Spouwmuren

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouwmuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Neeroeteren
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1953, diepte spouw onbekend, spouw is wel leeg, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wuustwezel
Vrijstaande woning waarvan de zijgevels en de voorgevel dient geïsoleerd te worden. Achterbouw is reeds vernieuwd. Graag had ik hiervoor een gerichte offerte verkregen en meer praktische informatie over de isolatieweken. Ik ben bereikbaar na de kantooruren. Ik kan u wel zeggen dat de oppervlakte van de spouwmuren een kleine 100m² is en de diepte zo'n 5cm.
Isolatie
West-Vlaanderen
Offerte voor de isolatie van spouwmuur, woning in Waardamme
Vrijstaande woning waar de 4 gevels dienen geïsoleerd te worden. Deze spouwmuren hebben ene oppervlakte van 150 tot 155m² en de spouw zelf is vermoedelijk 7 cm dik. Graag had ik over deze isolatiewerken en goede offerte verkregen. U kunt altijd ter plaatsen een kijkje komen nemen om te zien welke werken er precies aan de muren moeten worden gedaan en aan de hand van die bevindingen een uitgebreide offerte opstellen.
Isolatie
West-Vlaanderen
offerte voor Spouwmuurisolatie
Beste, Wij hebben een bungalow die zou moeten geïsoleerd worden. Dit tussen de muren. Deze spouwmuurisolatie is nodig in al mijn muren waardoor we met meer als 100m² oppervlakte zitten. Kunnen jullie mij contacteren voor een afspraak ? Ik zou ook graag geïnformeerd worden over verschillende soorten isolatie. Alvast bedankt,
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Ham
Ikzelf ben de eigenaar van deze woning. Ik wens voor tussen de 150-200m2 te isoleren in mijn spouwmuren. Ikzelf heb nog geen idee van welk type isolatiemateriaal ik wens te gebruiken en zou daarom graag verschillende offertes vergelijken.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een vakantiedorp in Opoeteren
Ik hou een vakantiedorp open waar ik de vakantiehuisjes graag wil voorzien van spouwmuur isolatie. Het gaat hier over een totaal van 15 huisjes. ik schat op een dikke 80om2. Graag een offerte met advies en prijzen voor verschillende isolatie materialen.

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken