Onderdak plaatsen

Waarom dakwerken laten uitvoeren?

Nieuwe dakpannen leggen, uw oude dak renoveren of EPDM plaatsen? Dan heeft u nood aan een betrouwbare dakwerker uit de regio. Daarom brengen wij u in contact met verschillende dakwerkers uit uw buurt. Zo kan u gratis offertes vergelijken en vindt u de geknipte dakwerker voor uw project. Offertes aanvragen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Onderdak plaatsen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Onderdak plaatsen te Deinze
Hebben jullie dakwerkers regio Deinze? Er zou een onderdak moeten worden geplaatst op ons dak. Het is een hellend dak met dakpannen en zonder asbest.
Onderdak plaatsen, panlatten vernieuwen en nieuwe pannen te Pellenberg
Draagbalken en kepers nog in goede staat maar is zonder onderdak en isolatie. We willen een onderdak installeren en hierbij panlatten vernieuwen en de pannen.
Onderdak vervangen + nieuwe pannen | Baarle-Hertog
Bestaand dak met beton pannen, onderdak van asbest.aanvraag nieuw isolatie onderdak plus pannen, huis van 1985.
Dakwerken Herselt: nieuwe pannen + onderdak plaatsen
Graag een offerte voor een nieuw dak.
Er moeten nieuwe pannen komen, een onderdak, ...
Oppervlakte bedraagt iets mee rdan 80m² en het huis is van 1978.
Isolatie dak voor een woning in Balen
Goeiedag, graag zou ik een offerte ontvangen voor het isoleren van een bestaand dak. Ook zal er vooraf een onderdak geplaatst moeten worden, want deze is nog niet aanwezig.
Dakwerken in Kortenberg: dakpannen vervangen + nieuw onderdak plaatsen
De volgende zaken moeten gebeuren:
- vervanging dakpannen,
- afgesloten oude schoorsteen controleren en vullen met PU indien nodig
- nieuw onderdak.
De woning is reeds gerenoveerd in de jaren 90.
Dakwerken Bocholt: dak vernieuwen
Ik ben op zoek naar een dakwerker uit Bocholt voor het vernieuwen van mijn dak. Dit is voor een woning van de jaren 50. Momenteel liggen de originele dakpannen er nog op. We wensen de dakpannen te vervangen en een onderdak te plaatsen.
Onderdak plaatsen + isolatie langs buiten | Hemiksem
We willen een onderdak plaatsen en ons dak langs buiten isoleren. Er liggen dakpannen op het dak (geen asbest).
Dakgebinte vervangen + onderdak plaatsen in Herenthout
Ik zoek een offerte voor het vervangen van het dakgebinte en het plaatsen van een onderdak. Het dak is minstens 35 jaar oud en er liggen originele Boomse dakpannen op.
Dakpannen vervangen in Wilrijk
Graag wil ik mijn dak vervangen en mijn zolder inrichten. Ik wens dakpannen te vervangen en onderdak te plaatsen. Momenteel liggen er dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen. dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen.
Dakpannen en onderdak vervangen | Evergem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van dakpannen en onderdak. De woning is van de jaren 60. Dit is wel de woning van mijn dochter maar ikzelf regel de afspraken en offertes. Door haar werk is ze zeer moeilijk bereikbaar.
Dak isoleren en onderdak voor aanbouw
Ik zoek een specialist om mijn dak van 160 m² te isoleren en een onderdak te plaatsen. Het gaat om een schuur die is aangebouwd. Er is een zolder aanwezig.
Dak in kunstleien vervangen (geen onderdak voorzien) - Heist-op-den-Berg
Ik wens een dak met kunstleien te vervangen. We zouden deze wegnemen en vervangen door ofwel leien ofwel dakpannen. Momenteel is er geen onderdak voorzien. Er is wel een schouw die afgebroken worden.
Dak vervangen van een woning in Temse
Ons dak zou vernieuwd moeten worden. Er zal ter plaatsen moeten bekeken worden of het nodig is om ook het onderdak en dakgebinte te vervangen. Graag wensen we dan de beide opties in een offerte te bekijken. Momenteel hebben we ons origineel pannendak van de jaren 70 nog.
Vernieuwen en isoleren van onderbouw dakconstructie | Roeselare
We zoeken iemand voor het uitbreken van een bestaande, ronde dakuitbouw (bekleed met koper). Ook de volledige houten onderbouw van de dakconstructie willen we vernieuwen en isoleren. Nieuwe dakbedekking in koper of recuperatie van bestaande bedekking mag allebei.
Dakwerken voor een woning in Herent
Dak van overdekte inkom lekt en onderdak is helemaal rot. Dient gerepareerd te worden om instorting te voorkomen. Huidige dakbkeleding zijn dakpannen.
Dakwerken voor een woning in Wuustwezel
Dit is een voor het isoleren van het dak van een woonhuis. Momenteel zijn hier dakplaten die vervangen door dakpannen. Ook plaatsen isolatie en onderdak. Ongeveer 120m².
Vind een betrouwbare dakwerker uit uw regio