Schimmel op muren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schimmel op muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zwammen in de muren - Edegem
Dit weekend is er ineens een zwam/paddenstoel tevoorschijn gekomen in de hal van ons appartementsgebouw. Hij is tussen de muur en de vloer naar boven gekomen. We denken dat het gaat om een condensatieprobleem. We zouden deze graag laten verwijderen en het onderliggend probleem laten oplossen.
Pand van jaren 60.
Vochtbestrijding te Antwerpen
Eigenaars, vocht op gelijkvloerse verdieping, veel vocht aan de plinten en erboven (voelt ook zeer vochtig aan en schimmel is zichtbaar).
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Vochtbestrijding | Vocht en schimmel in muren | Oostende
Ik heb last van een vochtprobleem in de slaapkamer (eerste verdiep). Je ziet vochtplekken en schimmel op de muren. Ik gok op slechte ventilatie. Mijn huis is voor 1950 gebouwd.
Vochtprobleem bij regenweer op gelijkvloers te Lille
Ik heb 3 bouwlagen worden nat bij regenweer (buitenmuur) maar verder ook schimmelvorming in slaapkamer. Het bevindt zich allemaal op de gelijkvloers.
Vochtprobleem oplossen in school te Antwerpen
Eigenaars, vocht op alle verdiepingen, vooral veel vocht en schimmel op de binnenmuren (vermoedleijk ventilatie), betreft een schoolgebouw.
Oplossing zwarte schimmel | Lebbeke
Wij merken binnenin onze woning ondertussen op 2 hoeken vorming van zwarte schimmel, waarschijnlijk met als oorzaak een te hoge vochtigheidsgraad en naar mijn mening is de kans groot dat dit veroorzaakt wordt door koudebruggen. We zijn op zoek naar de juiste oorzaak hiervan om dan naar een mogelijke oplossing te kunnen zoeken. Is het mogelijk langs te komen om een oorzaak te bepalen en een offerte op te stellen? Alvast bedankt voor de hulp!
Vocht en schimmel in de kelder/muren te Berchem
Er is vocht in de kelder en op de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Op de achtergevel staan blaasjes en schimmel. Ik denk dat het vocht van de kelder komt. Voor zover ik weet zijn er geen lekken. Het gebouw is van vóór 1940.
Vocht op gelijkvloers | Behangpapier los en schimmel
Ik zit met vocht op de gelijkvloerse verdieping. Vermoedelijk gaat het om opstijgend vocht. Nu komt het behangpapier los en is er een witte zoutuitslag.
Offerte schimmel verwijderen in de garage
Ik heb last van vochtproblemen in de garage. Het bevindt zich overal in de garage. Dit zijn schimmelplekken. Hoe kunnen we de schimmel verwijderen en het vochtprobleem oplossen.
Vochtprobleem op het gelijkvloers | Vochtbestrijding offertes
We hebben een vochtprobleem op het gelijkvloers. In de hoeken, de keukenkasten en in de slaapkamer zijn er schimmelplekken.
Vochtbestrijding voor recent gekochte woning, Bilzen
Zeer dringend offerte voor vochtbestrijding gezocht. We hebben ons huis in augustus gekocht, het is van 1930. We hebben het opnieuw laten bezetten, maar nu zitten we met een enorm vochtprobleem; opstijgend vocht op bijna alle muren in het huis met schimmels als gevolg.
Schimmel onderaan de muren, Lummen
Ik heb vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn woning die ik verhuur. Er is ook schimmel onderaan de muren, het lijkt opstijgend vocht te zijn over een oppervlakte van meer dan 10 lopende meter. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1946.
Schimmel achter behangpapier in Aalst
We hebben last van vocht op de gelijkvloerse verdieping en de eerste verdieping. Daar is veel vocht en schimmel te zien achter het behangpapier (van onder tot bovenaan de binnenmuren). We zijn op zoek naar een vochtbestrijder.
Schimmel en vocht in de kelder van Antwerps appartement
Het appartement zit met vocht in de kelder. Op een aantal plaatsen zijn er vochtplekken en schimmel te zien. Het gebouw staat er pas sinds 2003.
Vochtbestrijding om schimmel op de muren aan te pakken (Deurne)
Het gaat om een hoekappartement op de derde verdieping onder het dak. Er wordt zeer goed verlucht, er staan vochtvreters en toch is er op korte tijd schimmel gevormd op de muren aan de ramen (dubbelglas). Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden.
Schimmel onderaan muur | Vochtbestrijder regio Beverlo gezocht
Er hangt schimmel onderaan de muur. De problemen zijn op het gelijkvloers en de eerste verdieping merkbaar en slepen al enkele jaren aan. Het huis werd in 1989 gebouwd.
Zwarte schimmel en muffe geur door opstijgend vocht
We hebben onze woning recent aangekocht. Nu begint er onderaan de muur (juist boven de plinten) zwarte schimmel te verschijnen en we ruiken ook een muffe geur.
Zwarte schimmel in appartement in Gent
Op de derde verdieping van een appartement dat ik verhuur is er een probleem met zwarte schimmel op de muren. Dit is sinds twee maanden zichtbaar, vooral bij slecht weer. Graag zo snel mogelijk contact want het is een dringende situatie. Gelieve te bellen na 17u.
Vochtbestrijding in de muren te Zeebrugge
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloer). Aan de slaapkamers, schimmel ook wat, bouwjaar 1968, geen lek eerder condens of ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding voor gerenoveerde woning in Kuurne
We hebben een gerenoveerde woning en de ramen werden onlangs vernieuwd. Er is echter al langer mos te zien op de buitenzijde, maar nu ook op het plakwerk aan de binnenkant. Ik wens nu de gevels te impregneren. We hebben ook een probleem met schimmel in de badkamer.
Kelderdichting Baarle-Hertog tegen vocht en schimmel
We hebben vocht in de kelder van ons huis. De keldermuur en -vloer zijn vochtig en er is ook schimmel. Ik ben zeker dat het geen lek is.
Hydrofuge tegen vochtplekken in Antwerpen
We hebben hier en daar vochtplekken op de muur en een schimmelexpert heeft een hydrofuge aangeraden. De problemen doen zich voor van het gelijkvloers tot en met de derde verdieping, maar twee specifieke binnenmuren zijn echt problematisch.
Schimmel in de slaapkamer - Vochtbestrijding regio Aalst
Het gaat om een rijwoning met vooral problemen op de tweede verdieping. Specifiek in de slaapkamer boven is er schimmel op de muren. De problemen zijn duidelijk geworden na het weghalen van het behangpapier.
Vocht en Schimmel op de muur van huis in Lommel
Vocht en schimmel op de muur. Grootste problemen op de onderkant van de muren. Woning een jaar geleden aangekocht. Vorig jaar hadden we dezelfde problemen. Woning van 1965 en gerenoveerd in 2010.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders