Schimmel

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schimmel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Schimmelproblemen in de slaapkamer (Sint-Martens-Latem)
We hebben een probleem met schimmel in de slaapkamer van onze kinderen. De schimmel zit voornamelijk in de hoek maar is nu aan het afzakken via de muur. Dit probleem is nu al enkele weken zichtbaar.
Ventilatiesysteem voor een woning in Wetteren
Er is schimmel in de slaapkamers en veel vocht. Alle meubels zijn ook geschimmeld. Laat ik de vensters altijd open maar het helpt niet. Ik maak mij zorgen dat het ongezond voor kinderen is. Dit is een appartement op de eerste verdieping. Problemen reeds 4 maanden aanwezig. De huisbaas is op de hoogte van deze problemen en kan eventueel zelf ook bij de afspraak zijn.
Ventilatiesysteem voor een woning in Lanaken
We hebben een probleem in de keuken. Boven aan de ramen hebben we hier een schimmelprobleem. Dit is een gebouw van de jaren 70. Er is muurisolatie reeds geplaatst.
Schimmels en vocht in de slaapkamer
We hebben een probleem met schimmels en vocht op de muur van mijn slaapkamer. Dit is een appartement op de tweede verdieping waarvan ik eigenaar ben. De problemen zijn nu reeds een week zichtbaar, maar vorig jaar waren dezelfde problemen aanwezig. Het gebouw dateert uit de jaren 60.
Ventilatiesysteem voor een pand te Borgerhout
Onderaan de ramen staat er steeds vocht en de aanpalende muren zijn beschimmeld. Het is een appartement van 85m2 waarin vorig jaar nieuwe ramen zijn gestoken. Wellicht is dat de oorzaak. Ook de dampkap gaat niet naar buiten maar filtert te lucht en blaast ze weer naar binnen. Bouwjaar 1968, standaard geen ventilatie.
ventilatiesysteem voor een woning in Gits
In 1 slaapkamer staat er lichte schimmel op de muur achter de kast maar de muren zijn droog. Het huis is volledig onderkelderd. In de badkamer , veranda, en 2 slaapkamers is het lichte schimmel.
Ventilatiesysteem voor een pand te Oostakker
Ik zoek een ventilatie systeem voor in ons huis. Nieuwe badkamer, goed geïsoleerde zolder en slaapkamers ventileren. opp. rond de 10m². Bouwjaar huis 1952, Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? : Tussen 3 en 6 ruimtes.
Ventilatiesysteem voor een woning in Wilrijk
Dit is een oudere woning van de jaren 50. Deze woning is goed geïsoleerd. Op de slaapkamer hebben we echter een schimmelprobleem dat al enkele jaren aanslerept
Ventilatiesysteem voor een woning in Geraardbergen
Renovatie van een bestaande rijwoning. Momenteel hebben we reeds enkele problemen op een muur met schimmel. Deze problemen zijn op het gelijkvloers maar de volledige woning met nagekeken.
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Stekene
Dit is een gebouw van de jaren 70 maar de woning is volledige geïsoleerd en verbouwd in de jaren 90. Achter in het huis heb ik wat ventilatieproblemen en merk ik wat schimmel. Hier zijn enkele vaste ramen.
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Hobboeken
Ik zoek een oplossing voor een ventilatieprobleem in een woning dat ik verhuur. Dit is een gebouw dat recent is gebouwd. Door drogen van kleding zitten we nu met schimmelproblemen. Dit is voor een appartement op de bovenste verdieping.
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Haacht
Dit is een probleem aan de bovenkant van de muren en plafond van een slaapkamer. Deze problemen al jaren aanwezig; normaal gezien wassen we de schimmelplekken gewoon weg maar ze komen steeds terug. Gebouw van de jaren 50. Gebouw zonder spouw.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?