geïsoleerd
spouwmuurisolatie voor een woning in Zingem
Wij zijn een huis in Zingem aan het renoveren en, naast het dak en de vloer, willen we ook graag de spouwmuur isoleren. De binnenzijde is bijna volledig gestript en er zitten enkele vrij grote gaten in de binnenmuur, maar het is moeilijk te zien of er mortelresten onderaan de spouw zitten. Met het juiste materiaal is het waarschijnlijk geen probleem om dat uit te zoeken. We willen graag informeren naar de mogelijkheden om zo ecologisch mogelijk te isoleren (vooral PUR is ons al sterk afgeraden) en we zijn benieuwd naar de mogelijke alternatieven.
Spouwmuurisolatie voor onbehandelde snelbouwsteen te Turnhout
De woning is 31 jaar oud. De snelbouwsteen was toen een nieuw soort grijze isolatiesteen (onbehandeld). Ik wil nu de muren extra isoleren met spouwmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie te Ronse
Bij onze renovatie hebben we momenteel volle gemetselde muren van 2 stenen dik. De bedoeling is aan de binnenzijde een snelbouw 14 te metselen en een spouw te creëren. Deze spouw zouden we dan willen na isoleren, omdat dit praktisch de gemakkelijkste oplossing lijkt tov pur platen of wol er tussen te plaatsen. Door na te isoleren kunnen we ook gemakkelijk de huidige muur verankeren met de snelbouw. De spouw zal een een breedte hebben van ca 15cm. Het gaat over ca 50m². Dit is voor de schuur, later zal de hoofdwoning ook op dezelfde manier worden aangepast. De bestaande muren hebben geen waterkering, maar zullen geïnjecteerd of onderkapt worden. Tevens tegen doorslaande regen worden ze gecementeerd. We willen voor een lage energie woning gaan, maar zeker akoestiek vinden we belangrijk. Vandaar de beste keuze graag voorleggen en de m² prijs voor 15cm dikte.
Spouwmuurisolatie voor gevel in snelbouwsteen in Staden
4 gevel woning van 40 jaar oud. Gevel in snelbouwsteen. Buitenmuur wordt ook geïsoleerd. Buitenmuur in vrije gevelsteen , maar er komt wel nog gevel bekleding . Gelieve na 18u bellen.
Investeer in jouw huis, isoleer de spouw