Spouwmuurisolatie

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouwmuurisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning, Brakel
Wij zijn in 1996 ingetrokken in de woning, de buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. We willen onze spouwmuren isoleren, max. 100 m². Het betreft een vrijstaande woning, de diepte van de spouw werd nog nooit gemeten.
Spouwmuurisolatie te Aalst | Offertes
Graag offertes voor spouwmuurisolatie voor een woning uit de jaren 70. Dit is een halfopen bebouwing. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 80 m². De muren zijn aan de buitenkant geschilderd.
Offertes spouwmuurisolatie | Massemen
Het gaat om een vrijstaande woning, deels van 1968 en een deels van 1981. De buitengevels zijn wit geschilderd. We weten niet juist wat de diepte van de spouw is. Max. 100 m² muuroppervlakte.
Spouwmuurisolatie halfopen woning, Hemiksem
Wij zouden de spouwmuren van onze woning willen laten isoleren. Het gaat om een halfopen woning van de jaren 50, de buitengevels zijn geschilderd. De te isoleren oppervlakte bedraagt niet meer dan 100 m². De diepte van de spouw kennen we niet precies.
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning in Halle
We zouden graag offertes vergelijken voor spouwmuurisolatie. We hebben een halfopen woning van begin jaren 70. De gevel is volledig wit geschilderd en heeft een siersteen onderaan. De diepte van de spouw is nooit nagemeten.
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Spouwmuur isoleren van beschilderde gevel? - regio Zemst
Ik zoek een bedrijf om de spouwmuur te isoleren van een halfopen woning van de jaren 1950. De gevels zijn wel geschilderd. De voorkant is 5x5m tot 5x6m. De zijkant is 12x6m en achterkant is 5x3m.
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Vosselaar
Wij willen graag spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woning, gebouwd in de jaren 80. Het gaat om maximum 100m², de buitengevels zijn onbewerkt. De diepte van de spouw kennen we niet precies.
spouwmuurisolatie voor een woning in Hoboken
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Bouwjaar in jaren 50. Gevels in vrije gevelsteen.
spouwmuurisolatie voor een woning in Malle
Spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van de jaren 70. Open spouw. Gevels in vrije gevelsteen. Beste bereikbaar na 17u .
spouwmuurisolatie voor een woning in Erpe-Mere
Spouwmuurisolatie voor een gesloten woning. Epc waarde van 95. Gevels in vrije gevelsteen. Achtergevl dient geïsoleerd te worden.
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wil de spouw van ions huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950, spouwdiepte onbekend (spouw is er), gevels niet bewerkt, opp. 130m². Kan rond april.
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie bij bepleisterde buitengevels | Mol
De spouwmuren van onze vrijstaande woning uit de jaren 1980 willen we isoleren. Ik ken de diepte van de spouw niet precies en de buitengevels zijn bepleisterd. Het gaat om ongeveer 100 m².
Offerteaanvraag voor spouwmuurisolatie in Bavegem
Eigenaars, wij zoeken offerets voor spouwmuurisolatie, de woning dateert van 1968, onze buitengevels zijn geverfd, wij wensen maximaal 100m² te laten isoleren, wij hebben een spouw van +/- 8cm, dit betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie voor een woning in Oostende
Gevels in vrije gevelsteen. Dit is een halfopen woning van 1974. Graag zouden we hiervan de spouwmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie voor een woning in Oostakker
Spouwmuurisolatie voor een rijwoning van de jaren 50. De voorkant is in vrije gevelsteen , de achterkant is ooit bepleisterd maar staat nu in een veranda. Mogelijk is er een halve steen in de gevel.
Gevel met crepi bepleisterd: spouwmuurisolatie mogelijk?
Dit is een halfopen woning van in de jaren 40 met een aanbouw van na de jaren 50. De gevels zijn momenteel met crepi bepleisterd (behalve de zijgevel). Graag had ik geweten of spouwmuurisolatie mogelijk is en enkele offertes vergeleken.
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Deerlijk
Eigenaars,wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, 60jaar oude woning, buitengevels onbewerkt, max. 100m² te isoleren, wij kennen de diepte van de spouw niet precies, betreft een halfopen woning.
spouwmuurisolatie voor een woning in Zelzate
Spouwmuurisolatie voor een hoekwoning. Het gebouw naast ons zal wel worden afgebroken. De woning zelf is gebouwd in 1953. Gevels aan de buitenkant zijn vrije gevelsteen. die ooit geverfd zijn geweest.
Spouwmuurisolatie voor de regio Geel
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1969, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Ieper
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Halfopen huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Vorselaar
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, woning van de jaren '60, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning, wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
spouwmuurisolatie voor een woning in Genk
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning gebouwd in 1925. Er is wel later een gevel voor de muren gezet en na de strippen van de buitenmuren zijn de spouwen zichtbaar geworden. Spouw nog niet nagemeten. Gevels in vrije gevelsteen.
spouwmuurisolatie voor een woning in Zomergem
Spouwmuurisolatie voor een woning van de jaren 60. Gevel in vrije gevelsteen.

Isoleren: dat is groen en slim besparen!

Snel en goedkoop energie besparen: daar draait het allemaal om bij isolatie. Door uw muren, dak en/of vloer te isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro's. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur. Klaar om te isoleren? Vind in 2 minuten de beste isolatie specialisten uit uw buurt!

Dakisolatie: de meest voordelige vorm van isolatie
Uw huis verliest energie langs alle kanten, maar de grootste verliespost is het dak. Maar liefst 30% van het warmteverlies is aan het dak te wijten. Door uw dak te isoleren bespaart u snel 400 euro per jaar!

Spouwmuurisolatie: de meest rendabele vorm van isolatie
Een spouw isoleren gaat snel, eenvoudig en rendeert onmiddellijk. In amper 4 jaar tijd heeft u de investering terugverdiend. Daarna maakt u alleen maar winst!

Vloerisolatie: de meest comfortabele vorm van isolatie
Financieel gezien doet vloerisolatie er een aantal jaar langer over om zichzelf terug te verdienen. Maar dat wordt al helemaal goedgemaakt door één groot voordeel: nooit meer koude voeten!
Ik wil offertes voor isolatie vergelijken