Prijs en informatie koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijs en informatie koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine voor een bedrijf te Mechelen
Dit is voor in ons advocatenkantoor (18 medewerkers). Graag contact en voorstel hiervoor, huur/kopen mag beide in de offerte.
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel
Dit gaat over een prijsvergelijking met onze huidige leveranciers. We hebben momenteel in totaal 11 grote modellen van koffieautomaten staan. 1 per verdieping. Deze zijn bedoeld voor zowel intern gebruik als bezoekers, bij bvb seminaries of opleidingen. De koffieautomaten zijn bedoeld voor vrij gebruik. Graag een offerte met alle facetten van huur, informatie over onderhoud, aanvulling enz... verder hebben we ook nog 3 betalende drankautomaten.
Koffiemachine voor een OCMW in Dilsen-Stokkem
Ik wens zowel een aankoop als een huurofferte voor een 3 tot 4 koffieautomaten. Deze automaten moeten in totaal een 100-tal mensen bedienen. Dus 25-30 dagelijks per automaat. Ik wens zeker koffie in al zijn varianten, arme choco, warm water en indien mogelijks soep. Dit is volledig intern gebruik dus een muntsysteem is niet nodig.
Koffieautomaat voor klant uit Gent
Wij zijn met ruim 130 medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over een koffieautomaat. Daarnaast hebben we ook nog bezoekers, deze zijn zelfs niet inbegrepen in hierboven weergegeven cijfer.
Koffiiautomaat voor een gymm in Deurne
Graag een offerte voor de huur van een koffieautomaat voor zowel koffie , thee als warme chocomelk. Deze zal zowel dienen voor intern als extern gebruik. Ik wens nu een huurofferte voor zo'n 6 maanden en indien ik hierover tevreden ben wens ik dit contract te verlengen. Graag een huurofferte voor een automaat met muntsysteem.
Koffiemachine voor een schoolinstelling in Genk
We hadden graag een aankoop offerte verkregen voor een koffieautomaat. Graag een uitgebreide offerte met voldoende keuzemogelijkheden. We zijn met 600 personeelsleden ongeveer, maar hiervan zijn de meeste halftijds of slechts beperkt aanwezig. Dagelijjks gebruik zal tussen de 30 en de 50 mensen liggen. We wensen een automaat zonder muntsysteem en bij voorkeur koffiebonen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Gavere
We wensen graag een automatische koffieautomaat voor een kleien 100 medewerkers maximum dagelijks gebruik. We wensen de prijzen voor een aankoop voor dergelijk koffieaudiomaat. Dit moet volautomatisch werken.
Koffiemachine voor een bioscoop in de Haan
We houden een kleine bioscoop open. Tot voor kort waren we in de wintermaanden gesloten maar vanaf nu doen we elke week open. Hierdoor hebben de klanten nogal vaak naar koffie en andere warme dranken gevraagd. Vandaar dat we nu deze offerteaanvraag doen. Ik weet niet hoeveel succes dit gaat hebben, maar ik verwacht per week niet meer dan 10 gebruikers. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar aankoop, maar andere offertes zijn ook welkom.
Koffiemachine voor een school in Deinze
Ik ben financieel verantwoordelijke van onze basisschool, en heb van de directie opdrachten gekregen voor het aanvragen van een koffieautomaat met muntsysteem. deze zal in de leerkrachtenkamer geplaatst worden. Ik wens graag uitgebreide offertes over de prijzen en verdere informatie.
Koffiemachine voor een garage in Leerbeek.
Wij hebben nu een koffiemachine van Presto in huur bij Elis, werkt goed en lekkere koffie, maar we zijn niet tevreden van de service. Daarom dat we nu graag de prijs offertes en informatie van andere leveranciers hadden ontvangen. deze automaat word gebruikt door eigen personeelsleden en heel af en toe door klanten. we wensen een huurcontract . Gelieve een prijsofferte door te sturen van verscheidene modellen, eventueel ook van modellen die ook thee en warme choco aanbieden.
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een leverancier om een contract mee aan te gaan voor zowel een koffiemachine als de levering van de koffie. Ik wens een automaat die door een 25 tal mensen gebruikt zal worden. De mogelijkheid bestaat dat dit aantal in de toekomst nog zal groeien. Graag een zeer uitgebreide offerte, ook met huur en aankoopprijzen en de mogelijkheid om bekers, melk, suikers enz... bij u aan te kopen.
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken naar de vervanging van twee oudere toestellen. Deze moeten volledig vrij te gebruiken zijn.
Koffiemachine voor een kapsalon in Bilzen.
We zijn een kapsalon met 4 werknemers. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een koffiemachine. Te gebruiken voor klanten en personeel. Jaarlijks zullen 3000 tassen koffie getapt worden. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Prijsvergelijking van een koffiemachine voor een bedrijf in Sint Katelijne Waver
We hebben nu al enkele jaren een koffieautomaat staan van Douwe Egbert. De koffiemachine bevat diepvrieskoffie en cappuccino. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen om te kijken of ik bij de juiste leverancier zit. We hebben 9 werknemers en 10 bezoekers per dag gemiddeld.
Koffiemachine voor een computerzaak in Galmaarden
Ik heb een offerteaanvraag gedaan voor een frisdrankenautomaat en ik zie dat het ook mogelijk is om een offerteaanvraag te doen voor een koffiemachine. Ik heb een computerwinkel en heb 20 klanten gemiddeld per dag. Ik wil zo klantvriendelijk mogelijks zijn, terwijl dat de klant wacht dat ze een bak koffie kunnen drinken of fris. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een 2de vestiging in Vorselaar.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We gaan een 2de vestiging openen. Het is een openbare zaak eigenlijk. Voor deze klanten hadden we graag een koffieautomaat willen plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte!
Warme dranken automaat voor een bedrijf in Genk
wij zijn op zoek naar een warme dranken automaat voor koffie , choco en soep. Verder is nog niets beslist dus gelieve een zeer ruime offerte te maken voor zowel automaten met een betaalsysteem als 'gratis' automaten en ook voor full service en gewoon huur contract. De beslissing zal eind oktober vallen.
Koffiemachine voor een garage in Moen.
We hebben een koffiemachine fountain. Graag een prijsvergelijking van andere koffiemachines. We zijn een garage dus moeilijk aan te geven hoeveel personen gebruik zullen maken van de koffiemachine. Alvast bedankt voor de offerte.
Koffiemachine voor een seminaricentrum in Oost-Vlaanderen
We zijn van plan deze automaat in ons centrum te plaatsen. Deze zal achter de coulissen geplaatst worden en zal dienen om zowel de bezoekers als de medewerkers van koffie te voorzien. Graag ook een model waar we een kleine thermos (1l) kunnen vullen. In optie mag u ook een offerte opmaken voor een automaat met andere warme dranken. (capuchino, warme choco, warm water voor thee,....) Geen soep aub. Intern werken we met een tiental mensen. Een seminarie telt meestal tussen de tien en de veertig mensen.
Koffie automaat voor een dagcentrum in West-Vlaanderen
Wij houden een dagcentrum open en bieden daar de mensen zelf iets te drinken aan. Omdat we dit werk wat van de schouders van ons personeel willen nemen zouden we willen nakijken of het mogelijk is om een automaat die werkt met muntinworp in onze hal te plaatsen. Per dag schatten wij op een kleine 15 gebruikers.
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben nu een koffiemachine van Douwe Egbert. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen van de andere leveranciers. We hebben 6 personen in vaste dienst,plus enkele vertegenwoordigers. Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een transportbedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 5 personen. Ik zou het liefst een koffiemachine willen met allerlei warme dranken. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg
Graag een gerichte offerte voor een simpele en gerbuiksvriendelijke koffie automaat. We zijn met 10 mensen op kantoor.
Offerte aanvraag voor een koffiemachine, tuincentrum in Limburg
Wij hebben een tuincenterum met 5 medewerkers en wensen offertes te ontvangen voor een koffieautomaat. Graag een ruime keuze van de beschikbare automaten en de dienstverleningen. We zijn zowel geintreseerd in de aankoop van het apparaat als de huur. Gelieve ook informatie te geven over wat het onderhoud inhoud indien we beslissen een apparaat te huren.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.