Offerteaanvraag koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerteaanvraag koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine te Tielt
De offerte is voor 100 medewerkers. Het gaat meerdere machines want het is voor meerdere afdeling. Per afdeling gaat het om 20 personen.
Koffiemachine te Overijse
Wij zijn een dansvereniging en zijn opzoek naar een warme drankenautomaat. Deze zal gebruikt worden door de leerkrachten en leerlingen. In totaal hebben wij 14 leerkrachten en 300 leerlingen.
Koffieautomaat voor een openbare instelling in Sint Lambrechts Woluwe
Dit is voor intern gebruik. Momenteel hebben we een 600-tal mensen in dienst verdeeld over meerder gebouwen in Brussel. Graag wensen we een huurofferte voor automaten voor intern gebruik van het personeel. Dus zonder muntsysteem. Dit is ter vergelijking van onze huidige leverancier. Indien u een betere service kunt geven tegen een scherpere prijs wensen we over te schakelen.
Koffiemachine voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag.
Koffiemachine voor eens schoonmaakbedrijf in Antwerpen
Onze voorkeur gaat uit naar een machine die met bonen werkt en waar we een kleine thermos aan kunnen vullen. Het is voor onze ploeg (7 man) en heeft geen betaalsysteem nodig.
Koffie automaat voor een dagcentrum in West-Vlaanderen
Wij houden een dagcentrum open en bieden daar de mensen zelf iets te drinken aan. Omdat we dit werk wat van de schouders van ons personeel willen nemen zouden we willen nakijken of het mogelijk is om een automaat die werkt met muntinworp in onze hal te plaatsen. Per dag schatten wij op een kleine 15 gebruikers.
Koffiemachine voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor al deze medewerkers.
Koffie automaat voor een electro-handelszaak in Henegouwen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat gericht op 25-tal mensen. Graag offertes op sturen voor zowel huren als aankoop van de automaat.
Offerte aanvraag voor een koffiemachine, tuincentrum in Limburg
Wij hebben een tuincenterum met 5 medewerkers en wensen offertes te ontvangen voor een koffieautomaat. Graag een ruime keuze van de beschikbare automaten en de dienstverleningen. We zijn zowel geintreseerd in de aankoop van het apparaat als de huur. Gelieve ook informatie te geven over wat het onderhoud inhoud indien we beslissen een apparaat te huren.
Koffiemachine voor een bedrijf In Wommelgem
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 5 personen. De koffiemachine mag voorzien van enkel koffie. Vriendelijk bedankt!
Koffieautomaat voor vereniging in Antwerpen.
We zijn een kleine vereniging en zouden graag eerst de offertes via mail ontvangen. Alvast dank bij voorbaat.
Koffieautomaat voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij wensen een goed toestel. Het liefst van Miele, Bosh of Siemens maar ander merken zijn ook welkom. Ook zouden wij graag een prijsvergelijking doen tussen ingebouwde en losstaande toestellen.
Prijsofferte koffiemachine voor fitnesscentrum te Limburg
Ik ga een fitness centrum overnemen en zoek geschikte sportdrank automaten voor de leden. Graag een voorstel. Bedankt.
Prijsofferte voor warme drankautomaat voor nieuwe bakkerij, Vlaams Brabant
Graag een offerte voor een warme drankautomaat voor startende onderneming, startdatum: 18/06. Alvast bedankt voor uw voorstel. Met vriendelijke groet.
Warme drankautomaat voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor onze klanten. Wat bieden jullie aan en tegen welke prijs? Bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Namen
Graag hadden wij een voorstel gekregen voor een koffiemachine en/of warme drankautomaat, dit voor een kleine 10-tal personen. Vrijblijvende offertes zijn welkom zowel in het Frans als in het Nederlands. Bedankt.
Huren van koffiemachine voor studiedag leerkracht, Oost-Vlaanderen
Wij organiseren op 10 oktober 2012 een studiedag voor 700 leerkrachten. Wij willen die dag graag een koffiemachine huren om deze mensen van koffie te kunnen voorzien. Wie kan ons helpen en wat is de huurprijs? Bedankt.
Warme drankautomaat voor overheidsinstelling in Gent
Wij hadden graag een voorstel gehad voor een warme drankautomaat. Geen vrijstaand model, wel een tafeluitvoeringsmodel. 30 à 40 gebruikers per dag. Hebben jullie ook warme drankautomaten die werken met behulp van jetons? Bedankt.
Koffiemachine voor bedrijf in Limburg
Graag een offerte voor een kleine koffiemachine, dit voor ons bedrijf. 10 à 20-tal personen/dag. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van auto's en zouden graag een koffiemachine hebben staan voor onze klanten alsook personeelsleden. Bedankt.
Informatieaanvraag voor koffiemachine, West-Vlaanderen
Aangezien wij maar een klein bedrijfje zijn (+/- 5 personeelsleden) hadden wij graag even een offerte ontvangen alsook meer informatie omtrent een kleine koffiemachine. Is het mogelijk ons dit via e-mail te bezorgen met extra informatie? Bedankt.
Kostprijs koffiemachine VS warme drankautomaat, Antwerpen
Wij hadden graag eens een algemeen voorstel gekregen met daarbij ook de nodige informatie omtrent een koffiemachine of warme drankautomaat. Wat is het verschil van prijs tussen huren, kopen, leasing, ... Wat zijn de mogelijkheden? Graag een offerte via e-mail zodat wij dit even kunnen bekijken op ons gemak. Bedankt.
Prijsofferte voor koffiemachine en/of warme drankautomaat, bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel met daarbij de nodige informatie voor het ter beschikking stellen van een koffiemachine en/of warme drankautomaat. Ons bedrijf telt voor het ogenblik een kleine 100-tal man. Bedankt.
Koffiemachine voor gezinszorg VZW in Oost-Vlaanderen
Graag eens een offerte voor een professionele koffiemachine. Dagelijks zijn we met zo'n 10-tal medewerkers. Vaak gaan er ook vergaderingen door en daar zijn we dan met veel meer. In kannen is dat gemiddeld zo'n 2 à 3 kannen koffie per dag. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Vrijblijvende offerte voor koffiemachine, Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte voor een koffiemachine voor op het werk. Kantoor telt zo'n 10-tal personeelsleden. Bedankt.
Prijsofferte koffiemachine voor basisschool te Antwerpen
Wij zijn een basisschool verdeeld onder 2 vestigingen. Momenteel zijn we bezig aan een nieuwbouw waar de 2 vestigingen zouden moeten samenkomen. Graag eens een offerte voor een koffiemachine, dit voor een kleine 20-tal mensen. Bedankt.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Past de huidige koffiemachine niet bij uw bedrijfsbehoeften? Zijn uw werknemers niet tevreden over de kwaliteit van de koffie? Vergelijk offertes op maat en vindt de ideale koffieoplossing voor uw bedrijf.

Bespaar op uw koffiekosten
Vind de ideale koffiemachine op maat van uw bedrijf en vermijd onnodig hoge kosten.

Ruim assortiment
Kies uit een ruim assortiment van koffiesmaken.

Formule op maat
Huren of kopen? All-in? Vind de formule die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften.
Sterk personeel verdient sterke koffie