Spouw

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouw: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
spouwmuurisolatie voor een woning in Tremelo
Vrijstaande woning van de jaren 60, de beenedenbouw. Ook is er een uitbouw aan geplaatst aan de boven in de jaren 80. Deze is wel in houtbouw met platen en een spouw opgevuld met rotswol. Dus enkel onderbouw te isoleren. Gevel is wel altijd geschilderd geweest. Spouw mogelijk wel in slechte staat.
Spouwmuurisolatie in achterbouw woning
Spouwmuurisolatie voor een woning die gedeeltelijk al spouwmuurisolatie heeft. De achterbouw heeft isolatie nodig. Dit is een halfopen bebouwing.
Spouwmuurisolatie voor de regio Essen
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis gezet in 1978, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Wevelgem
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, 14jaar oude woning, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te behandelen, betrfet een rijwoning, wij kennen de diepte van de sppuw niet precies.
Spouwmuurisolatie voor de regio Wingene
Voor ons recent gekocht huis willen we de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1965, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Houthalen
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte 5-6 cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Zonhoven
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1954, later bijbouw gezet, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Lanaken
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Rumst
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1975, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Maaseik
Ik wens de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Alken
Voor ons huis willen we de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte 7cm, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie voor een woning in Niel
spouwmuurisolatie voor de achtergevel. Dit is een woning van jaren 40 waar een snelbouwsteen voor de orginele gevel is geplaast met een spouw van 5cm.
spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
spouwmuurisolatie voor de voorgevel van een rijwoning. De woning is gebouwd in de eerste helft van de jaren 60. Spouw nooit nagemeten.
spouwmuurisolatie voor een woning in Oudenburg
spouwmuurisolatie voor een vrijstaande bungalowwoning. Dit is gebouwd in 1979. Diepte van de spouw nooit nagemeten. Gevels in vrije gevelsteen.
spouwmuurisolatie voor een woning in Ranst
Dit is een vrijstaande gevel in vrije gevelsteen. Woning van begin jaren 60. De garage had geen spouw maar de rest van de woning vermoed ik wel.
spouwmuurisolatie voor een woning in Heverlee
Ik zoek een offerte voor het isoleren van de 4 gevels van een vrijstaande woning. Gevels in vrije gevelsteen. gebouw van 1954 maar 12 jaar terug hebben we gemerkt dat er geen isolatie in de spouw is van 4-5cm.
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudenaarde
Ik zoude spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1969, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Buitenmuurisolatie te Leopoldsburg
Beste, We zoeken buitenmuurisolatie voor 7,5 m gevelbreedte op 8 m hoogte. Volledig isoleren en afwerken eventueel met crepi of steenstrips of houten latten. Kan u mij bellen voor een afspraak.
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint Truiden
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een halfopen woning van 1956. spouw is nog niet nagemeten.
Spouwmuurisolatie voor de regio Olen
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van rond 1970, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +70m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Lochristi
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +250m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Rijkevorsel
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio De Panne
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1950-60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

Spouwmuurisolatie: Dé isolatievorm bij uitstek voor uw woning

De Belgische winters kunnen ijzig zijn en de zomers heet en zwoel. Maar dat is buiten de voordelen van een correctgeplaatste isolering gerekend. In een goed geïsoleerde woning geniet u het hele jaar door van aangename temperaturen binnenshuis. Een van de meest eenvoudige manieren om uw woning te isoleren, is door middel van het plaatsen van spouwmuurisolatie. Eenvoudig, snel én kostenbesparend.

Aangename temperaturen
In de winter zit u lekker warm en in de zomer blijft de hitte buiten. U geniet een heel jaar lang van aangename temperaturen en comfort.

Lage energiekosten
Geïsoleerde spouwmuren zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat en u vervolgens minder energie hoeft te verbruiken.

Milieuvriendelijk
Dat u minder energie verbruikt komt echter niet alleen uw portefeuille ten goede. Ook het milieu plukt hier de vruchten van!