Prijsofferte verwarmingsketel

De voordelen van een nieuwe condensatieketel

U zoekt een condensatieketel? Groot gelijk, want door uw oude verwarmingsketel te vervangen:
  • Bespaart u tot 33% energie
  • Beschermt u het milieu
  • Kunt u een premie krijgen (voor beschermde afnemers)
Wij contacteren de beste chauffagisten in uw regio. Zij maken een afspraak en werken een gratis offerte op maat uit. U hoeft enkel te vergelijken!
Offertes aanvragen

Ik wil een condensatieketel plaatsen

 
* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsofferte verwarmingsketel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Prijsaanvraag nieuwe condensatieketel in Herent
Onze huidige ketel is al elf jaar oud, werkt nog, maar is aan reparatie toe. We willen informeren naar de prijs van nieuwe condensatieketels om te vergelijken of het interessanter is om een nieuwe aan te schaffen of om de ketel te laten herstellen.
Condensatieketel voor een woning in Eeklo
Ik zoek een offerte om een bestaande gasketel te vervangen door een condensatieketel. Het gebouw is van 1964 en de ketel is 20 jaar oud.
Oude gasketel vervangen in Tienen
Ik zou zo snel mogelijk mijn gasketel (voor 9 radiatoren) moeten vervangen. Ik heb momenteel geen verwarming meer noch warm water. Met een kleinzoon van 3 jaar is dit geen ideale situatie. De nieuwe ketel zou eveneens op gas moeten werken.
Oude gasketel vervangen door condensatieketel (Sint-Gillis)
We hebben een verwarmingsketel van +/- 10 jaar oud. Dit is een oude gasketel die we nu zouden wensen te vervangen door een condensatieketel. Ons huis zelf is een halfopen woning van 1974.
Gasketel vervangen door condensatieketel in Mechelen
Dit is een condensatieketel te plaatsen in de garage. Woning van 16 jaar oud. Dit ter vervanging van een bestaande gasketel
Verwarmen met condensatieketel ipv stookolie | Brakel
Momenteel verwarmen wij nog op stookolie, maar wij zouden willen overschakelen naar een condensatieketel. De huidige ketel staat in de garage.
Overstap van mazout naar gas | Condensatieketel Zaventem
We zoeken een condensatieketel op gas voor ons huis. Nu zitten we met een ketel van 10 jaar oud op mazout, maar er ligt gas in de straat alsook alle benodigdheden om het binnen te leggen.
Gasketel vervangen in Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande ketel op gas door een condensatieketel. Deze bevindt zich momenteel in de wasplaats maar we zouden deze wensen te verplaatsen. Graag had ik dit ter plaatse bekeken met de installateur.
Mazout ketel omschakelen naar gas in Ieper
Ik verwarm momenteel met mazout en wens over te stappen naar verwarming op gas. Ik ben niet zeker of er aansluiting is van gas. Deze zou er moeten komen in de lente of de zomer. Huige ketel staat in de berging naast de keuken.
Dringend verwarmingsketel vervangen | Wervik
Graag een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel op gas. We hebben nu een Vaillant. De ketel dateert van 1985, we hebben dus redelijk dringend een nieuwe nodig.
Nieuwe gasketel plaatsen in Houthalen
Ik zou graag een nieuwe gasketel willen plaatsen maar heb geen idee welke en wat dit gaat kosten. De huidige ketel is voor sanitair en verwarming. Gebouw van de jaren 90. Appartement op eerst verdieping.
Stookolie Verwarmingsketel vervangen en omschakelen naar gas
Nieuwe installatie van een condensatieketel. Dit is voor een op gas. Wij hebben nu alles stookolie.
verwarmingsketel voor een woning in Beerzel
Momenteel hebben we een verwarmingsketel op gas . Deze is nu 13 jaar oud en defect geraakt . Graag een vergelijk tussen een hoogrendementsketel en een condensatenketel. Huidge ketel staat in de garage.
Condensatieketel te Antwerpen
Ik wil een condensatieketel vervangen. De huidige ketel komt uit 1986. De huidige verwarmingstoestellen zijn tussen 110 en 120 KW..
Condensatieketel voor de regio Brugge
Ik zou een andere condensatieketel voor in mijn huis. Nu een Rapido, huis van 1992, nu op gas.
Condensatieketel voor de regio Kapellen
We zoeken een andere condensatieketel voor het kantoor. Nu een Elco (valt veel in panne).
Aanvraag condensatieketel te De Panne
Wij zoeken offertes voor een condensatieketel. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben reeds een ketel van Vaillant. Deze ketel dateert van 1997, en wij wensen deze te laten vervangen. Momenteel gebruiken wij een ketel op gas, en wij wensen verder te gaan met een ketel op gas. 1997 vaillant new gas eignrs
Condensatieketel voor de regio Brugge
Ik wens een andere condensatieketel op gas voor mijn prive. 15 jaar oud de huidige, merk niet direct gekend. Bouwjaar huis zeker 50 jaar.
Vervangen verwarmingsketel , woning in Lommel
Het gaat over het vervangen van een verwarmingsketel in onze tweede woning. Begane grond voorzien van vloerverwarming met radiatoren als bij verwarming, 3 slaapkamers van 4 x 4 mtr, 2 kleine bandkamertjes met douche, huiskamer 8 x 4 mtr, eetkamer 4 x 4 mtr, keuken 3,5 x 3,5 mtr. het gaat om het plaatsen van de meest geschikte HR-ketel, ketel komt op begane grond met muurdoorvoer.
Condensatieketel voor een gezinswoning in Messelbroek
Beste, Wij zijn van plan over te schakelen op aardgas. Wij willen onze mazoutketel vervangen door een condensatieketel. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor een bepaald merk, maar zijn op zoek naar: - advies voor geschikte ketel (merk, vermogen) - advies voor plaatsing ketel: gasaansluiting komt in de kelder, maar de ketel moet in de berging achterin het huis geplaatst worden. - Kostprijs van de installatie van deze condensatieketel.
Verwarmingsketel voor een woning in Beerse
Ik zoek een zuinigste stookolieketel om laagenergiewoning te maken? de bewoonbare opp. is 160m². De vloerverwarming word achteraf bijgelegd.
Condensatieketel voor privéwoning in Limburg
Ik zou graag een condensatieketel willen plaatsen op gas voor mijn verwarming. Ik gebruik op dit moment een elektrische boiler voor mijn sanitair.
Condensatieketel voor een appartement in Limburg
Op dit moment heb ik een gaswandketeltje dat zorgt voor de verwarming en het warm water. Dit werkt echter niet meer en daarom ben ik nu op zoek naar de meest zuinige oplossing. Het appartementje is 70m2 groot. Bedankt voor een snelle reactie.
Condensatieketel voor privéwoning in Oost-Vlaanderen
Binnenkort wordt een van de schouwen afgebroken waarna we onmiddelijk een condensatieketel zouden willen zetten. We zoeken dus iemand die de pijp voor de condensatieketel kan afdichten en vervolgens deze instaleren.
Vernieuwen verwarmingsketel, West-Vlaanderen
Ik heb nu een gewone mazoutketel van bijna 17 jaar oud, die drie circuits moet bedienen, nl vloerverwarming, radiatoren beneden, radiatoren boven en wil deze vervangen door een zuinig systeem. In ons huis hebben we geen aardgas. Zonnepanelen of zonneboiler ook niet zinvol wegens teveel schaduw.
Bespaar tot 33% energie met uw condensatieketel