Prijsofferte koffieautomaat

Elke dag heerlijke koffie op kantoor

Een ochtendkoffie, een soepje bij de lunch of een afternoon tea? Een warme dranken automaat komt altijd van pas. Uw personeel en cliënteel genieten van de heerlijke dranken, u geniet van de topkwaliteit en -service van onze leverancier. Vraag snel uw gratis offertes aan!

Offertes aanvragen

Ik wil een warme dranken automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de warmedrank automaat?
 
 
* 2. Welk type drank wenst u in uw drankautomaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsofferte koffieautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Wareme drankenautomaat voor een bedrijf in Heuzden-Zolder.
We zijn een bedrijf met 50 personeelsleden. We hadden naar de offerteaanvraag frisdrankenautomaat ook een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een warme drankenautomaat. De koffiemachine hadden we graag met allerlei warme dranken.
Prijsofferte voor warme drankautomaat voor nieuwe bakkerij, Vlaams Brabant
Graag een offerte voor een warme drankautomaat voor startende onderneming, startdatum: 18/06. Alvast bedankt voor uw voorstel. Met vriendelijke groet.
Prijsvoorstel voor koffiemachine/warme drankenautomaat in Limburg
Ons bedrijf telt zo'n 10-tal personeelsleden. Graag een voorstel voor een koffiemachine en/of warme drankenautomaat. Bedankt voor de snelle reactie.
Prijsvoorstel koffiemachine vs warme drankautomaat gemeentebestuur
Ik had graag een eerste offerte gekregen voor een koffiemachine/warme drankautomaat, dit om verder de markt te gaan verkennen. Een of twee offertes zou voor het ogenblik moet voldoen. Bedankt.
Warme drankautomaat voor kantoor in Oost-Vlaanderen
Graag een prijsofferte voor een warme drankautomaat, dit voor een 16 à 20-tal mensen. Alvast bedankt.
Warme drankenautomaat voor motorzaak in Oost-Vlaanderen
Graag een offerte voor een warme drankenautomaat (koffie/thee/soep), dit voor een motorzaak in Schellebelle. +/- 10 gebruikers/dag (werknemers en klanten). Alvast bedankt.
Offerteaanvraag warme drankenautomaat
Graag had ik geweten wat zo'n automaat kost en welke dranken erin kunnen (koffie, thee, soep, warme choco,...), welke aansluitingen (water, electriciteit, ...) ervoor nodig zijn. met bekers/zonder bekers? Alvast bedankt.
Coca cola frisdrankautomaat
Is het mogelijk mij informatie te bezorgen omtrent het aankopen van een frisdrankautomaat, dit voor een 34-tal medewerkers. Alvast bedankt.
Koffieautomaat voor wassalon
Graag een prijsvoorstel voor het huren van een drankautomaat, deze zou tegen de muur geplaatst moeten worden van de wassalon. Aantal gebruikers per dag: tussen de 10 en 20 personen, 1x/dag. Graag een prijsvoorstel voor het huren van automaat (full service!). Alvast bedankt.

Warme dranken automaat: maak de beste keuze

Iedereen heeft af en toe nood aan een pauze. Heel wat mensen beginnen de dag met een kopje koffie, maar anderen verkiezen thee, soep of een warme chocomelk. Nu kunt u iedereen tevreden tevreden stellen met een warme dranken automaat. Vraag nu uw gratis offertes en vind de beste prijs!

Geef uw personeel en bezoekers de keuze
Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking: koffie, thee, soep, ...

Een warme sfeer in uw bedrijf
Zo'n automaat zorgt niet alleen voor warme dranken, maar ook voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden, terwijl uw personeel een energieboost krijgt.

Vergelijk topmerken en -leveranciers in slechts 2 minuten
Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts 2 minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.
Geniet elke dag van verse koffie, thee, ...