Ontmossen dakpannen

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ontmossen dakpannen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakreiniging betonnen dakpannen (Ravels)
Het gaat om een vrijstaande woning van 12 meter breed en deels 10 meter lang, deels 9 meter lang. De woning is gebouwd in 1994. Het dak is uitgerust met donkerkleurige sneldekpannen van beton. De dakpannen zijn aan het vervuilen en ze zien er niet meer mooi uit. Er zit mos op en ook korstmos en andere vlekken. De kleur is minder mooi geworden.

De dakpannen zouden goed moeten worden gereinigd en voorzien worden van een beschermlaag en zo mogelijk ook bijgekleurd worden, zodat ze weer mooi donker zijn.

Belangrijk is dat dit gebeurt zonder verontreiniging van de gemetselde muren.
Ontmossen van hellend dak - Pellenberg
Ik wil mijn hellend dak laten ontmossen. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1990.
Hellend dak ontmossen te Brielen
Zonnepanelen op een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. Het bouwjaar is 2003.
Pottelbergpannen ontmossen in de regio Herentals
Graag wil ik het dak laten ontmossen. Hellend dak met pottelbergpannen, opp. 300-500m², een vrijstaand huis van 1990 ergens, kan voor de zomer.
Ontmossen van dak te Beringen
Ik wil mijn dak ontmossen. Dit is een hellend dak van +/-100 m². Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 2001.
Dakpannen ontmossen voor een woning in Nijlen
Dak ontmossen . Dak in rode dakpannen. Gebouw van 1991.
Ontmossen van dak met dakpannen
Het gaat om een hellend dak met dakpannen van ongeveer 180 m². Het heeft 2 dakramen en er liggen zonnepanelen aan de achterzijde van het dak. Het is nog nooit gereinigd geweest.
Dakpannen ontmossen | Koekelare
Er ligt mos op het dak van onze woning. Het is een hellend dak met dakpannen van ongeveer 100 m². Het is nog nooit eerder gereinigd.
Dak ontmossen van een huis in Lummen
Het gaat om een dak met dakpannen. De woning werd gebouwd in 1954, maar het dak is 8 jaar geleden vernieuwd. Door een kastanjeboom is er erg veel mos op het dak gekomen.
Ontmossen van een pannendak in Deerlijk
We zoeken offertes voor het ontmossen van een pannendak. De woning is van 1993. Het dak is door mij 5 jaar geleden aangestoomd.
Coaten en ontmossen van een dak in Brasschaat
Dit is voor een gebouw met drie appartementen. Ik ben één van de eigenaars. Het dak bestaat uit dakpannen en is 25 jaar oud. Graag een aparte prijs voor coaten en ontmossen.
Ontmossen van een dak in Oostende
We wensen ons dak, dat bestaat uit dakpannen, te laten ontmossen. De woning zelf is zo'n 40 m² groot en dateert van de jaren 70. Het dak is nog nooit ontmost geweest. Er bevindt zich vooral mos aan de noordkant. We zouden eventueel ook een prijs willen krijgen voor het reinigen van zonnepanelen.
Ontmossen dakpannen voor een gebouw in Diepenbeek
We zoeken offertes om ons hellend dak met dakpannen te laten ontmossen. We zijn eigenaar van de woning, maar verhuren de bovenverdieping. De woning is 60 jaar oud, maar het dak is zo'n 35 jaar geleden vernieuwd. Sindsdien werd het nooit ontmost.
Ontmossen van dakpannen | Dendermonde
Ons dak is bekleed met dakpannen die ontmost moeten worden. Het dakoppervlak is 242 m². De woning is gebouwd in de jaren 60, maar is gerenoveerd begin jaren 2000.
Oude dakpannen met mos laten reinigen
Op ons dak hebben wij oude dakpannen. We zouden deze graag laten reinigen. Het is een dak met oude dakpannen, vanbinnen rood buiten blauw. Onze woning is een halfopen bebouwing
Dak ontmossen in de regio Maaseik
Voor in mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +150², vrijstaand huis van 1996, wanneer is nog te zien.
Dak ontmossen in de regio Wondelgem
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak en zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1994, termijn is nog te zien.
Dak ontmossen voor een woning in Aalter
Dit is voor een woning met dak met klassieke dakpannen. 12m² grondoppervlakte. Woning is 25 jaar oud en dak is 5 jaar gelden ontmost.
dak ontmossen voor een woning in Etikhove
Ontmossen van een dak met dakpannen. Dak van 2000 waar er nog nooit iets aan gebeurd is. Ik ben beschikbaar voor een afspraak vanaf 17/09
Dak ontmossen in de regio Londerzeel
Graag wil ik het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak (overzetdak), opp. +100m², vrijstaand huis van 1976. Termijn is nog open.
Ontmossen van een dak te Zottegem
Dakontmossing van een hellend dak gezocht. Onze woning is van 1999 en heeft een dakpannen dak. We hebben er nog nooit iets aan gedaan. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Dak ontmossen in de regio Assenede
Ik zou het dak van mijn woning laten ontmossen. Hellend pannendak is dit, opp. +90m², halfopen huis van 1995 ergens, wanneer is te bespreken.
Ontmossen van een dak te Emblem
Beste, Als eigenaar van een 3gevel woning met hellend dak en natuurleien,zoek ik een dakontmosser. Er is nog nooit iets aan gedaan. Kan u mij bellen voor een afspraak. Met vriendelijke groeten,
Ontmossen van dak te Ronsele
Een zadeldak laten ontmossen. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1997.
Ontmossen van dak te Moerbeke-Waas
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in de jaren 70. Een gedeelte van het dak is bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 40 m².

Ontmossen van daken: laat uw dak uit het mos herrijzen

Groeit er mos op uw dak, muur of op uw terras en wilt u hier graag komaf mee maken? Informeer uzelf dan eerst via deze pagina over de werkwijze en de prijs voor het ontmossen van uw dak, uw terras of andere oppervlakken.

Dakschade vermijden
Vermijd dat het mos schade aanbrengt aan uw dak en dat u last krijgt van lekkage.

Optimaal energieverbruik
Een dak met mos kan uw isolatie beïnvloeden en uw energieverbruik doen stijgen.Dankzij het ontmossen van daken kan u dit vermijden.

Een proper en verzorgd dak
Ga voor een gezond dak dat er mooi uitziet
Laat uw dak ontmossen door een expert