Prijsofferte isolatie

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.


Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsofferte isolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Waardamme
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing, opp. bijna 40m², ook een klein lek in, huis van voor 1965.
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Stabroek
Ik wesn het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing en keien, opp. 60-65m², bouwjaar 1976.
Isolatie binnenkant dak in de regio Dessel
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. +60m², bouwjaar 1975 ergens. Zit al iso in maar veel te weinig.
Isolatie binnenkant dak in de regio Diksmuide
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +60m², bouwjaar onbekend.
Isolatie binnenkant dak in de regio Hasselt
Ik wens het dak van onze prive te laten isoleren. Hellend zadeldak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 100m², bouwjaar 1967 (dak 12 jaar geleden vernieuwd).
Isolatie binnenkant dak in de regio Puurs
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak, opp. +70m², huis van 1976-78.
Isolatie binnenkant dak in de regio Geel
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder velux, onderdak is er. Opp.60m², bouwjaar 1981.
Dakisolatie voor een woning in Ternat
3 woningen van de jaren 80. Ik ben van plan deze te verhuren. Bij de bouw is er reeds iets voorzien van isolatie maar ik wens vooral met deze aanvraag de prijs te bekijken voor de woningen naar de hedendaagse normen te isoleren. Het gaat over twee rijwoningen in een zelfde straat en een derde woning net iets verder in dezelfde gemeente. Isolatie is steeds mogelijk via een zolder.
Zoldervloer isolatie voor in de regio Oosterzele
Ik wens mijn zoldervloer te isoleren van mijn prive. De vloer bestaat uit een soort van betonpotten. Opp. rond de 200m². Bouwjaar begin 1970. Geen voorkeur van materiaal. Werken hangen van de offerte af.
Dakisolatie in de regio Deurne
Ik wens mijn hellend dak van men woning te isoleren. Een zadeldak met een dakkapel en gewone dakpannen. Onderdak aanwezig, de zolder is niet volledig volwaardig. Bouwjaar is 1996, opp. denk ik een 100m².
offerte dakisolatie in Izegem
Het gaat om een appartement onder het dak in een gebouw dat dateert van 1936. Het is een oppervlakte van rond de 90m2. In elke kant (twee) van het dak zitten twee kleine ramen. Het dak bestaat uit dakpannen. Het onderdak zijn miserietplaten. De ruimte tussen dak en platen moet dus geïsoleerd worden. Het is een volwaardige zolder. Het materiaal valt nog te bekijken.
Dakisolatie te Blankenberge
Ik ben eigenaar van een rijwoning en zoek dakisolatie. Het dak zelf is van 1972 en voorzien van een onderdak. Onze gevel is ongeveer 6,20m in de breedte. Kan u ons contacteren voor een afspraak en het uitwerken van een mooie offerte voor dakisolatie
Isolatie buitenkant plat dak te Boechout
Ik ben eigenaar, en op het dak liggen dakpannen. Bouwjaar moet ergens in de jaren 60 zijn. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Dakisolatie voor een woning te Wichelen
Beste, We zijn eigenaar van de woning en opzoek naar offertes voor dakisolatie. Het dak is van 1981. De woning is vrijstaand. Er is reeds gedeeltelijk geïsoleerd maar het andere deel van het dak niet. Deze ruimte zo een 50m² zijn. Er is sowieso een onderdak aanwezig. Hiermee vraag ik u vriendelijk mij te contacteren voor een afspraak. Eventueel kan deze plaatsvinden na het bouwverlof. Mvg, Mr De Kuyper
Aanvraag Dakisolatie te Beersel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor dakisolatie voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij hebben roofing op ons hellend dak. Onder ons dak bevindt zich een volwaardige zolder (langs de voorkant), en wij hebben wel degelijk een onderdak. De oppervlakte van ons hellend dak bedraagt ongeveer 120m². Onze woning werd gebouwd in 1971.
Binnenkant schuin dak isolatie huis in Brugge
We hebben nu nog geen isolatie op ons dak van 70 m2. Het is een schuin dak met zwarte leien en onderdak. Ik had graag een bestek gehad voor binnenkant dakisolatie.
Dakisolatie voor een woning in Gent
Ikzelf ben de huurder van deze woning , maar ik heb van de eigenaar de toestemming gekregen deze werken uit te voeren indien ik een uitgebreide prijsvergelijk van verschillende leveranciers maak. Er is reeds een onderdak, maar het is nog niet winddicht gemaakt. Graag wens ik deze via de zolder te isoleren. Deze is bereikbaar. Zo'n 60m² te isoleren. Hier is wel al een dakvenster in berekent en later wens ik er ook nog een tweede te plaatsen. De bekleding zijn gewone dakpannen.
Dakisolatie voor een bedrijf in koksijde
Dit gaat om een bedrijfsgebouw dat nieuwe dakisolatie nodig heeft. Het dak heeft een bekleding in dakpannen en een totaaloppervlakte van 150-200m² zonder dakramen. Mijn voorkeur gaat uit naar de plaatsing van een nieuw onderdak en dan te laten opspuiten met pur. Andere voorstellen zijn eventueel ook mogelijk. Liefst wens ik deze werken tegen september uit te voeren.
Dakisolatie voor een woning in Berchem
Ik heb een plat dak van 55-65m² in roofing. Graag had is hierover een gericht advies en een prijsofferte verkregen over de verschillende mogelijkheden tot isolatie. Deze woning heeft nog een glazen koepel en verluchting schouwen van voor en van achter. Graag ook wat verdere informatie over de dit jaar nog beschikbare premies. Graag in de offerte de totaalprijs, isolatie en plaatsing.
Dakisolatie voor een woning in Desselgem
De zolder zal door ons volledig ontmanteld worden voordat de isolatie moet aangebracht worden. U dient dus enkel de isolatie aan te brengen tussen de bestaande balken van de dakconstructie. Graag een overzicht van de bestaande diktes en uitvoering in combinatie met kostprijs. Graag had ik uw advies ontvangen voor welt type isolatie het beste is. Is het daarom mogelijk een uitgebreide prijsofferte voor verschillende mogelijkheden tot isolatie op te maken. De oppervlakte is ongeveer 60m2.
Isolatiewerken voor een schuin dak in Varsenare
Ik heb een schuin zadeldak van ongeveer 120-150m2. Ik wens hiervoor offertes te ontvangen voor dakisolatie. Mijn voorkeur gaat uit naar biologische materialen, maar ik ben bereid ook prijsoffertes van andere mogelijkheden tot isolatie te ontvangen.
Isolatie plat dak, Oost-Vlaanderen
Graag een vrijblijvend offerte voor het isoleren van een plat dak, en dit aan de buitenkant. De onderlaag in roofing in goede staat. Alvast bedankt.
Isolatie van nieuwbouw, provincie Oost-Vlaanderen
Wij waren er zelf aan begonnen, maar wegens tijdsgebrek kunnen we niet meer verder. Wij zijn dus op zoek naar iemand die hiervoor zou kunnen zorgen. Betreft hier wel een nieuwbouw. Bedankt.

Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken