Schimmel slaapkamer

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schimmel slaapkamer: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem | Schimmel in slaapkamers oplossen
We hebben een schimmelprobleem in ons appartement op de tweede verdieping, vlak onder het dak. De 2 slaapkamers zijn er het ergst aan toe. Ik zie niet veel in de living, maar ik merk wel dat er hier en daar wat stippeltjes schimmel komen. Ik moet er wel bij zeggen dat het dak niet geïsoleerd is, kan dit ook een probleem veroorzaken?
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem op het gelijkvloers | Vochtbestrijding offertes
We hebben een vochtprobleem op het gelijkvloers. In de hoeken, de keukenkasten en in de slaapkamer zijn er schimmelplekken.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ernstig schimmelprobleem in slaapkamers | Borsbeek
We hebben een ernstig schimmelprobleem in de slaapkamers van ons appartement. Daarom zoeken we een ventilatiesysteem om alle ruimtes te ventileren en het probleem definitief op te lossen.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Schimmel in slaapkamer- Ventilatiesysteem gezocht (Tunrhout)
We hebben last van schimmel in een slaapkamer van ons appartement. De muren zijn reeds behandeld met een vochtwerend middel, maar de schimmel is snel teruggekomen. Daarom willen we een ventilatieapparaat.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Schimmelproblemen in de slaapkamer (Sint-Martens-Latem)
We hebben een probleem met schimmel in de slaapkamer van onze kinderen. De schimmel zit voornamelijk in de hoek maar is nu aan het afzakken via de muur. Dit probleem is nu al enkele weken zichtbaar.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Oud-Turnhout
Momenteel hebben we een schimmelprobleem op de eerste verdieping op de slaapkamer. Probleem reeds enkele jaren .
Vochtbestrijding
Antwerpen
Schimmel in slaapkamer te bonheiden
Eigen woning. We hebben een bungalowwoning en we hebben vooral in de slaapkamer binnen en buiten de kasten. We zien vooral op kleren, handtassen , leder, enz... Deze problemen zijn begonnen enkele jaren geleden. Toen merkte we de eerste schimmelplekken achter de muur. Reeds extra ventilatie voorzien .

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?