Schimmelplekken

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schimmelplekken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Kampenhout
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht op een aantal muren, geen lek dat ik weet, huis van 1920.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Landegem
Als eigenaar van een vrijstaande woning hebben we opstijgend vocht. We hebben 1 plek maar andere muren zullen ook aangetast zijn. Die muur is alvast 17m. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Truiden
Ik heb vocht in de muren van de woning dat ik verhuur(1ste verdiep). In de slaapkamer, schimmel op een buitenmuur, condens of ventilatie is het. Geen daklek, huis van 1984.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een appartement te Antwerpen
Ik ben eigenaar van een appartementwoning van de jaren 70. Ik woon op het 2 verdiep. Ik heb vochtproblemen in de keuken en de badkamer. Het zou gaan over een ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Maldegem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (1ste verdiep). Plekken op het behang, geen daklek, lichte witte schimmel, kan condens/ventilatie zijn. Bouwjaar onbekend. Probleem snel aan te pakken, want we gaan ons huis recent verkopen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Lummen
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1977 hebben we vochtproblemen. De problemen zijn opstijgend vocht in verschillende muren. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Arendonk
We hebben last van vochtplekken waarschijnlijk door de buitenmuur. Zeker 1 muur van 8m is aangetast. Het huis is van 1938 en heeft geen kelder. Kan u ons bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Grimbergen.
Op het gelijkvloers hebben wij opstijgend vocht op 1 buitenmuur. Deze is een 11m lang. Boven de plinten begint de verf te blazen. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing. Dank u
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Overijse
Het gaat over een vrijstaande woning van de jaren 50. Ik ga deze erven. Ik heb last van opstijgend vocht. Er is is geen spouw aanwezig. De volledige Oost- en westgevel zijn volledig aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak ter plaatsen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Lummen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Plekken op de plafond, verf valt eraf, loodgieter is al geweest maar zegt dat er niets aan de hand van een lek, bouwjaaar 2004. Misschien condens of ventilatieprobleem?
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Beverlo
We zijn eigenaar van een 3 gevel woning van 1965. Wij hebben een volwaardige kelder van zeker 25m². We hebben water via de hoekjes. Het lijkt dat het zowel uit de muur komt als uit de vloer. Deze problemen moeten verholpen worden. Kan u mij contacteren voor een afspraak aub.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Londerzeel
Ik ben eigenaar van een 100 jaar oude vrijstaande woning in hoevestijl. We hebben opstijgend vocht op 2 binnemuren. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Puurs
Beste, Wij zijn eigenaar van de woning ( 1970) en de aanbouw is 15 jaar oud. In de aanbouw hebben we opstijgend vocht onder de ramen, 60cm hoog en zeker 4 m breed. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Mvg, Andre
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Leuven
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Schimmelvorming bovenaan de muren, in meerdere kamers, dak zou in orde zijn, kan iets van condens of ventilatie zijn; bouwjaar huis 1975 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtproblemen in een woning te 2235.
Ik ben eigenaar van de vrijstaande woning van 1958. Het probleem is de volwaardige kelder van 3 op 4m. Zowel de muren als de vloer zijn nat. Het wat komt via de vloer naar omhoog. De muren zijn tot 1,8m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalst
We hebben vooral op gelijkvloers. We merken vooral salpeter op de muur. Op sommige plaatsen ook schimmelplekken. Vooral op een gedeelde gevelmuur. Het huis naast mij bewoond.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te regio Westmalle
Ik heb vocht in de muren van onze woning. Op de gelijkvloers en het 1ste verdiep, schimmelvorming(zwarte plekken) op de muren rond de ramen. Zeker een 5 tal muren. Ventilatie of condensatieprobleem. Geen lek.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in de muren te regio Grimbergen
Ik heb opstijgend vocht in mijn eigen woning. Op zogoed als elke binnenmuur is vocht aanwezig. Komt bijna 1m20 hoog, ook schimmelvorming. Bouwjaar woning onbekend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in Mechelen.
Beste, Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing. Ik zoek enkele offertes voor een vergelijk in experts voor een vochtprobleem. Het is de scheidingsmuur van 10 m met de buur die last heeft van opstijgende vocht. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te regio Brasschaat
We hebben een vochtprobleem in de badkamer van ons appartement. Waarschijnlijk condensatie. Op het 1ste verdiep, ook de slaapkamer heeft vocht in de muren. Een 3a4 muren hebben vochtproblemen. Ook schimmelvorming (zwarte plekken) zijn er.
Vochtbestrijding
Antwerpen
offerte vochtbestrijding in Antwerpen
Er is voocht op de richels van de ramen in een studio die ik verhuur. Er is verwarming en er zijn dubbele ramen. Er is nu een nieuwe huurder en sinds twee maanden zijn er deze vochtproblemen. Er komt al lichtjes tekenen van schimmel.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muur te regio Boom
We hebben vocht in de muren van onze privewoning. Enkel op het 1ste verdiep (geen opstijgend) eerder condensatie denk ik. Voornamelijk op 1 muur (wat we zien) Geen problemen met het dak. Bouwjaar woning 1987. Schimmelvorming is er (zwarte plekken). Vochtprobleem is recent verergerd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij hebben een vochtprobleem op onze 4de verdieping, en dit aan de onderkant en het midden van onze binnenmuren (vooral rondom het raam). Wij zien hier zwarte vlekken en wij zijn eigenaar.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend vocht op een binnenmuur van privéwoning in Vlaams Brabant
We hebben verbouwingen gedaan 2 jaar geleden in onze huis van 1950. Tijdens de verbouwing werd de chauffage afgekoppeld. Waar ooit een chauffage stond is er nu opstijgend vocht met schimmel vorming. Het is op het gelijksvloer op de binnenmuur. Het behang komt los en bezetsel is met schimmel. Is op 30cm hoogte: schimmel en vocht op 0,5m breedte en 30 cm hoogte.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in de bijbouw van een rijhuis te Herentals
Beste, We hebben vochtproblemen. Ons huis is van 1950. het betreft een rijhuis. Opstijgend vocht in 1 muur van een 6m. Plekken op de recente bezetting en de voegen komen los uit de plinten. Kan u mij bereiken voor een offerte.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders