Offertes voor vochtbestrijding

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offertes voor vochtbestrijding: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding in de muren te Tongeren
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). In de living opstijgend vocht +10 lopende meter, geen lekken, bouwjaar huis +35 jaar.
Vochtbestrijding in de muren te Hoegaarden
We hebben vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de inkom en living +4 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1904.
Natte kelder te Erps-Kwerps
Vermoedelijk de buitenzijde van kelder terug waterdicht maken. Volwaardige kelder van een 30m². 1 muur is aangetast. De muur van de facade,de noord west kant. Deze muur is 6m. In een hoek onderaan en een beetje bovenaan aangepast.
Vochtbestrijding te Deurne
Als eigenaar van een woning van 1952 hebben we een vochtprobleem. Waar we het vochtprobleem hebben is wel een bijbouw van 5 jaar oud. De problemen zijn vooral onderaan, en ook aan 1 muur van boven tot onder. Graag hebben wij een expertise.
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze zolder. Wij zien veel vocht bovenaan de binnenmuren en het hout dat aangrenst aan het dak is verrot. Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Aanvraag GSM Tarieven Vergelijken te Neerpelt
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Wij hebben veel vocht in de keldermuren. Wij zijn tevens eigenaars van de woonst.
Aanvraag Vochtbestrijding te Mortsel
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping (in de garage). Onze muren zijn onderaan vochtig en dit vocht stijgt naar boven toe. Wij zien heel veel vochtigheid onderaan deze muren.
Aanvraag vochtbestrijding te Beerlegem
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. De binnenmuren zijn onderaan vochtig. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Aanvraag vochtbestrijding te Wilrijk
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze keuken (gelijkvloerse verdieping). Onze binnenmuren zijn onderaan (30-40cm van de grond) vochtig. Wij zijn eigenaars van onze woonst.
Aanvraag vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woonst en hebben een vochtprobleem in de kelder. Wij zien dat de bezetting (op de keldermuren) loskomt en er zijn sporen van vocht zichtbaar op deze muren.
Aanvraag vochtbestrijding te Aalst
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (in de inkomhal en het toilet). De binnenmuren zijn onderaan vochtig.
Aanvraag vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in de kelder. De keldermuren zijn onderaan vochtig en de vloer is ook vochtig (opstijgend vocht). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Aanvraag vochtbestrijding te Sint-Niklaas
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben last van opstijgend grondvocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien hier veel vochtigheid. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Aanvraag vochtbestrijding te Eeklo
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben last van opstijgend vocht op een binnnemuur (2m lengte). Deze muur is onderaan vochtig. Wij zijn tevens eigenaars van deze woonst.
Aanvraag Vochtbestrijding te Mol
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woonst en hebben een vochtprobleem (opstijgend grondvocht) in de kelder. De keldervloer is hierdoor aangetast met vocht.
Aanvraag vochtbestrijding te Leuven
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze 2de verdieping (slaapkamer) waar wij een vochtige binnenmuur hebben. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Aanvraag vochtbestrijding te Lommel
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren van de inkomhal. Wij zien hier veel vochtigheid tot op +/- 1m hoogte. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Aanvraag vochtbestrijding te Boechout
Wij wensen offertes voor vochtbestrijding te ontvangen. Wij hebben een vochtprobleem in onze aanbouw (gelijkvloerse verdieping), waar wij vermoeden dat er water insijpelt via de grond. De muren zijn vochtig en wij zien op bepaalde plaatsen ook vochtvlekken.
Aanvraag vochtbestrijding te Hoegaarden
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping (badkamer), waar de binnenmuren onderaan vochtig zijn. Wij zien ook afbrokkeling onderaan deze muren.
Aanvraag Vochtbestrijding  te Zele
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, en vooral de onderkant van onze binnenmuren zijn zeer vochtig. Wij hebben last van opstijgend grondwater. Wij zijn tevens eigenaars van onze woonst.
Aanvraag Vochtbestrijding te Wevelgem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijvkloerse verdieping (slaapkamers). Vooral de onderkant van de binnenmuren in de slaapkamer zijn zeer vochtig. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Aanvraag Vochtbestrijding te Mechelen
Wij zoeken offertes voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in de kelder. Er sijpelt water binnen via de keldermuren, en wij zien veel vocht in deze muren. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Aanvraag Vochtbestrijding te Kuringen
Wij zoeken offertes voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdiepung, waar de vloer vochtig is en de binnenmuren (ter hoogte vand e ramen). Wij zijn eigenaars vand eze woning.
Aanvraag Vochtbestrijding te Dendermonde
Wij zoeken offertes voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnnemuren. Wij zien hier veel vochtigheid en vochtvlekken. Wij zijn eigenaars van onze woning.
Aanvraag Vochtbestrijding te Kontich
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben last van opstijgend grondwater op de gelijkvloerse verdieping. De binnenmuren zijn onderaan vochtig en de kalk komt los. Wij zijn eigenaars van de woning.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.