Prijsofferte verwarmingsketel

Vind de verwarmingsketel die voldoet aan al uw eisen

Uw verwarmingsketel vervangen? Klop dan niet aan bij de eerste de beste chauffagist. Vergelijk gratis offertes van specialisten in verwarmingsketels. Zij geven u persoonlijk advies en werken een op maat gemaakte offerte uit. Zo geniet u van een nieuwe verwarmingsketel aan de beste prijs-kwaliteit. Offertes aanvragen

Ik zoek een nieuwe verwarmingsketel

 
* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type CV-ketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsofferte verwarmingsketel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Oude gasketel vervangen in Tienen
Ik zou zo snel mogelijk mijn gasketel (voor 9 radiatoren) moeten vervangen. Ik heb momenteel geen verwarming meer noch warm water. Met een kleinzoon van 3 jaar is dit geen ideale situatie. De nieuwe ketel zou eveneens op gas moeten werken.
Oude gasketel vervangen door condensatieketel (Sint-Gillis)
We hebben een verwarmingsketel van +/- 10 jaar oud. Dit is een oude gasketel die we nu zouden wensen te vervangen door een condensatieketel. Ons huis zelf is een halfopen woning van 1974.
Condensatieketel op gas, Sint-Martens-Latem
Ik heb een ketel op stookolie en wil deze vervangen door een condensatieketel op gas. Gas ligt normaal in de straat. Het huis is van 1936.
Gasketel vervangen door condensatieketel in Mechelen
Dit is een condensatieketel te plaatsen in de garage. Woning van 16 jaar oud. Dit ter vervanging van een bestaande gasketel
Verwarmingsketel vervangen Aalst
Vervanging van een bestaande verwarmingsketel. Dit is een woning uit de jaren 50. Het liefst een ketel op gas.
Verwarmen met condensatieketel ipv stookolie | Brakel
Momenteel verwarmen wij nog op stookolie, maar wij zouden willen overschakelen naar een condensatieketel. De huidige ketel staat in de garage.
Verwarmingsketel offertes | Overschakelen op gas
Ik zoek een nieuwe verwarmingsketel op gas voor ons recent gekocht huis. Nu hebben we een ketel op gas en elektriciteit, maar we willen volledig overschakelen op gas.
Overstap van mazout naar gas | Condensatieketel Zaventem
We zoeken een condensatieketel op gas voor ons huis. Nu zitten we met een ketel van 10 jaar oud op mazout, maar er ligt gas in de straat alsook alle benodigdheden om het binnen te leggen.
Mazoutketel vervangen door gasketel
Beste,
graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van een gast ketel (ter vervanging van een mazoutletel).
Huidige ketel staat in de kelder. Momenteel nog geen gasaansluiting voorzien.

Mvg
Gasketel vervangen in Mechelen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande ketel op gas door een condensatieketel. Deze bevindt zich momenteel in de wasplaats maar we zouden deze wensen te verplaatsen. Graag had ik dit ter plaatse bekeken met de installateur.
Mazout ketel omschakelen naar gas in Ieper
Ik verwarm momenteel met mazout en wens over te stappen naar verwarming op gas. Ik ben niet zeker of er aansluiting is van gas. Deze zou er moeten komen in de lente of de zomer. Huige ketel staat in de berging naast de keuken.
Oude ketel vervangen door condensatieketel in Heusden-Zolder
Vervanging oude ketel door hoogrendementsketel op mazout en nieuwe thermostaat. Eventueel ook zonneboiler plaatsen. Huidige ketel staat in de kelder en is zo'n 15 jaar oud.
Oude verwarmingsketel op gas vervangen | Aalst
Ik zoek een nieuwe verwarmingsketel op gas voor mijn woning. De huidige ketel is 40 jaar oud, een Gastherm of zo.
Dringend verwarmingsketel vervangen | Wervik
Graag een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel op gas. We hebben nu een Vaillant. De ketel dateert van 1985, we hebben dus redelijk dringend een nieuwe nodig.
Mazoutketel vervangen door condensatieketel, Zulte
Vorige week vrijdag is er een deskundige langsgekomen, die ons heeft aangeraden om een condensatieketel. Momenteel gebruiken we een mazoutketel voor de verwarming en warm water.
Verwarmingsketel op gas vernieuwen
Vervanging van een verwarmingsketel. Het gaat om eentje op gas.
Condensatieketel plaatsen in Halle
Ik ben op zoek naar prijsoffertes voor een condensketel HR, een chauffage in de badkamer en een chauffage voor in de keuken. Mijn woning is gebouwd in de jaren 50. Momenteel hebben we een gaskachel en pelletkachel. Warm water is op een ouder gaskachel.
Nieuwe gasketel plaatsen in Houthalen
Ik zou graag een nieuwe gasketel willen plaatsen maar heb geen idee welke en wat dit gaat kosten. De huidige ketel is voor sanitair en verwarming. Gebouw van de jaren 90. Appartement op eerst verdieping.
Stookolie Verwarmingsketel vervangen en omschakelen naar gas
Nieuwe installatie van een condensatieketel. Dit is voor een op gas. Wij hebben nu alles stookolie.
Condensatieketel voor de regio Maaseik
Voor in mijn huis wil ik een andere ketel. Huidige is 37 jaar oud (mazout), naar gas gaan zou mogelijk zijn. Bouwjaar woning 1984.
verwarmingsketel voor een woning in Beerzel
Momenteel hebben we een verwarmingsketel op gas . Deze is nu 13 jaar oud en defect geraakt . Graag een vergelijk tussen een hoogrendementsketel en een condensatenketel. Huidge ketel staat in de garage.
Aanvraag Condensatieketel te Grimbergen
Eigenaars, graag ontvangen wij offertes voor een condensatieketel, wij wensen een bestaande ketel te vervangen, het betreft een ketel op gas.
Condensatieketel te Antwerpen
Ik wil een condensatieketel vervangen. De huidige ketel komt uit 1986. De huidige verwarmingstoestellen zijn tussen 110 en 120 KW..
verwarmingsketel voor een woning in Nijlen
Het gaat om een grondige renovatie waarbij we gaan cohousen en de huidige ketel zeker niet sterk genoeg zal zijn. Ook radiatoren plaatsen. momenteel nog op gas. Omdat we nu met twee gezinnen gingen we er in wonen.
verwarmingsketel voor een woning in Ramsel
huidige ketel - Vaillant Thermo-compact VCW 240 is stuk, Graag een offerte voor het vervangen van een vergelijkbaar model. Printplaat zou stuk zijn, is dit nog te herstellen en wat kost dat ook daarvan graag de kostprijs. De huidige ketel is 21 jaar oud. Dit is de orginele ketel van de woning zelf en is aangesloten in een technische ruimte op het gelijkvloers.

Verwarmingsketels: krijg het warm vanbinnen

Op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel? Wil je een onderhoud of herstelling laten uitvoeren? Dan heb je nood aan een betrouwbare verwarmingsspecialist. Gelukkig ben je hier aan het juiste adres, want wij brengen je graag in contact met enkele chauffagisten uit jouw buurt.

Energiezuinig & milieuvriendelijk
Is jouw verwarmingsketel al meer dan 15 jaar oud? Dan is de kans op storingen hoger en het rendement lager. Een nieuwe verwarmingsketel heeft een extreem hoog rendement (tot 109% dankzij de warmterecuperatie), waardoor je tot 30% minder energie verbruikt.

Kostenbesparend
Minder energie verbruiken betekent natuurlijk ook een lagere energiefactuur. Een nieuwe verwarmingsketel is dus goed voor het milieu én de portemonnee.

Onderhoud & herstelling
Is jouw verwarmingsketel kapot of is het tijd voor een onderhoud? Onze chauffagisten zorgen ervoor dat jouw verwarmingsketel in topconditie blijft.
Op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel?