Ruitenwasser

Waarom een ruitenwasser inschakelen?

Heeft u vuile ramen op moeilijk bereikbare plaatsen? Wij kunnen u helpen om snel offertes te ontvangen van verschillende ruitenwasserijen. Zij staan garant voor een onberispelijke schoonmaak en u kiest zelf hoe vaak ze langskomen.

Prijs glazenwasser

Hoeveel kost een ramenwasser? Gemiddeld betaal je voor een glazenwasser 30 à 50 euro (incl. btw). De prijs van een glazenwasser hangt af van:

  • Aantal & grootte van de ramen
  • Bereikbaarheid van de ramen
  • Verplaatsingskosten: zoek bij voorkeur dus een ramenwasser uit de buurt
  • Prijsverschillen per ramenwasser: prijzen vergelijken is dus de boodschap!

Offertes aanvragen

Ik zoek een professionele ruitenwasser

 
* 1. Hoeveel ruiten wenst u te laten wassen?
 
 
* 2. Wat is de gewenste schoonmaakfrequentie?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ruitenwasser: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ruiten wassen te Hove
Ik zou graag een offerte aanvragen om alle ramen te laten poetsen. Het betreft 5 velux ramen, 6 grote ramen en 7 kleine ramen.
Ramen wassen voor een appartement | Putte
Dit is voor een appartement op de eerste verdieping. Een 8-tal ramen en ook de schutsels op de terrassen moeten worden schoongemaakt.
Particulier uit Lier is op zoek naar een ruiten wasser.
Ik wil mijn vijf ramen aan de voorzijde van het gebouw laten reinigen een keer per maand. Ik wil al wel vertellen dat in onze straat betalend parkeren is maar dat er voor de rest geen problemen zijn met parkeren in de loop van de dag. De ramen dienen alleen langs de buitenzijde gereinigd te worden
Particulier uit Ronse is op zoek naar een ruitenwasser.
3 maandelijks, 4 kleine ramen 1ste en 2de verdiep
Ruiten wassen voor een bedrijf in Dilsen
Wij zijn een tegelbedrijf en onze volledige voorgevel is uit glas. Gelieve een offerte te maken voor 2 maandelijks de ramen te wassen. Op onze website vindt u een foto van het gebouw zodat u zich een voorstelling kan maken van de omvang.
Particulier uit Wilrijk is op zoek naar een ruitenwasser.
We hebben een appartement op de vierde verdieping. De ramen staan op drie gevels en het zijn acht ramen. Het zijn allemaal rechte ramen. Ik zou dit graag maandelijks laten doen.
Ramen wassen voor een gebouw in Brussel
Dit betreft een gebouw met 6 verdiepen. We zullen de ramen enkel langs de buitenkant laten schoonmaken. We wensen graag een offerte voor zowel maandelijkse, twee maandelijkse als drie maandelijkse schoonmaak. Gelieve voor 16u op dit nummer contact op te nemen om de verdere details te overlopen.
Particulier uit Geel is op zoek naar een ruitenwasser (afwerken)
We hebben een woning met drie lagen. Over de ganse woning vinden we 21 ramen waarvan 1 boograam en 4 grote ramen op het gelijkvloers. Er zou ramen die onderverdeeld zijn en drie dakvensters. We zouden graag de ramen laten reinigen langs de binnen en buiten zijde. Dit voorzien wij om elke maand eenmaal te laten doen dit kan wijzigen al naargelang de weersomstandigheden.
particulier uit Ekeren is op zoek naar een ruitenwasser.
Ik ben op zoek naar iemand die een keer per maand mijn ramen zou willen komen reinigen. normale woning bestaande uit twee lagen.
Particulier uit Lierde is op zoek naar een ruitenwasser.
Vrijstaande woning, 13 ramen, alles gelijkvloers
Offerte aanvraag ruiten wassen in Everberg
Graag een offerte voor het wassen van 9 à 10 ruiten. Het gaat hier om een vrijstaand woning. En we zouden willen dat de ruiten om de twee maanden gewassen worden.
Ruitenwasser gezocht in Denderwindeke
Ik zou graag een cadeau doen aan mijn zoon die gaat verhuizen. Hij komt in een woning terecht waar achteraan een groot raam is met vier grote panelen en vooraan zijn er vier kleinere ramen. We zouden graag willen werken op een afroep systeem.
Altijd propere ramen met een ruitenwasser