Schimmel op de muren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schimmel op de muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder, Hasselt
Ik zit met vocht in de kelder van ons huis.Het gaat om grondwater dat na veelvuldige regenbuien tevoorschijn komt, 1 à 2 maal per jaar. Het veroorzaakt schimmels op de muren. Er zijn geen lekken. Bouwjaar van de woning is 1962. Liefst contact rond 8u in de ochtend.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Oplossing zwarte schimmel | Lebbeke
Wij merken binnenin onze woning ondertussen op 2 hoeken vorming van zwarte schimmel, waarschijnlijk met als oorzaak een te hoge vochtigheidsgraad en naar mijn mening is de kans groot dat dit veroorzaakt wordt door koudebruggen. We zijn op zoek naar de juiste oorzaak hiervan om dan naar een mogelijke oplossing te kunnen zoeken. Is het mogelijk langs te komen om een oorzaak te bepalen en een offerte op te stellen? Alvast bedankt voor de hulp!
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een rijhuis in Antwerpen
Er is schimmel op de muren op 2de, 3de en 4de verdieping in de traphal waar ook een wasmachine en condensatiedroogkast staan. Ik zoek een ventilatiesysteem om dit probleem op te lossen. Het gaat op een rijhuis van voor 1960.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem tegen de schimmel (Hemiksem)
We hebben schimmel op de muren op de eerste verdieping van ons huis, in meerdere kamers. Er is geen daklek. De woning is van de jaren 50. Er is standaard niets voorzien.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Schimmel op de muren, Wijtschate
Mogelijks door een probleem van opstijgend vocht begint het behang begint los te komen. Er is ook lichte schimmelvorming aan de buitenmuur van de slaapkamer en in de keuken. Hiervoor ben ik op zoek naar een ventilatiesysteem. Het plafond was ook aangeslagen van de schimmel maar werd recent grondig gereinigd. Het huis is van 1991.
Vochtbestrijding
Limburg
Schimmel onderaan de muren, Lummen
Ik heb vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn woning die ik verhuur. Er is ook schimmel onderaan de muren, het lijkt opstijgend vocht te zijn over een oppervlakte van meer dan 10 lopende meter. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1946.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Schimmel achter behangpapier in Aalst
We hebben last van vocht op de gelijkvloerse verdieping en de eerste verdieping. Daar is veel vocht en schimmel te zien achter het behangpapier (van onder tot bovenaan de binnenmuren). We zijn op zoek naar een vochtbestrijder.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Heist-op-den-Berg
We hebben een probleem met schimmel op de muren. Dit is op het gelijkvloers aan de onderkant van de muren. Reeds een jaar merkbaar.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders