Plat dak isoleren

Isolatieplannen? Begin met dakisolatie!

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk hier volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.
Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Plat dak isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Plat dak van appartementsgebouw isoleren te Antwerpen
Ik ben de syndicus van het appartementsgebouw in Sparrenstraat 7, 2020 Antwerpen.
Hierbij willen we graag uw voorstel horen om een plat dak van ca 200m2 van buitenaf te isoleren om conform te zijn met de normen voor dakisolatie van 2020.
Kan u ons gratis en vrijblijvende offerte bezorgen?
Een bezoek is zeker mogelijk indien u de situatie van dichtbij wil bekijken (indien dit kosteloos is).
Plat dak met roofing isoleren | Rijwoning in Schoten
Ik zoek offertes voor dakisolatie. Ons dak is een plat dak met roofing (bitumen met keitjes erop) van 46 m². Het huis zelf is van rond 1940.
Dakwerken voor appartement in Blankenberge
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn appartement. Ik wil het plat dak laten isoleren en EPDM laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m². Bouwjaar voor 1960.
Dakisolatie op een appartementsgebouw in Antwerpen
Dit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.
Bijbouw laten isoleren te Torhout
De onderbouw het plat dak van achterbouw/aanbouw blijkt nog stevig genoeg. Het dak dient geïsoleerd te worden met een nieuwe toplaag er op. Kom gerust eens langs op zaterdag, dan zijn we meestal aanwezig in het Huisje in Torhout.
Plat dak isoleren langs buitenkant + nieuwe dakgoot plaatsen
Eigenaars, plat dak met roofing, +/- 15m² dakoppervlak, graag isoleren langs buitenkant. en plaatsen nieuwe dakgoot.
Plat dak isoleren voor een huis in Antwerpen
Ik zou mijn recent gekocht huis willen laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. +50m², huis van rond 1900. Kan vanaf midden maart.
Aanvraag dakisolatie te Berchem
Ik zoek isolatie voor een plat afhellend dak van glad beton met asfalt en grind. Dit is een gebouw waarvan ik mede-eigenaar ben en deze aanvraag samen doe.
Plat dak vervangen van achterbouw
Aan onze woning is een achterbouw aangebouwd, waarvan wij het plat dak wensen te laten vervangen en isoleren.
Ik schat dat dit tussen de 10 en 15 vierkante meter betreft.
Dakwerken voor een plat dak (Dendermonde)
We hebben een plat dak dat geïsoleerd moet worden en dat we ook willen voorzien van een lichtkoepel. Momenteel ligt er een zeer oude roofing. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie buitenkant plat dak regio Waasmunster, specialist gezocht
Ik wil het plat dak van mijn garage en huis laten isoleren.
Het gaat om een plat roofingdak, opp. +40m².
Lek in dak herstellen + dak isoleren te Aartselaar
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een plat dak en herstellen van een lek op het dak. Roofing dak dat momenteel 20 jaar oud.
Dakisolatie voor plat dak met roofing | Aartselaar
Wij hebben een plat dak en dat willen we graaag isoleren. Het is voor een woning gebouwd in de jaren 70. Het dak is in roofing en werd 10 jaar geleden vernieuwd.
Offerte isoleren plat dak te Harelbeke
Ik wil een offerte voor het isoleren van het plat dak. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Plat dak met roofing isoleren van buitenaf
Eigenaars, plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak, graag van buitenaf isoleren.
Dakisolatie voor een woning in Kalken
Dit is een plat dak te isoleren vanaf de buitenkant. Dak bestaat uit roofing. Geen idee hoe oud de roofing is. Woning 9 jaar geleden aangekocht. De woning zelf is van de jaren 30.
Dakisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak. Dit is een roofing dak. Deze is zo'n 90m² groot. Woning van 1960.
Dakisolatie voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor een dak te isoleren. Dit is voor een woning van de jaren 60 dat we recent hebben gekocht. Dak in epdm rubber maar we hebben geen idee wanneer laatst vervangen. 6x12m.
Dakisolatie voor een woning in Herentals
Isolatie van een bestaand plat dak (6m op 15m) van een appartementsgebouw (3 appartementen: glv, 1e en 2e verdieping). Momenteel is het dak voorzien van roofing, waar ballaststenen op liggen. Het gebouw dateert van 1974, volgens de vorige eigenaar zou het dak rond 2002 vernieuwd geweest zijn en zou er een 4tal cm isolatie onder de roofing zitten. Ik heb hier echter geen verdere gegevens van. Om te voldoen aan de nieuwe regelgeving (glv en 1e verdieping worden verhuurd), en omdat het dakappartement veel temperatuur schommelingen kent door matige isolatie, willen we het dak graag beter isoleren. Het gebouw kent 3 eigenaars, maar er werd geen syndicus aangewezen.
Dakisolatie in Bocholt gezocht
Beste, Wij zijn opzoek naar dakisolatie. We zijn eigenaar van de woning van 1985. We hebben een dakpannen dak met 2 dakkapellen. . Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Aanvraag Dakisolatie te Heers
Wij zoeken offertes voor daksiolatie. Wij zijn eigenaars van een woonst met een plat dak waarop EPDM ligt. Het betreft een oppertvlak van +/- 170m², en wij hebben op ons dak geen dakkoepels of ander obstakels.
Dakisolatie voor een woning in Kessel
Ik zoek een offerte voor isolatie voor een plat dak. Dit is een roofing dak van 1961. Werken voor liefst voor de zomer van dit jaar.
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Waardamme
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing, opp. bijna 40m², ook een klein lek in, huis van voor 1965.
Dakisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak van een rijwoning onderverdeeld in appartement. Dak van 1985 van maximaal 65m². Ik en de mede-eigenaar zouden in het kader van de subsidies graag dit jaar nog een offerte opmaken.
Dakisolatie voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak. Dit is voor een woning van 60 jaar . Geen idee van de oppervlakte, ik schat zo'n 40-50m². Plaatsing voor 2017.
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken