Ontmossen hellend dak

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ontmossen hellend dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Leien dak ontmossen te Steenokkerzeel
Ik wil een hellend dak ontmossen. Het dak is bekleed met leien. Het dak is gebouwd in 1996. Geen asbestleien.
Leien dak laten ontmossen in Aalst
Ik heb een leien dak, zeker geen asbest, en wil het mos op mijn dak laten verwijderen zodat het weer schoon is. Wat zijn de mogelijkheden?
Hellend dak ontmossen in Rumst
Ik zou het dak van mijn huis willen laten ontmossen. Het gaat om een hellend pannendak van meer dan 100m². Het is een halfopen bebouwing dat dateert van 1991.
Dak ontmossen van vrijstaand huis regio Dilbeek
Ik wil mijn dak laten ontmossen. We hebben een zadeldak van ongeveer 150m². Het gaat om een vrijstaand huis van 1990.
Betonpannen laten reinigen van woning in Ieper
Hellend dak met betonpannen. Woning van 1992. Betonpannen sindsdien nooit gecoated of vervangen. +- 100-120m².
Dakreinigers gezocht in regio Destelbergen
Vijf à zes jaar geleden heb ik mijn dak zelf al eens ontmost. Aangezien dit tijdrovend werk is zou ik dit deze keer willen laten uitvoeren door ervaren dakreinigers. Het gaat om een hellend dak van een woning van zo'n 30 jaar oud. Kan ik hiervoor offertes ontvangen in de regio van Destelbergen?
Ontmossen van een dak voor een woning in Oud-Heverlee
Dit is een dakpannen dak. Woning is 8 jaar geleden gebouwd en is nog nooit ontmost.
Dak met asbestleien ontmossen - regio Lede
We zouden ons dak laten ontmossen. Het gaat om een Hellend dak met asbestleien van ongeveer 100m². Ons huis is een vrijstaand huis uit 1968. Wanneer we de werken laten doorgaan, ligt nog niet vast.
Ontmossen van dakpannen | Dendermonde
Ons dak is bekleed met dakpannen die ontmost moeten worden. Het dakoppervlak is 242 m². De woning is gebouwd in de jaren 60, maar is gerenoveerd begin jaren 2000.
Dak ontmossen in de regio Halen
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen op, opp. +100m², vrijstaand huis van 2008 (Spaanse stijl), wanneer is aan de prijs.
Ontmossen van dak te Hasselt
Ik heb een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 2005. Het is een hellend dak. Het is +/- 200 m².
Pyramide dak ontmossen in Bouwel
Vrijstaande woning met een piramide dak. Woning van 1992. Ik ga ervan uit dat het geen asbestleien zijn. We zijn recent eigenaar geworden. Best contacteren in de late namiddag of woensdag of donderdag.
Oude dakpannen met mos laten reinigen
Op ons dak hebben wij oude dakpannen. We zouden deze graag laten reinigen. Het is een dak met oude dakpannen, vanbinnen rood buiten blauw. Onze woning is een halfopen bebouwing
Ontmossen van een dak voor een woning in Tongeren
Hellend dak met dakpannen. Vooral aan een kant problemen en aan de tweede kant staan zonnepanelen. Gebouw van 19 jaar oud.
Dak ontmossen in Affligem
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Het dak is meer dan 100 m² groot en er liggen dakpannen op. Kan ik enkele offertes vergelijken?
Leien dak ontmossen - enkel voorkant
We hebben een hellend dak met leien en zouden graag de voorkant ontmossen. De woning zelf is van 1999. Graag een offerte a.u.b.
Dak van huis en bijbouw ontmossen | Maasmechelen
Ik zou het dak van mijn huis + bijbouw laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +100m², halfopen huis van 1932 (dak is 20 jaar oud). Tijdstip is nog open.
Ontmossen van een dak voor een woning in Opwijk
Dit is voor een leien dak. Gebouw van 1994 en nog nooit ontmost geweest. aan de achterkant vier veluxen en de voorkant twee dakkapellen. Na 18u contacteren.
Ontmossen van dak te Wambeek
Ik wil een offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning komt uit 1995.
Ontmossen van dak te Mariakerke
Ik ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het dak is bekleed met dakpannen. Het dak is ook bekleed met zonnepanelen. De woning is gebouwd in 1991.
Ontmossen van een dak voor een woning in Hasselt
Hellend dak met dakpannen. De woning is van 1982. Het dak is zelf enkele keren door mij ontmost geweest. In het dak zit een dakvenster.
Dak ontmossen in de regio Middelkerke
Dit is voor een dakpannen dak van zo'n 20 jaar. 17 zonnepanelen en een dakkappel op het dak. Voor zover ik weet zijn deze dakpannen nog nooit ontmost geweest.
Dak ontmossen in de regio Gent
Voor mijn herenhuis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend leiendak(normaal zonder asbest), opp. +90m², rijhuis van 1870. Wanneer is te zien.
Ontmossen van een dak voor een woning in Meerhout
We zoeken een offerte ontmossen van een leien. Waarschijnlijk asbestleien. Woning van 1929 maar dak is waarschijnlijk ooit vernieuwd geweest. Woning nu twee jaar aangekocht.
Ontmossen van een dak voor een woning in Sint Niklaas
Dak met cementpannen. Woning van 82. Dakpannen zijn nog nooit ontmost. Grondoppervlakte van 8x12m. Gelieve niet woensdag te bellen.

Ontmossen van daken: laat uw dak uit het mos herrijzen

Groeit er mos op uw dak, muur of op uw terras en wilt u hier graag komaf mee maken? Informeer uzelf dan eerst via deze pagina over de werkwijze en de prijs voor het ontmossen van uw dak, uw terras of andere oppervlakken.

Dakschade vermijden
Vermijd dat het mos schade aanbrengt aan uw dak en dat u last krijgt van lekkage.

Optimaal energieverbruik
Een dak met mos kan uw isolatie beïnvloeden en uw energieverbruik doen stijgen.Dankzij het ontmossen van daken kan u dit vermijden.

Een proper en verzorgd dak
Ga voor een gezond dak dat er mooi uitziet