Ontmossen dak

Laat uw dak uit het mos herrijzen!

Ligt uw dak onder een laag mos? Raadpleeg dan onze dakontmossers. Zij komen een gratis dakdiagnose uitvoeren en werken een offerte voor u uit. Vergelijk gratis en vrijblijvend de voorstellen voor het ontmossen van uw dak en gun uw dak een tweede jeugd.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor het ontmossen van mijn dak

 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ontmossen dak: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Ontmossen van dakpannen | Dendermonde
Ons dak is bekleed met dakpannen die ontmost moeten worden. Het dakoppervlak is 242 m². De woning is gebouwd in de jaren 60, maar is gerenoveerd begin jaren 2000.
Ontmossen van dak te Hasselt
Ik heb een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 2005. Het is een hellend dak. Het is +/- 200 m².
Ontmossen van dak te Wambeek
Ik wil een offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning komt uit 1995.
Ontmossen van dak te Mariakerke
Ik ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het dak is bekleed met dakpannen. Het dak is ook bekleed met zonnepanelen. De woning is gebouwd in 1991.
dak ontmossen voor een woning in Izegem
Ik heb een woning van de jaren 30 waar er momenteel dakproblemen zijn. Nadat deze zijn opgelost zoek ik iemand voor het dak te ontmossen en te coaten. onderdak en isolatie reeds voorzien Dak bestaande uit dakpannen. Gelieve mij te contacteren vanaf 4 december.
Ontmossen van dak te St. Niklaas
Ik ben opzoek naar een offerte voor het ontmossen van een dak. Het is een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in 1949.
Ontmossen van dak te Edegem
Ik wil mijn dak ontmossen. Het is een hellende dak bekleed met leien. De woning is gebouwd eind jaren 60.
Ontmossen van dak te Brasschaat
Ik wil een hellend dak ontmossen. Het is een dak bekleed met dakpannen. De woning is gebouwd in de jaren 70, maar het dak is dak vernieuwd is.
Dak ontmossen voor een woning in Torhout
Dit is een woning van 1973. Het is een dak met leien. Dak nog nooit bewerkt. +- 195m².
Ontmossen van dak te Heist-op-den-Berg
Ik wil een offerte voor het ontmossen van een dak. Het is een woning gebouwd in 1995. Het dak is bekleed met dakpannen.
Dak ontmossen in de regio Avelgem
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellen betonpannendak en achteraan zonnepanelen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1998. Wanneer is nog open.
Ontmossen van dak te Liedekerke
Ontmossen van een hellend dak. Het dak is bekleed met kunstleien. De woning is gebouwd in 1970.
Dak ontmossen in de regio Schilde
Voor mijn huis wil ik het dak laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1964, wanneer is te zien.
Ontmossen van dak te Aalter
Ik wens een offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Het is een woning gebouwd in 2006. Het dak is bekleed met gebakken leien. De oppervlakte is aan één zijde: 18 op 6 meter en de andere zijde: 16 op 6 meter.
Ontmossen van een dak voor een woning in Bellem
Dak helling aan de noordzijde (100 m²) grote dotten mos tussen de pannen. Dak helling aan de zuidzijde (75 m²): bijna geen mos . Dit is een vrijstaande woning van 1998 en is nog nooit ontmost geweest. Dakpannen dak.
Dak ontmossen in de regio Bonheiden
Ik zou het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1980, kan voor de winter.
Ontmossen van een dak voor een woning in Oostende
Dit is vrijstaande woning met een dak in dakpannen dak van 1994. Dak is nog nooit ontmost geweest. ik schat 60m² per dakhelft. Op het dak zijn er 14 zonnepanelen en een zonneboiler.
Dak ontmossen in de regio Ieper
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 1979, opp. +100m², wanneer is nog open.
Dak ontmossen in de regio Ronse
We willen ons dak van onze woning laten ontmossen. Hellend betonpannendak (zadeldak), opp. bijna 200m², vrijstaand huis van 1990, kan snel doorgaan.
Ontmossen van een dak voor een woning in Bilzen
Hellend dak met dakpannen van het jaar 1990. Dit dak van 27 jaar oud is 5 jaar geleden voor het laatst ontmost. Geen idee van de oppervlakte.
Dak ontmossen in de regio Schepdaal
Graag wil ik het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend kunstleiendak, rond de 100m², vrijstaand huis van 1976, termijn is nog open.
Dak ontmossen in de regio Dilbeek
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 2008, opp. +100m², termijn is nog open.
Dak ontmossen in de regio Tienen
Ik wil het dak van mijn huis laten ontmossen. Hellend pannendak, opp. +150m², vrijstaand huis van 1989, kan dit jaar ergens.
Dak ontmossen in de regio Lichtaart
Ik wil het dak van mijn huis(mijn ouders) laten ontmossen. Hellend leiendak, vrijstaand huis van 1995, opp. +120m², tijdstip is nog open.
dak ontmossen voor een woning in Blankenberge
We hebben momenteel een dak met aan de noordkant wat mos. De oppervlakte van de grond is 15 op 20 en er zijn drie hellende daken.

Ontmossen van daken: laat uw dak uit het mos herrijzen

Groeit er mos op uw dak, muur of op uw terras en wilt u hier graag komaf mee maken? Informeer uzelf dan eerst via deze pagina over de werkwijze en de prijs voor het ontmossen van uw dak, uw terras of andere oppervlakken.

Dakschade vermijden
Vermijd dat het mos schade aanbrengt aan uw dak en dat u last krijgt van lekkage.

Optimaal energieverbruik
Een dak met mos kan uw isolatie beïnvloeden en uw energieverbruik doen stijgen.Dankzij het ontmossen van daken kan u dit vermijden.

Een proper en verzorgd dak
Ga voor een gezond dak dat er mooi uitziet
Laat uw dak ontmossen door een expert