Offertes voor zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Welk type zonnepanelen wenst u?
 
 
* 2. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 3. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offertes voor zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen te Kruishoutem
Wij zoeken zonnepanelen voor een woning van 1997. Een vrijstaande woning in Kruishoutem. Wij betalen 240€ per maand aan gas en stroom. Wij wonen hier met 3. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen te Oosterzele
Wij zoeken zonnepanelen voor onze vrijstaande woning van 1996. Wij wonen hier hier met 2 personen. Ik betaal een 100€ per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak ter plaatse.
Zonnepanelen te Nieuwpoort
Als eigenaar van een nieuwbouw bunglow zoeken wij zonnepanelen. Wij zullen hier wonen met 6 personen. Kan u ons bellen voor een afspraak. Er is reeds een dak aanwezig.
Zonnepanelen te Diepenbeek
Wij zoeken zonnepanelen voor een 3gevel van 2016. We hebben een hellend dak met dakpannen. We betalen 130€ voor gas en stroom. Dit zijn voorschotten daar dat we nog geen idee hebben van het verbruik. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Aanvraag zonnepanelen te schoten
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met leipannen. In ons dak hebben wij ook 1 dakkapel en 2 dakvensters. Wij kennen de grootte niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 5 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Genk
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellen dak met leien. Op ons dak hebben wij 3 dakvensters. Wij kennen de grootte van het dak niet. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Brecht
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij 1 dakvenster. Ons dak meet +/- 60m² in oppervlak. Wij verbruiken elektriciteit met 2personen.
Aanvraag zonnepanelen te Zemst
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak. op ons dak liggen leien, en wij hebben ook 2 dakvensters. Wij kennen de grootte van het dak niet. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag Zonnepanelen te Brussel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij ook 2 dakvensters. Ons dak meet +/- 60m² in oppervlakte. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag Zonnepanelen te Evergem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een helledn dak waarop sandwichpanelen liggen. Ons dak meet +/- 65m² in oppervlak, en hierin hebben wij geen dakvensters of andere obstakels. Wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon. Dit betreft het dak van onze hangar.
Aanvraag zonnepanelen te Bassevelde
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een plat dak waarop roofing ligt. Wij hebben 20 tot 25m² beschikbaar, en in dit dak zitten geen dakkoepels of andere obstakels. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Aanvraag zonnepanelen te chaumont-gistoux
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een terrein van 12are. Ons dak is niet geschikt voor zonnepanelen waardoor wij deze op de grond wensen te plaatsen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag zonnepanelen te braine l'alleud
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij 3 dakvensters. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak. Wij verbruiken elektriciteit met 4personen.
Aanvraag zonnepanelen te moorsel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij ook 2dakvensters. Ons dak meet +/- 60m² in oppervlakte. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Meise
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met leien. Wij hebben 3 dakvensters op ons dak, maar kennen de grootte van het dak niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Aartselaar
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met stalen pannen. Ons dak meet +/- 80m² in oppervlak en wij hebben hier geen dakvensters of dakkapellen in. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Essen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij ook 1 dakvenster. Ons dak meet +/- 65m² in oppervlak. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Heusden Zolder
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met singels, en hierop hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. Wij kennen de grootte van het dak niet precies en zijn eigenaars van de woonst.
Aanvraag zonnepanelen te Heule
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woonst met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte niet precies en hebben geen dakvensters of dakkapellen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag Zonnepanelen te Genk
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen waarop wij ook 1 velux raam hebben. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Aanvraag Zonnepanelen te Diest
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak waarop leien liggen. Ons dak meet +/- 100m² in oppervlak, en hierin hebben wij ook 2 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Deerlijk
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een hellend pannendak. Op ons dak hebben wij 5 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. Ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak.
Aanvraag zonnepanelen te Meulebeke
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak op onze woning. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen op het dak en kennen het dakoppervlak niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Aanvraag zonnepanelen te Neerpelt
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak dat zuidelijk gericht is. Wij hebben hierop geen dakvensters of dakkapellen. Wij hebben ook een plat dak zonder dakkoepels. De totale oppervlakte bedraagt +/- 100m². Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen (+/-3600kW/jaar).
Aanvraag zonnepanelen te Sint-Lievens-Houtem
Graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Op ons dak bevinden zich 4 velux-ramen. Ons dak meet ruw geschat 100m² in oppervlak en dit dak is zuidelijk gericht. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen (maar hebben ook een kapsalon).

De beste zonnepanelen in 2018: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2018 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.