Sociaal secretariaat

Slim ondernemen? Samen met uw sociaal secretariaat

Wie onderneemt, wil zich focussen op zijn zaak. Helaas krijgt u heel wat bijzaken te verwerken, zoals loonadministratie. Een sociaal secretariaat neemt deze last over en zorgt voor:
  • Minder administratie
  • Advies en begeleiding
  • Correcte en stipte betaling van de lonen
Meer weten? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes!
Offertes aanvragen

Ik zoek een sociaal secretariaat voor mijn bedrijf

 
* 1. Hoeveel medewerkers (inclusief uzelf) telt uw bedrijf?
 
 
* 2. In welke sector bent u actief?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Sociaal secretariaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Opglabeek
Het gaat over een samensmelting van twee bedrijven. Een met 80 medewerkers en een met 25. We hebben wat problemen hierover gehad met ons huidig sociaal secretariaat en wensen nu graag een prijs en service vergelijking om eventueel te veranderen.
Sociaal secretariaat voor een hotelketen in Vlaams Brabant
Ik sta aan het hoofd van een hotelketen. Ik zou graag de tariefiëringzien voor het opmaken van externe contracten oftewel intriemcontracten. Het zou gaan om een 80-90 mederwerkers.
Sociaal secrteteriaat voor eenmanszaak is Oost-Vlaanderen
Ik ben een eenmanszaak actief in het theather en theaterevenementen. Mijn nettoloon is zo'n 700€; Wat zouden de kosten en meerwaarden zijn als ik mijn loon door u zou laten berekenen.
Sociaal secretariaat voor een vereniging in Vilvoorde.
We onderzoeken de mogelijkheid om een eerste werknemer in dienst te nemen. Wat is de loonkost voor deze bediende(verpleegkundige A2) en wat kost ons het sociaal secretariaat? Graag een offerte.
Sociaal bedrijf voor een horecabedrijf in Limburg
Op dit moment zijn er zo'n 18 mensen in dienst maar dit aantal kan wel wat schommelen, zeker tijdens de zomermaanden.
Sociaal secretariaat voor startende onderneming, Vlaams Brabant
Graag een offerte voor startende onderneming waar 2 personeelsleden deeltijds ingeschreven zullen worden. Het betreft een verkoopster en een bakker. Startdatum: 18 juli 2012. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor werkende vennoten
Ons bedrijf stelt 2 werkende vennoten te werk. Graag een offerte voor de loonadministratie hiervoor.
Sociaal secretariaat voor nieuw bedrijf in Antwerpen
Nieuwe dienstencheques bedrijf in Antwerpen vanaf 1 augustus/1 september had graag een offerte ontvangen voor sociaal secretariaat. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij zijn momenteel klant bij Securex. Ons bedrijf telt 16 werknemers en 3 zaakvoerders. Graag een voorstel voor sociaal secretariaat voor 19 mensen in totaal. Alvast bedankt.
Prijsvergelijking sociaal secretariaat, West-Vlaanderen
Wij zijn momenteel klant bij ADMB, graag hadden wij een offerte gekregen voor sociaal secretariaat, in totaal 1 personeelslid (deeltijds). Graag een vaste contactpersoon. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in West-Vlaanderen
Graag een offerte voor payroll + nodige inlichtingen betreft sociale wetgeving. Voor het ogenblik werken we met 50 mensen. Klant bij Acerta. Bedankt voor de prijsvergelijking.
Prijsvergelijking sociaal secretariaat SD Worx VS Partena, Antwerpen
Wij zijn momenteel klant bij SD Worx. Graag hadden wij eens prijzen en diensten willen vergelijken. Is het mogelijk ons een vrijblijvend offerte te bezorgen, dit voor een kleine 20-tal personen. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor bvba in West-Vlaanderen
Ik heb een plaatsingsfirma voor de opbouw en afbraak van tenten. Ik had graag enkele arbeiders in dienst genomen en 1 bediende, dit vanaf de maand juni 2012. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Payroll voor bedrijven, Oost-Vlaanderen
Gezocht: payroll voor 2 bedrijven, in totaal een 20-tal werknemers. Bijhouden van saldo verlofdagen.
Sociaal secretariaat voor loontrekkende in België
Graag een vergelijkende offerte voor sociaal secretariaat dit voor de payroll voor een Duitse werkgever met 1 loontrekkende in België. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Prijsofferte voor sociaal secretariaat, Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor berekening van de lonen + bijstand als we vragen hebben. De ca. 30 personeelsleden zitten over 4 firma's verdeeld. Bedankt.
Partena vs SD Worx, Oost-Vlaanderen
Op dit ogenblik bij SD Worx: waarom veranderen?
Sociaal secretariaat prijsofferte, Vlaams Brabant
Vraag naar vrijblijvende offerte voor nieuw sociaal secretariaat. Momenteel zijn we klant bij SD Worx. Bedrijf telt in het totaal 3 zaakvoerders en 1 chauffeur. Graag bezoek aan huis en kennismaking. Bedankt.
Offerteaanvraag voor sociaal secretariaat, Antwerpen
Vrijblijvende prijsofferte voor loonberekening en verdere inlichtingen over Partena. Momenteel zijn we klant bij SD Worx, voor het ogenblik 1 personeelslid, maar er moeten er nog 2 binnenkort bijkomen. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in gezondheidssector, Brussel
Wij wensen te veranderen van sociaal secretariaat, een secretariaat dat ons ZOWEL in het Nederlands ALS het Frans kan bedienen. Wij zitten onder paritair comité 330.4 en volgen de geldelijke barema's van de overheid. Wij zoeken een sociaal secretariaat dat ons hierin kan bijstaan. Bedankt.
Sociaal secretariaat voor bedrijf in Vlaams Brabant
Wij zijn op zoek naar een nieuw sociaal secretariaat. Graag een voorstel van prijs + informatie. Bedrijf telt momenteel 3 voltijds WN en 2 zelfstandigen. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat voor loonberekening personeelslid, Brussel
Wij zijn op zoek naar een sociaal secretariaat die de loonberekening doet en alle verplichte aangiftes en formaliteiten i.v.m. personeel. Betreft een arbeider die in dienst treed op 1 mei. Alvast bedankt.
Loonadministratie edm voor één dienstbode
Loonadministratie, rsz-aangiftes, bedrijfsvoorheffing en jaaraangifte 281.10 voor één dienstbode.
Sociaal secretariaat voor payroll + sociale aangiften, Antwerpen
Payroll + Sociale aangiften & Sociaal balans + overzicht bijlage vennootschapsbelasting. 5 personeelsleden. Bedankt.
Kostprijs sociaal secretariaat, Oost-Vlaanderen
Ik ben ingenieur en wanneer ik op pensioen ga wil ik via BVBA nog bezig blijven in coaching, consulting, interim en project management. Kunt u me zeggen wat een sociaal secretariaat me maandelijks of jaarlijks zal kosten voor deze bvba waar 1 persoon als zaakvoerder zal werken in bijberoep? Naast mijn pensioen voorzie ik een maandelijks inkomen te ontvangen van €1.000 van de bvba. Dank bij voorbaat.

Vind uw partner in loonberekening en HR

Loonberekening, sociale documenten, fiscale aangiften, ... het vergt enorm veel tijd en opzoekwerk. Een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren. Wij brengen u graag in contact met de beste sociale secretariaten op de markt.

Minder administratie
België is een bureaucratische nachtmerrie. Gelukkig neemt een sociaal secretariaat de administratieve rompslomp van loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften op zich. Denk eens aan de tijd en energie die u daarmee wint!

Advies en begeleiding
Een sociaal secretariaat is meer dan het uitbesteden van uw loonberekening. Ze kunt steeds bij hen terecht met al uw HR-vragen.

Correcte en stipte betaling van de lonen
Last but not least, uw personeel wordt steeds keurig op tijd en correct uitbetaald. Uw werknemers zullen u dankbaar zijn en u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele fouten.
Geniet van een feilloze loonadministratie