Offerteaanvraag koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerteaanvraag koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine te Tielt
De offerte is voor 100 medewerkers. Het gaat meerdere machines want het is voor meerdere afdeling. Per afdeling gaat het om 20 personen.
Koffiemachine voor een bedrijf te Overpelt
We zoeken een andere koffiemachine voor het bedrijf. Nu een Miko geloof ik, via waterleiding en vrij gebruik en met koffiebonen.
Koffiemachine te Overijse
Wij zijn een dansvereniging en zijn opzoek naar een warme drankenautomaat. Deze zal gebruikt worden door de leerkrachten en leerlingen. In totaal hebben wij 14 leerkrachten en 300 leerlingen.
Koffiemachine voor een bedrijf in Hasselt
Graag offertes van een koffiemachine voor 10à19 personen per dag. Graag verschillende koffie varianten. Graag verse koffiebonen. Wateraansluiting niet aanwezig, maar kan voorzien worden. We werken nu met de senseo.
Koffiemachine voor een zaak in Antwerpen
Graag offertes van een koffiemachine. Ik wil niet de goedkoopste machine, maar ook niet de duurste, niet de kleinste, maar ook niet de grootste. Het is voor een autogarage, voor klant en personeel. Graag een automaat op wateraansluiting, waar automatisch kopjes uitkomen bij keuze koffie. Eventueel koffie met suiker en melk opties en chocolademelk. Deze zal gratis zijn voor klant en personeel. Graag offerte op huur/leasebasis.
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel
We hebben onze leasing bij Maas opgezegd vanwege slechte service. Graag hadden we offertes ontvangen van andere partijen. Graag voor 60 personen. Een automaat met koffie, thee chocolademelk en soep.
Koffiemachine voor een zelfstandige
Graag vrijblijvende offertes van een koffieautomaat. Maximaal zullen er 5 personen hier gebruik van maken. Enkel koffie en op waterreservoir.
Koffieautomaat voor een openbare instelling in Sint Lambrechts Woluwe
Dit is voor intern gebruik. Momenteel hebben we een 600-tal mensen in dienst verdeeld over meerder gebouwen in Brussel. Graag wensen we een huurofferte voor automaten voor intern gebruik van het personeel. Dus zonder muntsysteem. Dit is ter vergelijking van onze huidige leverancier. Indien u een betere service kunt geven tegen een scherpere prijs wensen we over te schakelen.
Koffiemachine voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag.
Koffieautomaat voor centrum in Gent
Wij zijn een centrum voor volwassen gehandicapten en gaan binnenkort verhuizen. Graag uw offerte voor een koffieautomaat, betalend of niet betalend, daar zijn we nog niet uit. Onze mensen zijn ook niet heel erg vermogend. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine voor een bedrijf in Paal Beringen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We zijn een groot bedrijf met 200 man in dienst. Niet allemaal tegelijk aanwezig per dag. Voor de bediende had ik graag een koffiemachine geplaatst. Dagelijks gebruik voor 7à8 personen.
Koffiemachine voor een kapsalon in Bilzen.
We zijn een kapsalon met 4 werknemers. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een koffiemachine. Te gebruiken voor klanten en personeel. Jaarlijks zullen 3000 tassen koffie getapt worden. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Prijsvergelijking van een koffiemachine voor een bedrijf in Sint Katelijne Waver
We hebben nu al enkele jaren een koffieautomaat staan van Douwe Egbert. De koffiemachine bevat diepvrieskoffie en cappuccino. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen om te kijken of ik bij de juiste leverancier zit. We hebben 9 werknemers en 10 bezoekers per dag gemiddeld.
Koffiemachine voor een computerzaak in Galmaarden
Ik heb een offerteaanvraag gedaan voor een frisdrankenautomaat en ik zie dat het ook mogelijk is om een offerteaanvraag te doen voor een koffiemachine. Ik heb een computerwinkel en heb 20 klanten gemiddeld per dag. Ik wil zo klantvriendelijk mogelijks zijn, terwijl dat de klant wacht dat ze een bak koffie kunnen drinken of fris. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een 2de vestiging in Vorselaar.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We gaan een 2de vestiging openen. Het is een openbare zaak eigenlijk. Voor deze klanten hadden we graag een koffieautomaat willen plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor eens schoonmaakbedrijf in Antwerpen
Onze voorkeur gaat uit naar een machine die met bonen werkt en waar we een kleine thermos aan kunnen vullen. Het is voor onze ploeg (7 man) en heeft geen betaalsysteem nodig.
Koffiemachine voor een garage in Moen.
We hebben een koffiemachine fountain. Graag een prijsvergelijking van andere koffiemachines. We zijn een garage dus moeilijk aan te geven hoeveel personen gebruik zullen maken van de koffiemachine. Alvast bedankt voor de offerte.
Koffie automaat voor een dagcentrum in West-Vlaanderen
Wij houden een dagcentrum open en bieden daar de mensen zelf iets te drinken aan. Omdat we dit werk wat van de schouders van ons personeel willen nemen zouden we willen nakijken of het mogelijk is om een automaat die werkt met muntinworp in onze hal te plaatsen. Per dag schatten wij op een kleine 15 gebruikers.
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben nu een koffiemachine van Douwe Egbert. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen van de andere leveranciers. We hebben 6 personen in vaste dienst,plus enkele vertegenwoordigers. Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken.
Offerteaanvraag koffiemachine voor een transportbedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 5 personen. Ik zou het liefst een koffiemachine willen met allerlei warme dranken. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine voor een juwelier in Oost-Vlaanderen
Ik zoek een vervanging voor een espresso machine. Het gaat over een klein toestel dat werkt op koffiepads en waarmee ik water kan stomen en uiteraard koffie kan zetten. Het is om mijn klanten een kopje aan te bieden en zal dus zeker niet constant moeten opstaan.
Meerjarig contract voor de levering van koffie, Overheidinstenling in Brussel
Wij wensen een onderhandelingsprocedure op te starten voor de levering van koffie. We stellen zo'n 200 personen tewerk, verdeeld over 14 etages. Wij wensen een contract aan te gaan voor meerdere jaren.
Koffie automaat voor artsenpraktijk in Antwerpen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat om in de praktijk te plaatsen. Op sommige dagen zal dit gaan over meer als 50 mensen , andere dagen over een 10-tal. We willen vooral de mensen die bloedonaties komen doen een gratis tasje koffie kunnen aanbieden.
Koffiemachine voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor al deze medewerkers.
Koffie automaat voor een electro-handelszaak in Henegouwen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat gericht op 25-tal mensen. Graag offertes op sturen voor zowel huren als aankoop van de automaat.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.