Pvc veranda

Een veranda bouwen aan de beste prijs?

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Pvc veranda: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Veranda
Vlaams Brabant
PVC of aluminium veranda voor een woning in Kampenhout
Plaatsing van PVC veranda of aluminium veranda. +- 28m². Ik spreek wel enkel Engels.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda | Leefruimte | PVC
Ik zoek een offerte voor een veranda dat zal gebruikt worden als leefruimte. De veranda zou ongeveer 18 m² groot mogen zijn. Qua materiaal dacht ik aan PVC.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
PVC veranda met glazen dak | Kieldrecht
Wij zouden graag een veranda plaatsen aan de achterzijde van ons huis op een reeds aangelegd terras met klinkers. Onze gevel is 7 meter breed en ons terras is 5 meter diep. De veranda zou een echte leefruimte worden. Ook in de winter willen we in onze veranda kunnen zitten, maar in de zomer moeten we ze zoveel mogelijk kunnen openen. Een zonnewering opzij en bovenaan is misschien wel aangewezen voor de warme zomerdagen. Qua materialen had ik aan PVC profielen gedacht en dak in glas of polycarbonaat.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Offerte-aanvraag voor Pvc veranda in Maldgem
We willen een PVC veranda aan ons huis zetten van 5mx 6m. Bedoeling is dat dit een leefruimte wordt, dus graag met hoogrendementsglas.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Oude veranda vervangen - pvc of aluminium
Momenteel staat er een oude veranda die volledige vernieuwd moet worden. De woning zelf is zeker 50 jaar oud. Qua materiaal heb ik een voorkeur voor aluminium, maar waarschijnlijk zal pvc beter binnen het budget passen.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Verandabouwer voor PVC veranda en keuken plaatsen
Ik zoek een offerte voor een pvc veranda die zal dienen als een uitbouw van de keuken, niet afgesloten van de woning. Ongeveer 14m² te winnen. Oude boerderijwoning van de jaren 60 die volledig is gerestaureerd.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Aluminium of PVC leefveranda in Tessenderlo
We zoeken offertes voor een pvc leefveranda of aluminium veranda. 3 jaar geleden hebben we reeds een prijs laten opmaken hiervoor 30-35m². Woning van 2009. Werken voor in het najaar of volgend jaar.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
PVC veranda als zomerse leefruimte
Wij willen een veranda in pvc als leefruimte voor aan ons huis. Het is een halfopen woning waar niets tegen gebouwd is. Er is een oppervlakte 20-25m² beschikbaar en de veranda moet er staan tegen de zomer.
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
veranda voor een woning in Leopoldsburg
Ik zoek een offerte voor een veranda van 24-40m². Deze kan komen tussen twee bestaande muren dus vooral plaatsing voorgevel en dak. Dit word wel een leefruimte. Veranda zuidwest gericht. Graag zowel de prijs voor aluminium en pvc.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Oostnieuwkerke
Ik zoek een offerte voor een nieuwe veranda. Liefst in aluminium maar pvc mag bekeken worden. Dit wordt een veranda met schuin afhellend dak. Dit wordt een bijruimte. Werken voor eventueel deze zomer.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Koksijde
We wensen voor het voorjaar van dit jaar nog aan de woning van de jaren 50 een veranda te plaatsen. Dit wordt een leefveranda in pvc. Oppervlakte ruw geschat 5.7 op 3.5m .
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Veranda in Tienen gezocht
Beste, Als eigenaar van deze woning wensen we een veranda te plaatsen. Zeker een 10m² a 15m². Kan u ons bellen voor een afspraak ter plaatsen. Alvast bedankt.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in oudenaarde
Ik ben momenteel aan het bouwen en zoek voor deze nieuwbouw een veranda die zal dienst doen als verlengde van de keuken. De ruwbouw is net afgewerkt, we zijn nu bezig aan het dak, en zonder vertraging gaan we binnen 8 maanden in de woning, dan wens ik de veranda af te hebben. Martiaal wordt pvc maar de oppervlakte staat nog open. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken. Er is een gevel van 8 m breed.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Leefveranda voor in de regio Evergem
Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Opp. 21m², in PVC, wanneer is te bekijken.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor een klassieke veranda in pvc. Woning van 50 jaar oud. Graag wensen we deze zo snel mogelijk te plaatsen.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Leefveranda voor in de regio Herne
Ik wens een leefveranda voor aan mijn privewoning. Nu staat er een oude, deze moet vervangen worden. Opp. 18m², in PVC, met een schuifraam/deur.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Leefveranda voor in de regio Westerlo
We zoeken een leefveranda voor aan mijn prive. Terras is er al, opp. 24m² ongeveer, in PVC, iets met zonnewering. Plaatsing ligt aan de offerte (maanden tot één jaar).
Veranda, pergola, orangerie
Limburg
Veranda voor een woning in Maaseik
Momenteel staat er een oude veranda, we weten niet of de huidige veranda nog gebruikt kan worden of vervangen door een nieuwe veranda. De huidige veranda is volledig in pvc maar we wensen echter over te schakelen naar iets met schuiframen.
Veranda, pergola, orangerie
West-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Houthulst
Dit is een offerte voor een klein veranda te verwijderen en te vervangen door een nieuwe. Deze veranda zal zo'n 32m². Martiaal liefst pvc of aluminium.
Veranda, pergola, orangerie
Antwerpen
Veranda gezocht te Balen
Ik ben eigenaar van de woning en zoek een offerte voor een veranda. De woning is ouder dan 10 jaar. Half open bebouwing. De veranda zou ongeveer 4,5m op 5m moeten zijn. Na de zomer moet ze er staan. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Veranda, pergola, orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda gezocht te Stekene
Ik had graag offertes ontvangen voor het bouwen van een klassieke veranda. Geen voorkeur voor materiaal. Bedankt voor uw prijsopgave.
Veranda, pergola, orangerie
Vlaams Brabant
Veranda voor woning te Vlaams-Brabant
Als eigenaar van mijn privéwoning te Zoutleeuw had ik graag een offerte voor een veranda. Ik heb momenteel een open terras. De veranda zal gebruikt worden voor enkele tuinmeubelen in te plaatsen en niet als extra leefruimte. Er is een uitsteek van 1,50m en 4m breed. Graag met een schuifdeur en een glazen dak. De veranda zelf mag in aluminium en wit van kleur. wit kleur

Een nieuwe veranda, pergola of orangerie plaatsen? 

Een veranda, pergola of orangerie bouwt u niet elke dag. Het is een serieuze investering waarbij u alles goed moet afwegen. Ga daarom niet met de eerste beste verandabouwer in zee. Door gratis en vrijbljivend offertes te vergelijken neemt u een weloverwogen keuze en bespaart u tot 30%

Meer lichtinval
Er heerst het hele jaar door een aangename temperatuur en u profiteert maximaal van het lichtinval.

Meerwaarde voor je woning
Een veranda of terrasoverkapping is een investering. Maar die bent u nooit meer kwijt. En al zeker niet als u uw woning verkoopt of verhuurt.

Extra ruimte
Een veranda, pergola of orangerie biedt een extra leefruimte en is de ideale overgang tussen huis en tuin. 
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs