Opstijgend Vocht Muren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen. Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Welke vochtproblemen kan u herkennen?
 
 
* 3. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw?
 
 
* 4. Wanneer wilt u dat een specialist in vochtbestrijding ingrijpt?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Opstijgend Vocht Muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding te Londerzeel
We hebben last van opkomend vocht in huis. We vermoeden dat het vocht via de muur naar binnen trekt. De vochtplek komt inmiddels tot ong. 40cm van de muur.
Vochtbestrijding te Galmaarden
We hebben last van een vochtprobleem in onze woning (waar we eigenaars van zijn). We zien vocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren.
Vochtbestrijding te Opglabbeek
We hebben last van vochtproblemen op de gelijkvloerse verdieping van onze woning. We merken dat er vocht in de muren zit onderaan aan de binnenkant op de plinten. We zoeken een vochtbestrijder in de regio van Opglabbeek.
Vochtprobleem in de muren - Beveren
Ik ben bezig met grondige renovatiewerken en zou graag de gemeenschappelijke muur met de buurvrouw laten behandelen tegen opstijgend vocht. Het huis is meer dan 20 jaar oud.
Vochtprobleem in de muren te Kalmthout
Er is vocht in de muren van ons huis op het gelijkvloers.
Er is schimmel te zien op de muren en er is ook opstijgend vocht. We hebben geen lek. Het gaat om een pand dat gerenoveerd werd in 2001.
Vochtprobleem in de kelder en muren te Drongen
Opstijgend vocht buiten en binnenmuren. water in kelder vrijstaande woning werkzaamheden maken deel uit van totaalrenovatie, huis van rond 1950.
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
In 2008 heb ik een veranda met nieuwe vloer geplaatst. Tegen deze muur is er nu sinds een jaar opstijgend vocht die vooral de laatste week sterk verergert is geworden. Gelieve te bellen vanaf 11u.
Vocht in de binnenmuren in Heverlee
Wij hebben een vochtprobleem vastgesteld in de gemeenschappelijke muur met onze buurman op een lengte van 10m. Het vocht is aanwezig op het gelijkvloers, in de woonkamer. Kunt u zo snel mogelijk een vochtbestrijder contacteren zodoende dit vochtprobleem te verhelpen.
Vochtbestrijding Ronse: opstijgend vocht in muren
We zitten waarschijnlijk met opstijgend vocht in de keuken. Ik schat ongeveer 3 lopende meter op 80 cm hoog achter de kasten. In de zomer is de muur droog, maar in de winter is hij vochtig.
Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben vooral onderaan de muren last van vocht. We hebben de woning nu twee jaar en problemen reeds een jaar merkbaar. Vooral bij koud en nat weer en vooral op de buitenmuren.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders