Plaatsing zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Plaatsing zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor op een woning met plat dak te Laakdal
Wensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen voor op een woning met plat dak te Keerbergen
Wensen zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van de woning zelf. Het dak is van EPDM-rubber en is drie jaar oud. De woning zelf is van de jaren 60. Er wonen 5 mensen in de woning.
Zonnepanelen voor in de regio Schilde
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak en zuidkant achteraan, 4 personen, bouwjaar 1997, tijdstip is te zien.
Zonnepanelen op EPDM dak - tweede opinie
Momenteel heb ik reeds een offerte voor zonnepanelen, maar ik zou nu graag een tweede opinie wensen. Dit is voor de plaatsing van zonnepanelen op een EPDM rubberen dak. Het gaat om een woning van 2015.
Zonnepanelen om kosten elektrische verwarming te drukken
Ik wil zonnepanelen voor op mijn huis of bijbouw. De bijbouw heeft een plat dak van 21 m². We hebben een elektrische verwarming, dus ons verbruik ligt redelijk hoog verbruik.
Zonnepanelen voor in de regio Destelbergen
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak en zuidgericht vooraan, bouwjaar 1986, 2 personen, termijn is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Heusden
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak en zuidoost gericht, +3000 kwh, bouwjaar 1994, tijdstip is te zien.
Zonnepanelen voor in de regio Tielt
Voor op ons huis willen we zonnepanelen. Hellend of plat dak kan en zuidgericht, 4 personen, opp. is te zien. Bouwjaar 2010, termijn is nog open.
zonnepanelen voor een woning in Merelbeke
We hebben een woning van de jaren 60 maar volledige vernieuwd in de jaren 80. We hebben de mogelijkheden om de zonnepanelen te plaatsen op een pannendak van de jaren 60, wel met isolatie. of een roofing dak van de jaren 80. Plaatsing voor volgend jaar.
Zonnepanelen voor in de regio Kapellen
Voor op mijn huis willen we zonnepanelen. Achterbouw met licht hellend dak en zuidoost gericht, 2 personen, opp. is te zien. Huis van +10 jaar. Termijn is nog open.
zonnepanelen voor een woning in Lokeren
zonnepanelen te plaatsen op een handelspand met woning. Ik zoek nu een offerte voor het verbruik van zowel de vennootschap als privaat gebruik. Geen idee van het verbruik. Dit is een gebouw van 1887 maar de laatste verbouwing is van de jaren 80. Nu komt er wel nog verbouwing waarbij het dak vervangen wordt. nieuw epdm rubber dak dat voorzien zal worden voor het plaatsen van zonnepanelen.
zonnepanelen voor een woning in Boom
zonnepanelen te plaatsen op een oude hoeve . We hebben hier de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen op hellende daken of platte daken en zouden dus graag met iemand een afspraak maken ter plaatsen om de verschillende opties te bekijken. Omdat er wel een sauna is is het verbruik wel redelijk hoog. We betalen maandelijk 600€.
zonnepanelen voor een woning in Evergem
We zijn van plan binnen enkele maanden zonnepanelen te plaatsen. We zouden hiervoor graag een afspraak maken met iemand in de loop van oktober. Plaatsing van de panelen is mogelijk op een pannendak van zo'n 17-18 jaar oud.
zonnepanelen voor een woning in Nazareth
zonnepanelen te plaatsen op een nieuwbouw woning. Ruwbouw is nu bijna winddicht. Plaatsing op een pannendak. Dit is voor een woning voor 5 mensen
zonnepanelen voor een woning in Sint Pieters Leeuw
Ik heb zo'n 6000kw verdeeld over een dubbele teller. Ik wens hiervoor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Deze zou ideale ligging hebben. De woning is van 1998. Plaatsing begin volgend jaar.
zonnepanelen voor een woning in Eeklo
Plaatsing van zonnepanelen op een plat dak in roofing; nieuwbouw v&n 4 jaar oud. Verbruik is nog niet opgemeten.
zonnepanelen voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak van alle samen 190m². Geen idee van de oriëntatie in het dak zitten twee schoorstenen. Woning van 1975 maar dak is vernieuwd 6 jaar terug. Dak bestaat uit leien met overzetdak. Plaatsing voor eind dit jaar of begin volgend jaar.
zonnepanelen voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor het verbruik van twee personen. D plaatsing kan op een dakpannen dak. Dit is een zadeldak in een T vorm. Geen idee van de oppervlakte ; de grondoppervlakte is 8x9m.
zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Ik heb een bungalowwoning met twee mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Een hellend dak met dakplaten en een aangebouwde garage in roofing. Ik heb geen idee van de oriëntatie. Woning van 1963. Geen idee van verbruik, we betalen nu 70-80€ per maand. In november zullen we hier een jaar wonen. Plaatsing zou, indien de offerte binnen het budget valt, voor zo snel mogelijk zijn.
Zonnepanelen te Schiplaken
Plaatsing op een carport van 50-55m². Deze staat aan de oostzijde. Verbruik van 3800kw per jaar. Carprot wordt normaal in juni geplaatst. Woning van 1952 en gerenoveerd in 2014.
Zonnepanelen voor een woning in Alken
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen voor zo'n 3000-4000kw. Plaatsing kan gebeuren op een pannendak met zeker zo'n 20-30m² beschikbare oppervlakte op een zuid gericht dak. Bedoeling was , indien de offerte voordelig is, dit zo snel mogelijk te plaatsen.
Zonneppanelen voor een woning in Beringen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een roofing dak. Dit is in 1990 vervangen en Geïsoleerd. 20x15m grondoppervakte.
Zonneppanelen voor een woning roosdaal
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor zo'n 2100 kw. Plaatsing is mogelijk op eternietleien dak. Ik vermoed zuid gericht.
zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing is mogelijk op een dak met dakpannen. Geen idee van de oppervlakte. Zuidoostelijke oriëntatie. Woning van 1997. Plaatsing bedoeld voor dit jaar.
zonnepanelen voor een woning in Jabbeke
Ik zoek een offerte voor plaatsen van zonnepanelen . Verbruik is nog niet opgemeten. Plaatsing is mogelijk op een dakpannen dak met zuidelijke oriëntatie. Mogelijkheid voor 40-50m². Indien de offerte binnen budget valt wensen we de panelen zo snel mogelijk te plaatsen.

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.