Rendabele zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Rendabele zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor in de regio Beernem
Voor op mijn huis(boerderij) of grond wil ik zonnepanelen offertes. Opp. genoeg, redelijk hoog verbruik, wanneer is aan de mogelijkheden.
Zonnepanelen voor in de regio Beringen
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en achteraan zuidgericht, +3000 kwh, bouwjaar 2010. Ik denk in 2018 ergens, contact na 17u aub.
Zonnepanelen te Oudenaarde
Wij zoeken zonnepanelen voor een vrijstaande woning met dakpannen. We betalen 225€ per maand aan gas en stroom en dit 4personen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen voor in de regio Rijkevorsel
We zoeken zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (met isolatie) maar orientatie niet geweten, 5 personen, opp. is te zien. Wannee ris aan de offerte, dergelijke.
Zonnepanelen voor in de regio Stavele
Graag wensen voor op onze prive(nieuwbouw, ruwbouw al bijna af). Voor 5 personen verbruik, hellend pannendak zal dit zijn, opp. +30m². Zou rond september toch al moeten gaan.
Zonnepanelen voor in de regio Berlaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend leiendak, zuidgericht, 3500kwh, opp. plaats voor 14 panelen, wanneer is aan offerte.
zonnepanelen voor een woning in Berchem
We wensen op onze woning zonnepanelen te plaatsen voor een verbruik van 3000kw. We zouden eerst graag met iemand afspreken om ons een offerte te laten opmaken en advies te geven. We zijn namelijk van plan het dak te vervangen om deze installatie rendabeler te maken en hierover hadden we graag advies ingewonnen.
Zonnepanelen te Zoersel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 90 zoeken wij zonnepanelen. We hebben een hellend dak met dakpannen en verbruiken met 4 personen stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Dank u.
Zonnepanelen te Oostrozebeke gezocht voor een teler
Het gaat over een bedrijfspand van 2016 waar we zonnepanelen op willen plaatsen. Ik zit ongeveer aan 16 000 kilowatt. De oppervlakte van het platte dak is 35m op 15m , met in het midden een lichtkoepel. De afwerking is in roofing. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek en mooie offerte. Alvast bedankt. Kris.
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Voor een woning van de jaren 70 zoeken we een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Hoeveel ons huidige verbruik is weet ik niet goed maar omdat we een heel hoge factuur hebben voor energie wenste ik te bekijken of we via deze offerte rendabel energie kunnen besparen. Plaatsing mogelijk op een plat dak waar de roofing recent is vernieuwd.
Zonnepanelen te Overpelt gezocht
Ik ben eigenaar van vrijstaande woning van 2005. Met een plat dak van zeker 70m². 120€ aan gas en stroom. Ik woon hier alleen en zoek nu offertes voor zonnepanelen. Kan u mij contacteren voor een eventueel bezoek.
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Ik ben op zoek naar een prijsofferte voor rendabele zonnepanelen . Deze kunnen achteraan de woning geplaatst worden op een zuidelijk gelegen pannendak. Hier zijn enkel twee schouwen. Verbruik van +- 4000kw.
zonnepanelen voor een bedrijf in Temse
Industrieel gebruik van elektriciteit. we spreken over een groot orde tot 90mw/h per maand. Hier zijn verschillende daken die geschikt zijn voor de plaatsing van panelen. De meeste plat maar ook enkele licht hellend. We werken meestal met roofing. Ik zou graag ter plaatsen wensen te bekijken waar we het beste deze panelen kunnen plaatsen voor een zo'n hoog mogelijk rendement. Uiteraard zou in de daarop volgende prijsofferte ook de plaatsing en de installatie van de zonnepanelen moeten inzitten. Ikzelf ben zaakvoerder en doe deze aanvraag in eigen naam.
zonnepanelen voor een woning in poperinge
Graag een gerichte offerte voor het plaatsen voor zonnepanelen op een pannendak. Deze dakconstructie is reeds voorzien voor zonnepanelen. het betreft nieuwbouw van 2010 die we sinds 2011 bewonen. We verwarmen nu met een warmtepomp waardoor we een iets hoger verbruik hebben. ongeveer 11.000 kw op jaarbasis. Bedoeling is zoveel mogelijk hiervan op te vangen via deze zonnepanelen instalatie. Graag ontvangen we dus een offerte voor zo rendabel mogelijke zonnepanelen. Het dak zelf is zuidoostelijk gericht en heeft op een dakvenster na een volledig beschikbare oppervlakte.
Zonnepanelen voor een bedrijf in Sint Gilles Waas
Graag een offerte van verschillend leveranciers voor een prijsvergelijking. Het gaat over een zeer groot project. Ikzelf ben de financieel verantwoordelijke en mede beslissingsnemer in dit project. Het gaat over een recent vernieuwd roofing dak. De beschikbare oppervlakte , min lichtkoepel, lichtstraten, schouwen enz... , zal tussen de 5000 en de 7000m2 liggen. Ik schat ons jaarlijks verbruik rond de 1.000.000 kw.
Zonnepanelen voor een bedrijf in Tongeren
Ik wens graag een offerte voor de plaatsing van 250m2 zonnepanelen. Deze wens ik te plaatsen los van het net en zonder subsidies. De bedoeling van deze instalatie is het gebruik van onze eigen centrale te verlichten door ongeveer 1 kwart van ons energieverbruik op te vangen. Ik betaal momenteel 2000€ per maand. Het dak is volledig vlak, bedekt met epdm rubber en ongeveer 6m hoog.
Zonnepanelen voor een woning in Merelbeke
Ik ben op zoek naar een offerte voor de bij vulling van mijn huidige zonnepanelen installatie. Graag had ik hiervoor een gerichte offerte verkregen. Ik heb nog net iets meer van 20m2 over op een zuidoostelijk gericht dak met dakpannen. Graag een offerte voor rendabele zonnepanelen.
Zonnepanelen voor een woning in Dessel
Ik heb een zeer licht hellend dak in roofing. Hier zou ik graag een offerte voor ontvangen om voor 3900 kw zonnepanelen te plaatsen. De installatie zou rond moeten zijn binnen 6 maanden,Het dak heeft een zuidelijke oriëntatie en een oppervlakte van 100m2, met enkel een schouw als mogelijke hindernis
Zonnepanelen voor een woning in kortrijk
Indien mogelijk mogen deze panelen nog in het voorjaar geplaatst worden. Ik heb een zadeldak met dakpannen die van binnen uit geïsoleerd zijn. De oriëntatie is niet perfect., een kant oostwaarts en een -ander naar het westen maar de volledige oppervlakte , 80-100m2 is wek beschikbaar zonder enige schaduwplekken. Ik heb mijn kinderen in co-ouderschap dus energieverbruik kan nogal schommelen van week op week. Graag een prijsofferte voor rendabele zonnepanelen op maar, dank u.
Zonnepanelen voor een nieuwbouw in Hasselt
Het betreft hier een nieuwbouw die rond Pasen volledig afgewerkt zal zijn. Ik heb een zadeldak waar op de zuidwestelijk gedeelte reeds een zonneboiler is geïnstalleerd. Ik wens op de andere zijden, Noordoosten , de zonnepanelen te plaatsen. Deze zullen dus zeer rendabel moeten zijn. De oppervlakte is ongeveer 16x5m en de bekleding zijn dakpannen. Ik wens 6000kw aan zonne-energie op te wekken. Graag uw offerte voor deze instalatie.
Zonnepanelen voor een woning in Beveren
Ik zou willen nakijken of ik een rendabele zonnepanelen installatie kan plaatsen op mijn garage deze heeft een oppervlakte van circa 6x5m. De bedekking zijn dakpannen en hij is naar het zuidwesten gericht. de garage ligt op ongeveer 4m van de woning.
Zonnepanelen voor een bedrijf in Antwerpen
Graag hadden we op korte termijn over gegaan op de plaatsing van zonnepanelen. We hebben in totaal 5 verschillende daken die met zowel roofing als Epdm rubber bekleed zijn. We zijn actief in de reiniging en onderhoud van tanks voor gassen en chemische vloeistoffen te vervoeren. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over de installatie van zonnepanelen.
Zonneboiler voor een woning in Hechelt
Ik zou deze zonneboiler begin volgend jaar willen plaatsen. Ik heb een hellend dak met dakpannen waarvan de voorkant zuidelijk gericht is. Hier staat wel ronde toren, maar ongeveer 2:3 van de voorkant is beschikbaar. Enkel in de winter hebben we op bepaalde stukken wat schaduw. Ik wens de zonneboiler enkel voor warm water te gebruiken.
Zonnepanelen voor een dokterspraktijk in Werchter
Ik heb een dokterspraktijk en zou op de achterkant van mijn woning graag zonnepanelen plaatsen. Ik heb een zeer hoog verbruik, 12 000 kw en wens dus rendabele zonnepanelen. Is het mogelijk om een prijsofferte op te maken voor installatie. Ik wens enkel de achterkant van mijn dak te gebruiken, deze is 80-100m2 groot.
Zonnepanelen voor een woning in Wettere,
Ik heb een dak in epdm rubber van ongeveer +-300m2, met een 4-tal schouw en 3 koepels. In de hoek staat een boom licht naar de zuidkant. Ik ben op zoek naar rendabele zonnepanelen omdat ik door elektrische vloerverwarming vrij veel verbruik. Graag had ik hiervoor een prijsofferte ontvangen voor de installatie

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.