Prijsopgave koffiemachine

Elke dag heerlijke koffie op kantoor

Een ochtendkoffie, een soepje bij de lunch of een afternoon tea? Een warme dranken automaat komt altijd van pas. Uw personeel en cliënteel genieten van de heerlijke dranken, u geniet van de topkwaliteit en -service van onze leverancier. Vraag snel uw gratis offertes aan!

Offertes aanvragen

Ik wil een warme dranken automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de warmedrank automaat?
 
 
* 2. Welk type drank wenst u in uw drankautomaat?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsopgave koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
offerte voor koffieautomaat te Lennik
We zouden op onze school graag een automaat plaatsen (buiten op de speelpltaats) voor onze leerlingen (1058 leerlingen) met (cafeïne-vrije!) koffie, warme chocolademelk, soep,... We hebben echter geen idee hoeveel een dergelijke automaat kost in aankoopprijs, plaatsingskosten, onderhoudskosten,... Onze school werkt in de refter met 'bonnetjes' (papieren strookjes voor een drankje ter waarde van 50 eurocent. We zouden de consumpties ook graag willen aanbieden zonder betalen van cash geld. Is er een mogelijkheid om dit met de papieren bonnetjes te doen of plastiek jetons,... De school is gelegen in Lennik. Alvast bedankt voor uw tijd Robin de Luyck Leerlingenvertegenwoordiger (dit is een idee van onze leerlingenraad en is nog niet goedgekeurd door de directie. Gelieve mij dus via mail te contacteren i.p.v. de school te verwittigen. Ik zal nadien met de directie overleggen)
Warme drankautomaat VS koffiemachine, Antwerpen
Graag wat informatie omtrent een warme drankautomaat/koffiemachine/ warm water. Aantal medewerkers: +/- 45 man. Bedankt.
Koffieautomaten voor firma in Zaventem
Graag een offerte voor 2 warme drankautomaten voor zo'n 50 werknemers.
Koffieapparaat voor bedrijf in Adegem
Graag offerte voor een machine met enkel koffie en een met verschillende mogelijkheden zoals, soep en chocomelk.
Warme drankenautomaat voor bedrijf in provincie Luxemburg
Graag hadden wij informatie ontvangen betreffende een koffiemachine. Graag hadden wij deze met een geldautomaat gezien. Wij hebben dagelijks ongeveer 11 tot 16 personeelsleden in ons gebouw. Wij ontvangen dagelijks ongeveer 56 klanten in ons gebouw (wekelijks ongeveer 340 klanten). Wij zijn geopend van maandag tot zaterdag. Op dit moment hebben we nog geen enkele leverancier voor deze dienst. Alvast bedankt.
Koffieautomaat met koffiebonen voor adviesbureau
Graag een offerte voor een koffieautomaat met koffiebonen, aansluitbaar op de waterleiding en mogelijkheid voor muntinworp. Alvast bedankt.
Warme drankenautomaat of koffiemachine voor bedrijf in Overijse
Kunnen jullie mij een offerte bezorgen met daarbij ook wat informatie voor wat betreft een warme drankenautomaat of koffiemachine, dit voor een 15-tal gebruikers. Alvast bedankt.
Koffiemachine voor onderwijsinstelling
Offerte voor een klein koffieautomaat die vooral lekkere koffie maakt voor zo'n 10 gebruikers per dag. Andere koffie soorten is een mogelijkheid, maar niet belangrijk.
Prijsofferte voor Nespresso machine
Wij hebben nu een expresso machine en zouden graag weten wat de prijs is voor een Nespresso koffiemachine op kantoor, dit voor een 10-tal personen. Bedrijf bestaat uit zo'n 20-tal mensen. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Warme drankautomaat voor spoorwegen Antwerpen
Graag een offerte voor een warme drankautomaat (eventueel betaalsysteem) : koffie/soep/warm water, ... Het aantal bezoekers op ons station varieert van dag tot dag. Gedurende week kan dit oplopen tot een kleine 15 à 20 personen. Week-end, uiterst een 10-tal (afhankelijk van personeel aanwezig op trein). Alvast bedankt voor de prijsopgave.

Warme dranken automaat: maak de beste keuze

Iedereen heeft af en toe nood aan een pauze. Heel wat mensen beginnen de dag met een kopje koffie, maar anderen verkiezen thee, soep of een warme chocomelk. Nu kunt u iedereen tevreden tevreden stellen met een warme dranken automaat. Vraag nu uw gratis offertes en vind de beste prijs!

Geef uw personeel en bezoekers de keuze
Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking: koffie, thee, soep, ...

Een warme sfeer in uw bedrijf
Zo'n automaat zorgt niet alleen voor warme dranken, maar ook voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden, terwijl uw personeel een energieboost krijgt.

Vergelijk topmerken en -leveranciers in slechts 2 minuten
Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts 2 minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.
Geniet elke dag van verse koffie, thee, ...