Prijs plaatsen zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijs plaatsen zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor kapsalon in Hasselt
Ik wens zonnepanelen voor op de woning. Er is zowel een hellend dak als een plat dak. Ik heb een kapsalon, dus ik zou mijn energiefactuur graag wat verlagen. De installatie zou er ergens in het voorjaar van 2018 moeten komen.
Zonnepanelen voor in de regio Zulte
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en zuidgericht, 1 persoon, hoeve die 30 jaar is verbouwd. Termijn is open.
Zonnepanelen voor in de regio Ninove
Ik wil zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak en zuidoost gericht, 4 personen (+warmtepomp), bouwjaar 2011. Termijn is te zien, contact best na 16u aub.
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Laureins
Ik wens zonnepanelen voor op onze woning. Hellend pannendak (met iso) en zuidgericht, verbruik is te zien, bouwjaar 2000, opp. +40m². Termijn is nog open.
Zonnepanelen voor in de regio Deurne
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. 1 persoon, plat roofingdak, opp. +70m², pand van 1958. Wanneer is nog te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Oostkamp
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Plat roofingdak, opp. +50m², 1-2 personen, huis van +10 jaar oud. Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen te Kasterlee
Wij zoeken zonnepanelen voor een halfopen woning van 1955. We hebben een dakpannen dak en wij verbruiken voor 100€ aan stroom per maand met 5 gezinsleden. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen te Sint Truiden
Beste, Wij zoeken zonnepanelen voor op een hangar die dit jaar wordt geplaatst. Zuid - Oost als windrichting. 10 000 kilowatt per jaar en 3 bewoners verbruiken stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u.
Zonnepanelen voor in de regio Moerkerke
Voor op mijn huis wens ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak, zuidoost gericht, 3500 kwh, opp. +50m². Tijdstip is aan de offerte.
Zonnepanelen te Mechelen
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een plat dak. De grootte van het da is 7 op 8 meter. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen voor in de regio Maasmechelen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend dak, lijkt zuidgericht te zijn, 4 personen, opp. +30m². Wanneer is de aan offerte.
Zonnepanelen voor in de regio Oostende
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 3-4 personen, opp. +40m². Wanneer is aan de offerte.
zonnepanelen voor een woning in Kessel-Lo
Ik wens na te kijken tegen welke prijs en welke mogelijkheden er zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Door een brug en een bos is er wel enkel schaduwplekken. Het dak is westelijk gericht naar de tuin en oostelijk naar de straatkant. Dak bestaat uit dakpannen van 91. De zolder is afwerkt worden maar is voor de rest in orde. Er komt ook wel een extra velux. We hebben elektrische verwarming en wensen vooral via zonnepanelen deze kosten te drukken.
Zonnepanelen te Lanaken
We zijn eigenaar van een rijwoning van 1954. Onze gevel is een 8,5m. We zoeken zonnepanelen voor ons dakpannen dak. We hebben een stroomverbruik van 3500 kilowatt per jaar met ons 2. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Schoonaarde gezocht
Als eigenaar van een halfopen woning van 1961 ( met nieuw dak) zoeken we een offerte voor zonnepanelen op een zuid - gericht hellend dak met kunst leien. We hebben een stroomverbruik van 5000 kilowatt dit mede door de pomp van de vijver. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Bavikhove
Als eigenaar van een halfopen bebouwing van 1950 zoeken we zonnepanelen. We verbruiken 4500 kilowatt per jaar met ons 4. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen te Nieuwrode
Ik ben opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Het is een vrijstaande woning van 1940. Er liggen dakpannen op het zadeldak. Ik betaal 110€ aan stroom per maand. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte.
Zonnepanelen te Oelegem gezocht
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 50 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Er ligt recent een nieuw zadeldak op met dakpannen. We hebben een verbruik van 3500kilowatt met ons getweeën. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte. Mvg, Willem
Offerte voor zonnepanelen te Gent
Als eigenaar van een rijwoning met een 7 m gevel zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij betalen 200€ aan gas en stroom per maand. Wij wonen hier met 2 personen. We hebben een plat dak met epdm afwerking. Dit dak is zeker 70²m. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Zonnepanelen te Zoersel gezocht
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1964 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Als stroomverbruik zitten we snel aan 100€ per maand. Ons dak bestaat uit dakpannen. Kan u ons contacteren voor het maken van een afspraak en offerte bijgevolg. Dank u.
Zonnepanelen te Kerksken
Beste, Ik zoek offertes voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van de rijwoning van de jaren 60. De gevel is 10m. Nieuw dakpannen dak is net aanwezig. We betalen 180€ per maand aan gas en stroom. We zijn voorlopig met 2 personen. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten, Steven
Zonnepanelen voor een woning in Ninove
Ik zou zonnepanelen willen laten plaatsen. De woning heeft een hellend dak die ongeveer 8x6.50m2 groot is. In totaal kunnen er concreet 16 panelen worden geplaatst. Ik verbruik aan energie 5200khw per jaar.
Zonnepanelen voor een woning in Berlare
Ik zou graag de prijs en de mogelijkheden te plaatsen van zonnepanelen op een plat epdm dak. Dak van ongeveer 80m² met enkele twee schouwen. Verbruik van 2500kw in de daluren en 1500 in de piekuren.
Aanvraag Zonnepanelen te Olen
Geachte, wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak met roofing van meer dan 100m². Hierop hebben wij hebben 1 schoorsteen en 1 ontluchting voor de badkamer. Wij hebben geen idee van ons stroomverbruik. Wel overwegen wij er te plaatsen waardoor ik u bij deze vraag mij te contacteren. Met vriendelijke groeten,
Zonnepanelen voor een woning in Zomergem
Besten We zijn eigenaar van een woning met een hellend dak. Nu zijn zijn we opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Dit dak is +- 130m² en in normale dakpannen en gericht op het westen. Geen schaduwplekken aanwezig. Er zijn in totaal 4 velux ramen aanwezig. Ons stroomverbruik is +- 20000khw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Alvast bedankt, Mr. Pauwels

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.