Offerteaanvraag verse fruitmand

Fruit op het werk: lekker, gezond en 100% fiscaal aftrekbaar

Nog geen vers fruit op kantoor? Er zijn nochtans goede redenen voor:
  • Gezond en gelukkig personeel
  • Volledig fiscaal aftrekbaar
  • Verhoogt de productiviteit
Meer informatie? Vul ons formulier in en ontvang gratis offertes voor de levering van een fruitkorf.


Offertes aanvragen

Ik wil gratis offertes voor de levering van een fruitmand

 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitkorf levering?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerteaanvraag verse fruitmand: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Fruitmand voor een bedrijf in Antwerpen
We verkiezen een een levering op maandag of dinsdag en het liefst biofruit. In totaal zijn we met een kleine 50 medewerkers. Graag een offerte en praktische informatie voor de wekelijkse levering van dergelijke fruitmand.
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Zwijnaarde
We hebben al een leverancier die elke donderdag het fruit levert. Maar helaas zijn we er niet content mee. Graag hadden we willen veranderen van leverancier. We zijn met 270 werknemers. Graaf prijsvergelijking.
Fruitlevering voor een school in Tessenderlo
Ik ben van plan om dit in te voeren voor de leerkrachtenkamer. U mag een offerte opmaken voor 20-25 man. Ik wens een twee wekelijkse levering van een verse fruitmand.
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
We zouden voor een groep van 190 mensen bij wijze van cadeau een fruitlevering willen aanbieden. het zou in totaal gaan om 1 tot 3 leveringen, naargelang her budget. Graag een prijsofferte voor de soorten fruit, levering en eventueel verdeling in fruitmanden.
Fruitkorf voor een bedrijf in Vichte
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op het werk. we zijn met 23 personen werkzaam. Om te weten of het zal aanslaan had ik graag een offerte willen ontvangen van het wekelijks leveren en om de 14 dagen levering van fruitkorven.
Twee wekelijkse fruitlevering voor het gemeentebestuur van Vleteren
We werken met 10 mensen op het kantoor. Hiervan zijn er echter maar 8 voltijds aanwezig dus daarom raad ik aan om enkel voor deze mensen een offerte aan te maken.
Fruitlevering voor een bedrijf in Overpelt
We werken op deze diens met een kleine 50 tal mensen. Ikzelf ben het hoofd personeelsdienst. ik wens de offerte voor te leggen aan de raad van bestuur. De uiteindelijke beslissing zal dan eind december vallen. Graag had ik ook verdere informatie over de hoeveelheid fruit dat wordt voorzien, het aanbod en de leveringswijze. Wordt dit gepresenteerd in manden of andere mogelijkheid ? ....
fruitmand voor een bankkantoor in Grimbergen
We zijn een bank en verzekeringskantoor en zouden deze fruitmand willen aanbieden aan zowel onze personeelsleden als ons cliënteel. U mag zich op een kleine tien mensen om de twee weken richten.
Fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
We werken met een 40-tal mensen. Momenteel zijn we niet langer tevreden over onze huidige leverancier en zouden we daarom nu graag even een vergelijking opmaken. We hebben in de cafetaria een grote mand staan waarvoor we dan wekelijks enkele kilo's fruit willen aankopen.
Verse fruitlevering voor een bedrijf in Kortemark
U mag een offerte opmaken voor 5 medewerkers. Graag ook wat verdere informatie voor hoeveelheden, aanbod enz....
Fruitlevering voor een bedrijf in Balen
Ik zou graag dit willen invoeren in mijn bedrijf. Daarom dat ik nu graag een eenmalige invoering doen op mijn werk om de directie en medewerkers te overtuigen. Dit zal van mijzelf uit betaald worden. U mag zich richten voor uw offerte op een 30-tal medewerkers. Graag ook verdere informatie over levertermijnen , aanbod, enz...
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Limburg
Als iedereen op kantoor is zijn we met 20 mensen. We hebben echter veel thuiswerkers.
Offerte voor fruitlevering op secretariaten, Antwerpen
Ik vertegenwoordig de hoodfzetel van LBC in Vlaanderen en ben op zoek naar een offerte om al onze medewerkers van vers fruit op kantoor te voorzien. Het zou gaan om een 20 tal secretariaten verspreid over Vlaanderen en Brussel; In elk secreteriaat werken van minder als 10 tot 30 mensen. In onze hoofdzetel zittten we met 80 mensen. Zou het mogeijk zijn om een offerte op te maken voor alle secretariaten en onze hoofdzetel? Alvast hartelijk bedankt.
Wekelijkse fruitlevering voor bouwbedrijf in Antwerpen
Op dit moment hebben we al iemand die wekelijkse fruitleveringen verzorgt maar op dit moment zijn wij niet meer volledig tevreden over de service en daarom hadden wij graag informatie gekregen over uw service en prijzen. Dank bij voorbaat.
Offerteaanvraag levering van fruit op het werk voor een hotel in Antwerpen.
Graag een offerte betreft het leveren van fruit op het werk. We zijn met 4 vaste werknemers. Ook hebben we regelmatig bezoekers.
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een prijsvoorstel van fruit op het werk voor 4à5 personen? Alvast bedankt!
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn met 13 personen op kantoor en wensen graag een prijsvoorstel van fruit op het werk te ontvangen.
Offerteaanvraag fruitkorf voor een bedrijf in Berchem
Graag een offerte fruit op het werk voor onze zaak in Berchem. Wij zijn met 8 vaste medewerkers. Zou een fruitkorf interessant zijn voor ons? Alvast bedankt voor de nodige informatie!
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een autobedrijf.
Graag een offerte fruit op het werk voor onze zaak die 45 medewerkers telt. Na het zien van de offerte fruitkorf kan er beslist worden wat de leveringperiodes zullen zijn.
Prijsofferte voor levering vers fruit, Antwerpen
Vrijblijvende offerteaanvraag voor het leveren van een verse fruitmand, wekelijks of 2x per maand. Graag een voorstel, dit voor een kleine 10-tal medewerkers. Bedankt.
Levering fruitkorf, BVBA in Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor wekelijks levering van een verse fruitmand. Op kantoor zijn we met gemiddeld 8 personen (constant aanwezig), daarbij ook nog een 30-tal vertegenwoordigers die nu en dan langskomen. Graag een offerte voor een verse fruitmand, gemiddeld 15 personen. Bedankt.
Levering vers fruit op kantoor, Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor levering van vers fruit. Dit zou ik willen beperken tot 4 mensen (bedienden). Graag een offerte voor levering om de 2 weken +/-. Bedankt.
Prijsofferte levering fruitkorf, tandartsenpraktijk in Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor eenmalig levering van een verse fruitmand. Wij zijn een tandartspraktijk, het aantal medewerkers verschilt dus dagelijks. Graag hadden wij willen beginnen met een gratis proefmand om daarna onze beslissing te nemen. Bedankt.
Offerteaanvraag voor fruit op werk in een bassischool.
Ik zou graag een maand fruit op werk willen uitproberen om te kijken of het aanslaat op onze school. Wij zijn met meer dan 20 leerkrachten.
Prijsopgave om fruit te leveren
Bedankt voor uw prijsopgave op hoeveel het zou komen voor een sporadische levering van fruit voor 2 mensen.

Bied uw werknemers een gezonde snack met fruit op het werk

Een fruitkorf laten leveren op kantoor? Ontdek de voordelen en vergelijk offertes.

100% aftrekbaar
Een fruitmand is volledig fiscaal aftrekbaar.

Motivatie personeel
Uw werknemers zullen vers fruit zeker appreciëren. Bovendien is het goed voor de gezondheid.

Fruitkorf op maat
Bepaal zelf de grootte van uw mand en om de hoeveel tijd u een levering wilt.
Geniet van vers fruit op kantoor