Pvc ramen

Op zoek naar ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit?

Nieuwe ramen en deuren zijn een zware investering, maar je kan de prijs drukken door offertes te vergelijken. Onze ramen- en deurenspecialisten maken niet alleen een gratis en vrijblijvende offerte voor je op, maar geven je ook persoonlijk advies. Zo kiest u het beste materiaal (hout, pvc, aluminium), kleur en type beglazing voor jouw woning.

Offertes aanvragen

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

 
* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Pvc ramen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
PVC ramen plaatsen te Evergem
Ik wil een offerte voor het plaatsen van 11 verschillende ramen in totaal. Deze moeten allemaal in PVC.
PVC ramen voor een recent gekocht huis in Tervuren
Ik vraag offertes aan voor een huis dat ik heb gekocht, maar nog niet bewoon. In totaal gaat het om 9 ramen, liefst in PVC en in een moderne stijl. Is het mogelijk een offerte te ontvangen voor zowel witte ramen als ramen in lichtgrijs (buitenkant)? En dit in zowel HR+ als HR ++ glas? Voor het uitbreken van de ramen zouden we dit overwegen zelf te doen. De oude ramen mogen na de plaatsing van de nieuwe worden meegenomen indien mogelijk.
Buitendeur en 2 ramen vervangen (Hemiksem)
Ik zoek 1 buitendeur en 2 nieuwe ramen. De oude zijn meer dan 20 jaar oud en moeten vervangen worden door pvc exemplaren.
Nieuwe ramen + buitendeuren in PVC
Ik zoek 11 nieuwe ramen en 3 buitendeuren voor ons huis, bij voorkeur in PVC en minstens met dubbel glas. De woning dateert van de jaren 1700.
PVC ramen en deuren voor een huis in Torhout
Ik ben tot op heden aan het renoveren, en zal binnenkort nieuw schrijnwerk plaatsen. Graag had ik een offerte ontvangen voor een 5-tal ramen, een achterdeur en een voordeur in PVC. Aangezien het huis binnenin geïsoleerd is, zouden de ramen en deuren luchtdicht moeten aangesloten worden aan het binnenschrijnwerk.
Nieuwe ramen en een deur | Gent
Graag offertes voor 4 ramen van 1008 op 1850 en een tuindeur, dubbeldraaiend raam zonder t-stijl. Allemaal in pvc, met verluchtingsrooster en rolluik. Het huis is van voor 1970.
Ramen vervangen voor door PVC in Maldegem
We hebben vorig jaar een woning gekocht en zoeken nu offertes voor het vervangen van een groot raam in de veranda en twee deuren. We willen ook boven twee ramen vervangen. Momenteel in hout maar mag PVC worden.
Ramen en deuren in PVC in Aalst
Ik zoek 3 nieuwe ramen en 1 deur voor ons huis. De huidige ramen en deur zijn in hout, we willen de nieuwe in PVC. Ons huis is gebouwd in 1950.
Dertigtal ramen en twee buitendeuren in pvc | Ichtegem
Ik heb recent een villa gekocht en nu zoeken we nieuwe ramen en deuren. Het gaat om een dertigtal ramen met enkel glas en 2 buitendeuren in hout die we willen vervangen in pvc exemplaren.
PVC ramen en buitendeur plaatsen in Izegem
Ik zoek nieuwe ramen en deur voor mijn woning. 9 ramen en 1 buitendeur, in PVC, nu nog houten ramen. Huis van 1955 ergens.
PVC ramen huis en bijbouw Aarschot
We zoeken nieuwe ramen voor ons huis en bijbouw. 10 ramen, in PVC, nu nog houten ramen. Huis van jaren 70.
PVC ramen plaatsen te Hechtel-Eksel
Ik wil een offerte voor het vervangen voor een aantal ramen. Het gaat om de volgende maten: 3 x 1,60m*0,70m 2 x 1,20m*0,70m 1 x 1,20m*1m 1 x 1m*0,70m Het liefst wens ik dit in PVC.
Nieuwe pvc ramen en deuren | Heusden-Zolder
Ik wens nieuwe ramen en deuren: 13 ramen en 2 deuren in PVC. De huidige ramen en deuren zijn ook uit PVC. Het huis dateert van in de jaren 50.
Van houten ramen en deuren naar PVC
Ik ben op zoek naar de beste prijs-kwaliteit voor mijn nieuwe ramen en deuren. Concreet gaat het om 4 ramen en één voordeur. Nu zijn ze in hout, maar ik ga overschakelen op pvc.
Ramen en buitendeuren vervangen (Tiet-Winge)
3 buitendeuren en 10-tal ramen, volledige te vervangen. Graag pvc of aluminium omkadering.
Buitendeuren en ramen vernieuwen
Voor mijn woning zoek ik nieuwe ramen en deuren.
3 buitendeuren en +15 ramen zijn dit, PVC of alu, nu nog houten ramen.
Huis van 1980.
Houten ramen vervangen door PVC
Ik wil nieuwe ramen voor mijn woning. 8 ramen, liefst uit PVC, nu nog houten, bouwjaar +20 jaar.
Nieuwe ramen | Houten profielen en enkel glas vervangen
We zoeken nieuwe ramen voor ons huis. De huidige ramen dateren van de jaren 1980. Ze hebben houten profielen en enkel glas. Het gaat om 10 ramen en één voordeur die ik zou vervangen door pvc exemplaren.
Houten ramen en deuren vervangen | regio Kortrijk
Ik wil nieuwe ramen en deuren. De houten ramen in ons huis dateren van de jaren 70. In totaal zou het om meer dan 20 ramen en 2 deuren gaan. Ik zou kiezen voor PVC of aluminium.
Houten ramen vervangen door PVC | Oudenaarde
Ik wil nieuwe ramen voor ons huis. Het gaat om een 3 houten ramen die ik wil vervangen door exemplaren in PVC.
Enkel glas vervangen voor mijn huis in Sint-Niklaas
Ik wil nieuwe ramen voor een huis dat ik verhuur. Het gaat om 3 à 4 ramen, pvc of aluminium. Momenteel heb ik houten ramen en enkel glas.
Offerte PVC voordeur en ramen plaatsen
Ik wil nieuwe ramen en deuren voor de woning.
3 ramen en één voordeur, mag van PVC, nu uit hout.
Nieuwe ramen en deur in pvc (Maasmechelen)
Ik zoek offertes voor 5 nieuwe ramen en één buitendeur in pvc. De huidige ramen bestaan uit enkel glas en aluminium profielen. Het huis is van 1940.
Houten ramen vervangen door pvc
Ik zoek naar nieuwe ramen en één deur voor in mijn huis. Er zouden 7 houten ramen en 1 voordeur moeten vervangen worden door exemplaren in PVC. Het bouwjaar van de woning is 1964.
Ramen en buitendeur vervangen in Genk
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een tiental ramen en twee buitendeur. Momenteel houten ramen van bijna 30 jaar oud. Ik wens over te schakelen naar pvc.

Nieuwe ramen en deuren? Alles wat je moet weten om snel te besparen

Essentieel voor een woning zijn ramen, deuren en beglazing. Deze zijn van fundamenteel belang om inbraak en energieverspilling tegen te gaan. Bent u niet tevreden over uw huidige ramen en deuren of zijn deze toe aan renovatie? Lees dan zeker verder en neem uw tijd om de juiste keuze te maken. Enkele zaken waar u rekening mee kunt houden, zijn beveiliging, energie, onderhoud, esthetiek, premies en duurzaamheid.

Lagere energiekost en tal van premies
Investeer in hoogrendementsglas en bespaar tot 15%

Voorkom inbraak
Kies met aandacht uw ramen en deuren en verhinder dat men uw woning binnendringt.

Ruim assortiment
Hout, aluminium of PVC? Schuif-, draai- of kiepramen? Een hele waaier aan mogelijkheden staat voor u open.
Ramen en deuren aan de beste prijs-kwaliteit