Prijsofferte isolatie

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsofferte isolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie bij rijhuis uit jaren 70
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Het gaat om een rijhuis van de jaren 70. Ik weet niet hoe diep de spouw is, maar de gevel (+/- 60 m²) is alvast niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1965, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Opglabbeek
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Houthalen
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte 5-6 cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Dakisolatie te Kessel-Lo
Het bouwjaar van het huis is 1975, maar ondertussen is er nieuwe dakbekleding op gekomen 15 jaar geleden. Het gaat hier om roofing.
Spouwmuurisolatie voor de regio Zonhoven
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1954, later bijbouw gezet, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Buitenmuurisolatie voor in de regio Niel
Ik wil buitenmuuriso voor onze woning. Halfopen huis van 1970, nu gewone baksteen, opp. +90m², kan normaal begin 2018.
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Gent
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Plat roofingdak, bijna 100m², bouwjaar 1920 ergens.
Isolatie binnenkant dak in de regio Baarlevelde
Ik wil het dak van mijn huis/hoeve laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +100m², bouwjaar 18de eeuw (vrijstaand). Contact na 16u aub.
Isolatie binnenkant dak in de regio Oud-Turnhout
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Volwaardige zolder met pannendak en onderdak, opp. +60m². Bouwjaar 1947.
Spouwmuurisolatie voor de regio Rumst
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1975, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie te Haaltert
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd deels in 1992. Het gaat om een oppervlakte van 8 op 2,5 x2.
Spouwmuurisolatie voor de regio Alken
Voor ons huis willen we de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte 7cm, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Buitenmuurisolatie voor in de regio Borgerhout
Voor ons huis wil ik buitenmuuriso laten doen. Rijhuis van jaren 80, nu gewone baksteen, opp. +50m², termijn is te zien.
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kruibeke
Voor mijn huis/winkel wil ik buitenmuuriso laten doen. Halfopen pand van jaren 50, opp. +100m², nu gewone baksteen gevels. Toegang via Camille Huysmansstraat.
Isolatie binnenkant dak in de regio Ichtegem
Voor mijn huis wil ik het dak laten isoleren. Nu hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², huis van 1934.
Zoldervloerisolatie voor in de regio Mechelen
Ik wil de zoldervloer van ons huis laten isoleren. Opp. +50m², huis van 1959, termijn is nog open. Misschien mogelijk nog andere delen van het huis te isoleren.
Isolatie binnenkant dak in de regio Desselgem
De zolder van een halfopen huis isoleren met pur. Het gaat om ongeveer 78m². Nu hellend pannendak met onderdak, bouwjaar rond 1950-60.
Dakisolatie te Oostnieuwkerke
Dakisolatie van een plat dak. De woning is gebouwd in 1970 en het nieuwe deel in 2000. Het gaat om een oppervlakte van 330 m². Ik wens 20 centimeter isolatie.
Isolatie binnenkant dak in de regio Gistel
Ik wil het dak van mijn huis te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp.+100m², huis van 1994.
Dakisolatie te Kapelle-op-den-Bos
Hellend dak met een oppervlakte van ongeveer 100 m². De woning is redelijk oud, maar de laatste verbouwing is in 1975. Het dak is bekleed met dakpannen.
Isolatie binnenkant dak in de regio Wetteren
Ik zou mijn dak willen laten isoleren van osn huis. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +100m², huis van voor 1950. Wanneer is aan de offerte.
Isolatie binnenkant dak in de regio Herent
Ik zou het dak van mijn huis laten isoleren. Hellend leiendak zonder onderdak, opp. +250m², bouwjaar 1986. Ook indien mogelijk dakwerken mogen ook offerte voor.

Isoleren: dat is groen en slim besparen!

Snel en goedkoop energie besparen: daar draait het allemaal om bij isolatie. Door uw muren, dak en/of vloer te isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro's. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur. Klaar om te isoleren? Vind in 2 minuten de beste isolatie specialisten uit uw buurt!

Dakisolatie: de meest voordelige vorm van isolatie
Uw huis verliest energie langs alle kanten, maar de grootste verliespost is het dak. Maar liefst 30% van het warmteverlies is aan het dak te wijten. Door uw dak te isoleren bespaart u snel 400 euro per jaar!

Spouwmuurisolatie: de meest rendabele vorm van isolatie
Een spouw isoleren gaat snel, eenvoudig en rendeert onmiddellijk. In amper 4 jaar tijd heeft u de investering terugverdiend. Daarna maakt u alleen maar winst!

Vloerisolatie: de meest comfortabele vorm van isolatie
Financieel gezien doet vloerisolatie er een aantal jaar langer over om zichzelf terug te verdienen. Maar dat wordt al helemaal goedgemaakt door één groot voordeel: nooit meer koude voeten!