Plat dak isoleren

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.


Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Plat dak isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor appartement in Blankenberge
Ik wil dakwerken laten doen voor mijn appartement. Ik wil het plat dak laten isoleren en EPDM laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m². Bouwjaar voor 1960.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie op een appartementsgebouw in Antwerpen
Dit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Bijbouw laten isoleren te Torhout
De onderbouw het plat dak van achterbouw/aanbouw blijkt nog stevig genoeg. Het dak dient geïsoleerd te worden met een nieuwe toplaag er op. Kom gerust eens langs op zaterdag, dan zijn we meestal aanwezig in het Huisje in Torhout.
Isolatie
Antwerpen
Plat dak isoleren voor een huis in Antwerpen
Ik zou mijn recent gekocht huis willen laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. +50m², huis van rond 1900. Kan vanaf midden maart.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Berchem
Ik zoek isolatie voor een plat afhellend dak van glad beton met asfalt en grind. Dit is een gebouw waarvan ik mede-eigenaar ben en deze aanvraag samen doe.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Plat dak van rijhuis isoleren (roofing)
Ik wil het dak van mijn huis laten isoleren. Het is een plat dak met roofing van ongeveer 70 m². Bouwjaar is ergens vooraan de jaren 1970.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een plat dak (Dendermonde)
We hebben een plat dak dat geïsoleerd moet worden en dat we ook willen voorzien van een lichtkoepel. Momenteel ligt er een zeer oude roofing. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak regio Waasmunster, specialist gezocht
Ik wil het plat dak van mijn garage en huis laten isoleren.
Het gaat om een plat roofingdak, opp. +40m².
Dakwerken
Antwerpen
Lek in dak herstellen + dak isoleren te Aartselaar
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een plat dak en herstellen van een lek op het dak. Roofing dak dat momenteel 20 jaar oud.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor plat dak met roofing | Aartselaar
Wij hebben een plat dak en dat willen we graaag isoleren. Het is voor een woning gebouwd in de jaren 70. Het dak is in roofing en werd 10 jaar geleden vernieuwd.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Offerte isoleren plat dak te Harelbeke
Ik wil een offerte voor het isoleren van het plat dak. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Dakisolatie
Antwerpen
Plat dak met roofing isoleren van buitenaf
Eigenaars, plat dak met roofing, max. 100m² dakoppervlak, graag van buitenaf isoleren.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Kalken
Dit is een plat dak te isoleren vanaf de buitenkant. Dak bestaat uit roofing. Geen idee hoe oud de roofing is. Woning 9 jaar geleden aangekocht. De woning zelf is van de jaren 30.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak. Dit is een roofing dak. Deze is zo'n 90m² groot. Woning van 1960.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Kuurne
Ik zou het dak van een huis dat ik verhuur laten isoleren. Nu plat roofingdak, opp. 60m², huis van jaren 50-60.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Herentals
Isolatie van een bestaand plat dak (6m op 15m) van een appartementsgebouw (3 appartementen: glv, 1e en 2e verdieping). Momenteel is het dak voorzien van roofing, waar ballaststenen op liggen. Het gebouw dateert van 1974, volgens de vorige eigenaar zou het dak rond 2002 vernieuwd geweest zijn en zou er een 4tal cm isolatie onder de roofing zitten. Ik heb hier echter geen verdere gegevens van. Om te voldoen aan de nieuwe regelgeving (glv en 1e verdieping worden verhuurd), en omdat het dakappartement veel temperatuur schommelingen kent door matige isolatie, willen we het dak graag beter isoleren. Het gebouw kent 3 eigenaars, maar er werd geen syndicus aangewezen.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Mol
Dit is voor een woning dat ik ga aankopen. Ik kan wel de afspraak maken om het dak te bekijken. Ik wens het dak te isoleren vanaf de buitenkant.Momenteel een roofing dak van 95m². Woning van 1960. Werken gepland voor november te vroegste.
Dakisolatie
Antwerpen
Plat dak isoleren voor een woning in merksem
Isolatie van een plat dak . Dit is 5-4 jaar geleden vervangen.Ik wens dit dak samen met een mede eigenaar te isoleren. Het gaat over een rijwoning waarin twee appartementen verwerkt zijn.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Kessel
Ik zoek een offerte voor isolatie voor een plat dak. Dit is een roofing dak van 1961. Werken voor liefst voor de zomer van dit jaar.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak van een rijwoning onderverdeeld in appartement. Dak van 1985 van maximaal 65m². Ik en de mede-eigenaar zouden in het kader van de subsidies graag dit jaar nog een offerte opmaken.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak. Dit is voor een woning van 60 jaar . Geen idee van de oppervlakte, ik schat zo'n 40-50m². Plaatsing voor 2017.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gent
Ik wens een rijwoning te isoleren. Hier is een puntdak met een volwaardige zolder. Hier wens ik een kamer te plaatsen. Onderdak is reeds voorzien maar isolatie moet volledige isolatie moet vervangen worden. Grondoppervlakte van 4x5m. Ook is er een achterbouw van 4x6 met roofing dak. Graag wens ik te bekijken of ik ook dit dak al dan niet kan isoleren.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Herzele
Dit is voor mijn eigen woning. Ik zoek een offerte voor isoleren, vervangen van deklaag en afwerking van het platte dak. De huidige deklaag is zo'n 15 jaar oude roofing maar ik wens nu naar epdm over te stappen. Oppervlakte van zo'n 310m².

Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken