Prijsofferte koffieautomaat

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsofferte koffieautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor een bedrijf te Antwerpen
We zoeken een prijsvergelijking voor onze koffiemachine. Nu bij Miko, rond de 50 werknemers. Niet via waterleiding.
Koffiemachine voor een overheidsingstlling in Herentals
We wensen in onw nieuw ontmoetingscentrum een koffieautomaat te plaatsen. Dit is voor extern gebruik. Vrij gebruik, de personeelsleden zullen de mensen in het ontmoetingscentra bedienen. Tafelmodel en bij voorkeur een aankoopofferte. Graag een gericht advies en prijsoffertes.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hasselt
Graag offertes van een koffiemachine voor 10à19 personen per dag. Graag verschillende koffie varianten. Graag verse koffiebonen. Wateraansluiting niet aanwezig, maar kan voorzien worden. We werken nu met de senseo.
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel
We hebben onze leasing bij Maas opgezegd vanwege slechte service. Graag hadden we offertes ontvangen van andere partijen. Graag voor 60 personen. Een automaat met koffie, thee chocolademelk en soep.
Koffiemachine voor een zelfstandige
Graag vrijblijvende offertes van een koffieautomaat. Maximaal zullen er 5 personen hier gebruik van maken. Enkel koffie en op waterreservoir.
Koffiemachine voor een bedrijf in Londerzeel
Dit is voor een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. We wensen graag de verschillende mogelijkheden voor een huur of aankoop te vergelijken. Momenteel maken we gebruik van een tafelmodel voor vrij gebruik. Dit is een systeem voor intern gebruik, dus het personeel zelf. Momenteel is dit een systeem voor koffie, warme choco en warm water voor de thee. We wensen graag een offerte voor een model zo dicht mogelijk bij ons huidig systeem.
Koffiemachines voor een bedrijf in Vilvoorde
Dit is voor een prijsvergelijking met ene huidige leverancier. Indien u een betere prijs en kwaliteit kunt leveren , wensen we over te schakelen. In totaal hebben we een 5tal toestellen nodig voor 200-300 medewerkers. Deze zitten op twee verschillende locaties. De toestellen zijn voor vrij gebruik , dus zonder muntinworp. Graag hadden we twee verschillende offertes verkregen. Een voor enkel de pure huur van deze toestellen. Een tweede offerte mag opgemaakt worden voor wanneer het onderhoud, aanvulling van de consumpties, etc... door uw bedrijf worden opgenomen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Lier
Dit is een volledig nieuw project. Ik ben op zoek naar een koffieautomaat met muntsysteem. We wensen deze aan te bieden aan onze eigen medewerkers, ongeveer 60 mensen intern gebruik. Graag wensen we wel een vergelijking te kunnen maken met zowel een huur als een aankoopofferte.
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brugge
We zijn op zoek naar 3 koffiemachine voor 3 vershcillende winkels. Deze zullen we gebruiken voor intern maar ook extern gebruik naar de klanten toe. Graag een vergelijking tussen verschillende koffieautomaten zowel met als zonder muntsysteem en ook de aankoop en huurprijzen. Graag ook verdere info over eventueel onderhoudscontract enz...
Koffiemachine voor een bedrijf in Elsene
Ik heb de opdracht gekregen deze aanvraag te doen. Momenteel maken we gebruik van particulier aangekochte toestellen. We wensen nu dit te vergelijken met een aankoop en huurofferte voor een professioneler toestel. Dit is voor intern gebruik, geen muntsysteem. We wensen graag een toestel dat met bonen werkt en niet met plastic bekers, we wensen onze eigen bekers en mokken te gebruiken. Indien mogelijk ook een offerte voor de koffiebonnen en bijgevoegde producten, en eventueele technische ondersteuning.
Koffiemachine voor een bedrijf in Oostkamp
We wensen graag een nieuwe koffieautomaat. Hiervoor maakten we gewoon gebruik van particuliere modellen, maar deze gaan te snel kapot. Daarom hadden we nu graag zowel huur als aankoopoffertes van professionelere modellen bekeken. We wensen de mogelijkheid om zelf onze koffie aan te kopen.
Koffiiautomaat voor een gymm in Deurne
Graag een offerte voor de huur van een koffieautomaat voor zowel koffie , thee als warme chocomelk. Deze zal zowel dienen voor intern als extern gebruik. Ik wens nu een huurofferte voor zo'n 6 maanden en indien ik hierover tevreden ben wens ik dit contract te verlengen. Graag een huurofferte voor een automaat met muntsysteem.
Koffiemachine voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag.
Koffiemachine voor een school in Zaventem
Graag een aankoopofferte voor een professioneel en duurzaam koffiemachine die dagelijks door zo'n 30-40 mensen gebruikt zal worden. Dit is een koffiemachine voor de leerkrachten, zonder muntsysteem en met waterreservoir. We wensen eigen koffie te gebruiken. ook moet de machine de mogelijkheid hebben thermossen te vullen. Graag een prijsofferte voor een gebruiksvriendelijke en snelle machine.
Koffiemachine voor een bedrijf in Destelberegen
We wensen voor het begin van dit jaar een nieuwe automaat te plaatsen. Deze zal gebruikt worden door eigen personeelsleden, in totaal 15man. We wensen graag een uitgebreide offerte zodat we kunnen vergelijken tussen verschillende automaten. Graag hadden we ook de voorwaarden en de prijsopgave voor een huurcontract met onderhoud verkregen.
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine voor een brasserie in Herentals
Ik heb een brasserie en wens graag een koffiemachine voor intensief gebruik. Per dag zullen er maximaal 50 mensen gebruik maken van deze automaat. Ik wens een zo klein mogelijk automaat die aansluitbaar is op de waterleiding en gebruiksvriendelijk. Graag een prijsofferte en informatie over huur , aankoop en leasing.
Koffiemachine voor een garage in Leerbeek.
Wij hebben nu een koffiemachine van Presto in huur bij Elis, werkt goed en lekkere koffie, maar we zijn niet tevreden van de service. Daarom dat we nu graag de prijs offertes en informatie van andere leveranciers hadden ontvangen. deze automaat word gebruikt door eigen personeelsleden en heel af en toe door klanten. we wensen een huurcontract . Gelieve een prijsofferte door te sturen van verscheidene modellen, eventueel ook van modellen die ook thee en warme choco aanbieden.
Koffieautomaat voor een bedrijd in Mol
Omdat het personeel niet meer volledig tevreden is over onze huidige koffieautomaten wensen we graag een prijsvergelijking door te voeren. IK zoek een offerte voor de huur van een aantal automaten. Momenteel gebruiken we er 5 voor zo'n 260 mensen dagelijks gebruik. Graag had ik een uitgebreide vrijblijvende offerte van verschillende apparaten en leveranciers bekeken. Om hieruit een keuze te kunnen maken.
Koffiemachine voor een bedrijf in Sint-Martens-Latem
We zullen deze gebruiken voor intern gebruik. Momenteel maken we gebruik van een koffiezet maar deze kan duidelijk ons dagelijks gebruik niet aan. We hebben een kleien 20 man die deze automaat dagelijks zullen gebruiken. Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Dank .
Wareme drankenautomaat voor een bedrijf in Heuzden-Zolder.
We zijn een bedrijf met 50 personeelsleden. We hadden naar de offerteaanvraag frisdrankenautomaat ook een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een warme drankenautomaat. De koffiemachine hadden we graag met allerlei warme dranken.
Koffiemachine voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor al deze medewerkers.
Koffiemachine voor een winkel in West-Vlaanderen
Mijzelf bijgerekend werken wij met 5 in de winkel. Graag een offerte voor een gebruiksvriendelijke koffiemachine.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door maximaal 7 personen. Geen chocolademelk of soepjes enkel koffie. Bedankt alvast.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een koffiemachine. De koffiemachine mag voorzien van allerlei warme dranken. Dagelijks te gebruiken vanaf 13 personen. Vriendelijk bedankt voor de vrijblijvende offertes.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.