Prijzen betaalterminals vergelijken

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijzen betaalterminals vergelijken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Betaalterminal voor een strijkatelier in Berchem
Ik ben op zoek naar een mobiele betaalterminal voor een strijkatelier. Hier zal wifi voorzien worden. Graag de opties voor zowel huur, aankoop als leasing.
Betaalterminal voor kermis | De Klinge
Ik zoek een betaalterminal voor een lunapark op kermissen. Graag een mobiele terminal. Er is geen wifi voorzien. Momenteel gebruik ik een systeem van Wordline maar ik wens nu prijzen te vergelijken met andere leveranciers.
Betaalterminal voor een tandartsenpraktijk in Kortrijk
Ik zoek een betaalterminal voor onze tandartsenpraktijk. De aansluiting kan zowel via wifi als op vaste internetkabels gebeuren. Momenteel gebruiken we een systeem van Six Payment, maar ik wens graag prijzen voor betaalterminals te vergelijken.
Betaalterminal voor 3 winkels in Neerpelt
Momenteel gebruiken we een betaalterminal van Atos Wordline. Omdat ik niet tevreden ben over de service zoek ik nu een offerte bij een nieuwe leverancier. Dit is voor drie voedingswinkels.
Betaalterminal voor tandarts te Antwerpen
Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Dit is voor een tandartspraktijk. Wij hebben al een terminal maar wensen prijzen te vergelijken. Enkel voor bankkaarten graag.
Nieuwe toonbankterminal voor een zaak te Merelbeke
Ik wens een andere toonbankterminal voor mijn zaak. Ik ben nu bij Solacom. Ik zou offertes willen vergelijken voor zowel huren als kopen, enkel Bancontact. Er is internet in de zaak. Contact via e-mail graag.
Toonbankterminal voor een kapsalon in Mechelen
Ik zoek een andere toonbankterminal voor mijn kapsalon. Ik ben nu bij BS card. Ik zou graag huur- en aankoopoffertes ontvangen, enkel voor Bancontact. Het kan via de kabel. Liefst voorstellen sturen via e-mail.
Vergelijken mobiele en toonbankterminal (Willebroek)
Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal en een mobiele terminal (wij wensen een vergelijking te maken), wij wensen deze met een kassasysteem aan te sluiten. Enkel bankkaarten, vaste en draadloze lijn zijn voorzien. Momenteel hebben wij een toestel van Sum-Up.
Betaalterminal babywinkel (Wevelgem)
Graag huur- en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. We zijn nu bij CCV en wensen te vergelijken. Enkel bankkaarten, vaste -en draadloze lijn zijn voorzien. Dit is voor een babyspeciaalzaak.
Prijzen vergelijken voor Bancontact toestel
Graag had ik enkele aankoopoffertes voor een toonbankterminal ontvangen. Wij gebruiken al een terminal, maar wensen prijzen te vergelijken. De mensen moeten met bankkaarten, Visa en kredietkaarten kunnen betalen.
Prijsvergelijking betaalterminal voor bakkerij te Hoogstraten
Ik wil een betaalterminal voor in mijn bakkerij. Wij hebben op dit moment een terminal bij CCV, maar wensen een prijsvergelijking.
Mobiele terminal voor een schoonheidssalon | Berlaar
Ik wil een andere mobiele terminal voor mijn schoonheidssalon. Nu ben ik bij Sum-Up. Ik zoek een betaalterminal voor Bancontact, Visa en Mastercard. Kan via wifi of 4G.
Nieuwe betaalterminal | Putte
Momenteel hebben we een betaalterminal van Ingenico. Omdat we echter zeer ontevreden zijn en omdat de betaalterminal constant uitvalt, zoeken we nu een nieuwe. Gebruik zowel in de zaak als gebruik bij levering.
Betaalterminal voor een bandenservice in Wuustwezel
Ik heb een bandenservice en wens een betaalterminal te plaatsen in de zaak zelf. Het gaat om een volledige nieuw project. Graag zowel een huur- als een aankoopofferte. Opties voor mobiele terminal in de zaak.
Betaalterminal voor een kapsalon te Turnhout
Graag een andere terminal voor in het kapsalon. Enkel Bancontact, kan via wifi/internet. Nu ben ik bij Keyware.
Betaalterminals vergelijken voor kapsalon (Maasmechelen)
Ik wil een betaalterminal voor mijn kapsalon. Er is momenteel geen terminal aanwezig. Het is de eerste keer dat ik zoiets ga gebruiken, dus ik wil zoveel mogelijk vergelijken. Er is wifi aanwezig in de zaak.
Betaalterminal voor bed & breakfast in Brugge
In onze bed and breakfast hebben we op dit moment een betaalterminal van CCV. Wij wensen een prijsvergelijking te doen. We willen werken met Bancontact en kredietkaarten. Er is wifi aanwezig.
Mobiele terminal voor mijn slagerij in Staden
Ik zoek een andere mobiele terminal voor in de slagerij en voor op markten. Nu ben ik bij CCV. Graag offertes voor Bancontact, via sim-kaart of GPRS.
Mobiele terminal voor een restaurant in Genk
We willen een andere mobiele terminal voor in ons restaurant. We zijn momenteel bij Worldline. Graag offertes voor zowel huren als kopen, enkel Bancontact. Het kan via wifi.
Mobiele terminal voor een garage in Waregem
Ik wil een andere betaalterminal voor mijn zaak (garage/depannage). Ik ben nu bij CCV. Graag offertes voor Bancontact en visa, kan via sim-kaart.
Toonbankterminal voor mijn kruidenierswinkel in Tienen
Ik wil een andere toonbankterminal voor mijn kruidenierswinkel. Ik ben nu bij Worldline. Graag offertes voor enkel Bancontact enkel, wifi is hier aanwezig.
Toonbankterminal voor een B&B te Genk
We zoeken een andere toonbankterminal voor in onze B&B. Nu zijn we bij Ingenico. Graag offertes voor een terminal die Bancontact, Visa en andere kaarten aanvaardt. Kan via kabel.
Betaalterminal voor een kledingzaak in Westende
We zoeken een betaalterminal voor onze kledingzaak. We zijn nu klant bij CCV, maar omdat we een nieuwe terminal zouden moeten aankopen willen we graag prijzen vergelijken met andere leveranciers.
Betaalterminal voor een broodjeszaak in Schoten
Dit is voor een broodjeszaak. Momenteel zijn we bij Worldine maar we wensen een prijsvergelijking te doen. Ik vermoed aansluiting op wifi.
Betaalterminal voor health centre in Brussel
Ik wens offertes te vergelijken voor een toonbankterminal. Dit is voor een health centre.

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak