Prijsvergelijk telefooncentrales

Vergelijk gratis offertes en vind een telefooncentrale op maat

Het belang van een goede telefooncentrale valt niet te onderschatten. U belt goedkoper en u mist geen enkele oproep. U heeft maar een kleine kmo? Vandaag is er voor elk bedrijf een telefooncentrale op maat. Vergelijk snel de gratis offertes van onze partners!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een telefooncentrale vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de centrale?
 
 
* 2. Heeft u reeds een bestaande telefooncentrale?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsvergelijk telefooncentrales: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale te Antwerpen
Ik wil een nieuwe telefooncentrale voor een bedrijf. In totaal gaat het om 5 toestellen en 5 lijnen. Op de lijn moet ook een faxlijn worden aangesloten.
Telefooncentrale te Grimbergen
Wij zijn opzoek naar een offerte om 6 telefoontoestellen aan te sluiten op de centrale. In totaal zijn het 2 binnenkomende lijnen. Er moet een extensie zijn die fax kan ontvangen. Alle uitgaande oproepen moeten via een nummer gaan. En er moet de mogelijk zijn om een nachtrust timing te zetten op een van de extensies.
Telefooncentrale te Schepdaal
Wij willen een vervanging van onze huidige centrale. De centrale dateert van 1991 en bedient 8 toestellen. In totaal hebben wij 1 telefoonnummer, maar we wensen er 2.
Telefooncentrale te Leuven
Op dit moment hebben wij een telefooncentrale, maar wij gaan verhuizen en zouden graag wat kleiner gaan qua telefooncentrale. In totaal worden er 19 telefoontoestellen aangesloten. Wij hebben 1 algemene nummer en 1 faxlijn, maar hiernaast zou iedereen ook een individuele nummer moeten krijgen.
Telefooncentrale voor een zaak te Westerlo
Ik zoek een andere telefooncentrale voor een 23 tal toestellen(vaste). Gesprekken moeten kunnen opgenomen worden, ook alarm erop, via voip te doen.
Telefooncentrale voor een zaak te Lummen
Ik zoek een telefooncentrale voor 3 vaste toestellen en één mobiele. Nu hebben we Proximus, alarm en faxlijn staat er ook op. Graag via Voip.
Telefooncentrale voor een bedrijf te Etterbeek
Ik zoek een telefooncentrale voor een 7 toestellen voor de zaak. Nu heb ik één van Geosan. Faxlijn ook erbij. Via VOIP. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Telefooncentrale voor een bedrijf in geraardsbergen
Graag meer info over telefooncentrales. We zoeken een centrale waarop een 70-tal toestellen in hetzelfde gebouw makkelijk zouden moeten worden gekoppeld. Graag een vergelijking tussen VoIP en analoge centrale. Geen fax of andere lijnen op deze centrale. Graag verschillende gerichte offertes voor een prijsvergelijking tussen de verschillende telefooncentrales. Project te starten in de eerste maanden van 2015.
Telefooncentrale voor een zaak in Meer
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van VOIP telefooncentrale. voor 3 telefoontoestellen. Nog geen centrale gehad hiervoor. Graag voor op korte termijn.
Telefooncentrale voor bedrijf in Beerse
Momenteel huren wij een telefooncentrale Forum 525 met 2 ISDN-lijnen met 4 beschikbare telefoonlijnen waarop 8 toestellen zijn aangesloten. Onze huidige telefooncentrale is Belgacom. Alvast bedankt voor uw prijs offerte.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Turnhout
Onze huidig contract bij Belgacom loopt weldra , november, ten einde. Daarom dat we nu op zoeken zijn naar andere leveranciers in de markt. We hebben een centrale nodig voor in totaal 28 draagbare telefoontoestellen. Hier komen ook nog 1 1 digitale fax, 8 directe nummers, 3 analoge lijnen (personenlift en alarm) 2 adsl lijnen , 7 idsn lijnen en tenslotte nog 2 lijnen die bij Belgacom zelf dienen te blijven. Ook hebben we een centrale met antwoordapparaat met wachtlijn , keuzemenu en mogelijkheid een boodschap voor de klant te geven.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heverlee
We hebben momenteel een centrale zonder contract die nogal verouderd is. Daarom zijn we nu op zoek naar een modernere centrale voor betere integratie van de mobiele telefonie in deze centrale. Hierop moeten een 30 tal vaste toestellen op geplaatst worden, verdeeld over een verdieping,een alarmlijn en een faxlijn. U mag zeker ook een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. Indien u een goedkoper voorstel kan doen wensen we vanaf april/mei te veranderen van leverancier. We hebben 7 toestellen, een aparte faxlijn en 2 telefoonlijnen. Dit kan eventueel wel aangepast worden. Verder wensen we ook video parlofonie, opnamemogelijkheid en een wachtlijn met muziek. Bedankt voor uw offerte.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Moeskroen
We zijn niet langer over onze huidige leverancier en aangezien ons contract binnenkort afloopt wensen we graag de offertes van andere leveranciers te ontvangen. Er zullen zo'n 40 telefoontoestellen en faxlijnen worden aangesloten op de centrale. We staan ook open voor een aanbod voor Voip.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Duffem
Het gaat hier vooral om een prijsvergelijking met onze huidige centrale. Deze zit op het einde van zijn capaciteiten. Ik wens een flexibele voip centrale voor een 15 tal toestellen. Ik wens ook via een computer te kunnen bellen, via bvb. outlook.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lokeren
We wensen een vergelijking te maken met onze huidige leverancier , Belgacom. Er zullen 5 toestellen moeten worden aangesloten samen met een faxlijn. Ik wens een uitgebreide offerte met ook een voorstel voor een voip centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ninove
We hebben momenteel een telefooncentrale van Belgacom. Omdat ons contract binnenkort afloopt wensen we graag een prijsvergelijking met andere telefooncentrales door te voeren. Er moeten 8 telefoontoestellen worden aangesloten op deze centrale samen met een aparte faxlijn en de deurbel. Ik wens ook een aparte offerte voor een Voip centrale te ontvangen.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Grimbergen
We hebben een telefooncentrale zonder contract, en wensen nu graag een prijsvergelijking te maken met andere leveranciers. We hebben een totaal van 3 lijnen en 8 toestellen. Graag had ik ook een prijsvoorstel en informatie ontvangen over ene voip centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oostende
We wensen een prijsvergelijking door te voeren ter vervanging van een ouder toestel. In totaal moeten er 13 telefoontoestellen worden aangesloten op deze centrale. We wensen ook voorstellen te ontvangen van de nieuwste opties die er mogelijk zijn, Voip centrale, verschillende lijnen , enz....
VOIP centrale voor een bedrijf in Boechout
Ik wens een prijsvergelijking door te voeren met een voip telefooncentrale om zo de telefoonkosten te drukken. Ik heb tussen de 100 en de 150 toestellen die op deze centrale moeten worden aangesloten, verder zijn er ook nog 5 faxlijnen en 3 analoge lijnen, alarmlijnen. graag een vrijblijvende offerte met aandacht voor andere mogelijke extra's.
Telefooncentrale voor een bedrijf in antwerpen
We hebben op dit moment een telefooncentrale maar deze voldoet niet aan de eisen. Daarom wens ik een prijsvergelijking foor te voeren om vervolgens de centrale te laten vervangen. Ik wens een centrale die ons in staat stelt vlot onderling te laten communiceren en voor een vlot onthaal zorgt, dus met antwoordapparaat. We hebben zo'n 14-15 toestellen, om te laten aansluiten. Deze zijn verdeeld over een tamelijk grote oppervlakte. We hebben 2 of 3 Adsl lijnen en een faxlijn. Graag een offerte voor zowel installatie als aankoop of huur van deze telefooncentrale.
Telefooncentrale voor de brandweer van de Panne
Momenteel hebben we een centrale van 20-25 jaar oud, we wensen hiervoor graag een vernieuwing. Er zullen 6 toestellen op moeten worden aangesloten verdeeld over een gelijkvloers en een eerste verdieping. We hebben twee lijnen en een aparte faxlijn.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel huren we een telefooncentrale die reeds 6 tot 7 jaar oud is. We wensen graag een prijsvergelijking, Te maken met een VOIP centrale. Dit omdat we nogal weinig telefoonverkeer hebben maar wel enkele keren per week naar het buitenland moeten bellen. De centrale mag een kleine, basic, centrale zijn met antwoordapparaat en doorkoppeling. We hebben 5 maximum 6 telefoontoestellen nodig. deze bevinden zich allemaal op dezelfde verdieping als de centrale.
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Ieper
Wij zijn vooral geïnteresseerd in internetbellen. Dit omdat we geregeld telefoontjes naar het buitenland moeten doen en op deze manier onze telefoonrekening zouden kunnen verlagen. We hebben hier 5 toestellen, 2 vaste lijnen en een faxlijn.
Vervanging telefooncentrale voor Glabbeek
We hebben een telefooncentrale van Belgacom en gebruiken Telenet als provider. Ik had graag VoIP willen bellen. We hebben 4 interne lijnen en 2 externe lijnen. Graag een vrijblijvende prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de offerte!

Optimaliseer het beheer van uw oproepen met een telefooncentrale

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf.

Makkelijk schaalbaar
U kunt gemakkelijk nieuwe telefoontoestellen aansluiten op een telefooncentrale. Zo groeit een centrale mee met uw bedrijf.

Doorschakelen naar GSM
Oproepen kunnen ook doorgeschakeld worden naar externe nummers en GSM’s.

Ruime keuze aan opties
Zet uw telefooncentrale volledig naar uw hand door de opties te kiezen die nodig zijn voor uw bedrijf.
Bel goedkoper met een telefooncentrale